עבור לתוכן

הומואים נמאסתם

Featured Replies

פורסם

הבעיה היא שאתה טוען ש"דוחפים". למה דוחפים? כשמדובר ב10% מהאוכלוסיה מן הסתם שתראה אותם בתקשורת ביחס פלוס/מינוס דומה. זה שיש בארץ אנשים שלא מתאים להם לראות בהשרדות זוג הומואים או רחמנא ליצלן מגיש חדשות אתיופי זבש"ם.

• תגובות 188
  • צפיות 12.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דבר ראשון אני לא בכיתי, אני מחוץ לארון ואני בסביבה טובה.. אבל יש לי חברים שתאמין לי לא היית רוצה להיות במקומם.

דוגמה קטנה - תחשוב אם המשפחה שלך הייתה אוסרת עליך לצאת מהבית, לוקחת לך את הפלאפון מחרימה את המחשב (כן כן אין מחשב!) ולא מסכימה שאף

חבר יבוא אליך הביתה - כי הם גילו שאתה הומו..

ואז הם שולחים אותך לרבנים ולכל מיני אנשים שמזיינים בשכל וגורמים לך להרגיש הרבה שנאה עצמית.. אבל נו אתם כולכם יודעים הכי טוב מזה להיות הומו.

דבר שני מה מפריע לכם?

מה איכפת לכם שאנחנו עושים מצעד?

מה איכפת לכם שאנחנו רוצים לעשות הפגנה?

עצרת?

אתם בצעצמכם אומרים שלא ממש איכפת לכם אבל בכל זאת מנתגדים.. מה איכפת לכם?

פורסם

דבר ראשון אני לא בכיתי, אני מחוץ לארון ואני בסביבה טובה.. אבל יש לי חברים שתאמין לי לא היית רוצה להיות במקומם.

דוגמה קטנה - תחשוב אם המשפחה שלך הייתה אוסרת עליך לצאת מהבית, לוקחת לך את הפלאפון מחרימה את המחשב (כן כן אין מחשב!) ולא מסכימה שאף

חבר יבוא אליך הביתה - כי הם גילו שאתה הומו..

ואז הם שולחים אותך לרבנים ולכל מיני אנשים שמזיינים בשכל וגורמים לך להרגיש הרבה שנאה עצמית.. אבל נו אתם כולכם יודעים הכי טוב מזה להיות הומו.

דבר שני מה מפריע לכם?

מה איכפת לכם שאנחנו עושים מצעד?

מה איכפת לכם שאנחנו רוצים לעשות הפגנה?

עצרת?

אתם בצעצמכם אומרים שלא ממש איכפת לכם אבל בכל זאת מנתגדים.. מה איכפת לכם?

מה איכפת לנו? כל התקשורת סביב הומוים על כלום! זה מה איכפת לנו, תפסיקו להתבכיין

אני יכול לקחת את כל המשפטים שרשמת לשנות "הומו" ב "חוזר בתשובה במשפחה של כופרים" והמצב שלו הרבה יותר חמור, כמו שלי היה בילדות, ויש שלל אנשים כאלה

רק שאני לא הלכתי והתבכיינתי, עמדתי על העקרונות שלי, והפלה ופלא, בגיל 21, כשהשתחררתי, יצאתי לי לחופפשי לדרכי שלי, בלי להפריע לאף אחד

אז תפסיק להתבכיין בלה בלה.............

פורסם

מה איכפת לנו? כל התקשורת סביב הומוים על כלום! זה מה איכפת לנו, תפסיקו להתבכיין

אני יכול לקחת את כל המשפטים שרשמת לשנות "הומו" ב "חוזר בתשובה במשפחה של כופרים" והמצב שלו הרבה יותר חמור, כמו שלי היה בילדות, ויש שלל אנשים כאלה

רק שאני לא הלכתי והתבכיינתי, עמדתי על העקרונות שלי, והפלה ופלא, בגיל 21, כשהשתחררתי, יצאתי לי לחופפשי לדרכי שלי, בלי להפריע לאף אחד

אז תפסיק להתבכיין בלה בלה.............

אתה תוכל ללכת עם אישתך יד ביד ולהסתובב עם הילדים.. מאושרים ושמחים.

למה נראה לך שאני יכול?

להתחתן אני לא יכול.

לאמץ ילדים אני לא יכול.

אתה באמת רואה משפחה של זוג הומואים מסתובבת ברחוב עם ילדים בלי בעיה? וואו כנראה שאתה מקבל יותר טוב מכולם פה..

סבבה אתה "מקבל" תודה אבל יש עוד המון כאלה שלא.. אנשים שיושבים בממשלה ומנהלים את סדר היום קוראים לנו סוטים

מה אתה רוצה יותר מיזה? לכולם יש זכות להפגין.

ואתה צודק, רצח של נער ונערה עם נשק זה כלום, שום דבר.

פורסם

אתה תוכל ללכת עם אישתך יד ביד ולהסתובב עם הילדים.. מאושרים ושמחים.

למה נראה לך שאני יכול?

להתחתן אני לא יכול.

לאמץ ילדים אני לא יכול.

אתה באמת רואה משפחה של זוג הומואים מסתובבת ברחוב עם ילדים בלי בעיה? וואו כנראה שאתה מקבל יותר טוב מכולם פה..

סבבה אתה "מקבל" תודה אבל יש עוד המון כאלה שלא.. אנשים שיושבים בממשלה ומנהלים את סדר היום קוראים לנו סוטים

מה אתה רוצה יותר מיזה? לכולם יש זכות להפגין.

ואתה צודק, רצח של נער ונערה עם נשק זה כלום, שום דבר.

אני מסכים איתך . יש לי כמה שאלות :

תוכל להסביר לי אם זה משהו שקיים אצלך מאז שנולדת וככה נולדת ואתה לא מכיר משהו אחר חוץ מזה או שזה התפתח עם השנים ?

האם אתה זוכר שהיית נמשך לנשים בשלב כלשהו בחיים שלך ו"פתאום" התחלת לאהוב גברים ?אם בכלל

פורסם

אני מסכים איתך . יש לי כמה שאלות :

תוכל להסביר לי אם זה משהו שקיים אצלך מאז שנולדת וככה נולדת ואתה לא מכיר משהו אחר חוץ מזה או שזה התפתח עם השנים ?

האם אתה זוכר שהיית נמשך לנשים בשלב כלשהו בחיים שלך ו"פתאום" התחלת לאהוב גברים ?אם בכלל

בילדות היו לי חברות, בית ספר יסודי וזה אתה יודע..

כשהגעתי לחטיבה זה לא ממש עיניין אותי.. כאילו כן עיניין בחורות ערומות סקס אבל התחלתי לשים לב שבסרטים כחולים למשל הייתי מסתכל יותר עליו מאשר עליה..למשל בחורה לבד לא הייתה כלכך מעניינת..בסופו של דבר הבנתי שיש לי בעיה ומשהו דפוק אצלי והתנזרתי מכל מה שקשור לסקס. חשבתי שאני היחיד בעולם ושרק לי יש בעיה בראש.

אפשר להגיד שהייתי אל-מיני כי החלטתי שאם לא בנות אז כלום.

בגיל מאוחר יותר בחור סטרייט שידל אותי ..כן סטרייט .. ומאז התחלתי שוב להפתח ולהכנס לכל זה..בסופו של דבר נכנסתי לארגון הנוער שעזר לי עם הקבלה עצמית.

היום אני מבין שתמיד הייתי , אני לא אגיד לך שבנות מגעילות אותי.. הן פשוט לא מושכות אותי, בשבילי זה כמו להמשך לסבתא בת 90..קוטל חשק.

תכלס אני לא מבין גם שאומרים "בנים מגעילים אותי" כאילו מה אם לחבר שלך יש חברה ששוקלת 200 קילו אתה לא תגעל לראות אותם מתנשקים?

בשבילי זה אותו דבר..

פורסם

לא אני, משרד הפנים.[br]פורסם בתאריך: 9.08.2009 בשעה 22:19:44

אתה הגזען הגרוע ביותר, מבחינתך שיהיו האנשים הכי גרועים עלי אדמות רק שיהיו יהודים ועל היהודים שלא מסכימים איתך צריך לכפות את דעותיך.[br]פורסם בתאריך: 9.08.2009 בשעה 22:22:05
כשאתה לא תנשק את חברה שלך באמצע הרחוב תוכל להגיד גם להומואים לא להתנשק ברחוב, דיל?

יש הבדל גדול.מותר לכל אחד לעשות מה שבא לו,אבל הם(הומואים)מחצינים את הנטיות שלהם בכוח.

אז אם הם עושים דווקא וכל כך הרבה רעש,שלא יתפלאו כשבסוף מגיעה הכאפה.

נ.ב:פה אני אסיים את הוויכוח,עם הדגל בחתימה שלך הוויכוח לדעתי דיי אבוד.

עריכה:

quote author=Alex Turovsky link=topic=424053.msg3647003#msg3647003 date=1249862416]

ואני בכלל לא מדבר על הרצח שלאף אחד אין מושג למה הוא קרה עדיין וכולם ישר החליטו שזה בגלל הומופוביה. לכו תדעו, אולי זה נקמה אישית,אהבה נכזבת וכדומה. לא חסר אנשים שהרגו בגלל סיבות אלו גם במקרים אחרים כשחשבו שהסיבה היא מסויימת.

פורסם

הוויכוח הוא לא על "האם מותר להומואים לשאוף לחיים נורמלים או לא". לגבי זה אין ספק בין רוב חברי הפורום (לפחות אלה שאין להם מום במח).

בכל הדיון הזה מדובר על הדרך בה אתם מנסים להגיע למטרה שלכם, דרך שבמקרה הטוב היא לא ראויה, ובמקרה הרע - פסולה.

ויש משהו במה שקיצוניים אומרים, אתם באמת מושכים אש, וייתכן מאוד שהיה עדיף לכם ללכת בדרך אחרת לכיוון החופש.

פורסם

הוויכוח הוא לא על "האם מותר להומואים לשאוף לחיים נורמלים או לא"

בכל הדיון הזה מדובר על הדרך בה אתם מנסים להגיע למטרה שלכם, דרך שבמקרה הטוב היא לא ראויה, ובמקרה הרע - פסולה.

ויש משהו במה שקיצוניים אומרים, אתם באמת מושכים אש, וייתכן מאוד שהיה עדיף לכם ללכת בדרך אחרת לכיוון החופש.

יופי, מחר גם תאשים את הנאנסת כי היא השתזפה טופלס על החול בחוף הים.[br]פורסם בתאריך: 10.08.2009 בשעה 12:19:03

יש הבדל גדול.מותר לכל אחד לעשות מה שבא לו,אבל הם(הומואים)מחצינים את הנטיות שלהם בכוח.

אז אם הם עושים דווקא וכל כך הרבה רעש,שלא יתפלאו כשבסוף מגיעה הכאפה.

נ.ב:פה אני אסיים את הוויכוח,עם הדגל בחתימה שלך הוויכוח לדעתי דיי אבוד.

עריכה:

quote author=Alex Turovsky link=topic=424053.msg3647003#msg3647003 date=1249862416]

ואני בכלל לא מדבר על הרצח שלאף אחד אין מושג למה הוא קרה עדיין וכולם ישר החליטו שזה בגלל הומופוביה. לכו תדעו, אולי זה נקמה אישית,אהבה נכזבת וכדומה. לא חסר אנשים שהרגו בגלל סיבות אלו גם במקרים אחרים כשחשבו שהסיבה היא מסויימת.

הוא צודק לגמרי,בסוף אחרי כל הרעש שההומואים עושים,יתברר שהרוצח היה סתם הומו בבאסה עם לב שבור,

וכל הקהילה שלכם תצא חומוס בפיתה :xyxthumbs:

מה זה "מחצינים את הנטיות שלהם בכוח"? הומו כלשהו הלך לאיזה סטרייט ברחוב ונישק אותו? טרנסג'נדרית התחילה עם עם נער בן 16? תגדיר "מחצינים בכוח".

ואני אומר לך את מה שכבר אמרתי לshem86, זה כמו לומר לנאנסת שהיא אשמה כי היא הסכימה לשכב עם האנס והתחרטה באמצע.

אני לא גיי ואין לי חיבה יתרה כלפיהם, הדגל זה להנצחת הרצח נטו. אתה יכול להמשיך.

ושוב מגיעים לעניין הרצח: לא מאשימים את החברה החרדית ברצח, כן מאשימים את מנהיגיה באחריות לרצח כי הם מלבים את האש ומעודדים שנאה והומופוביה וזה יהיה נכון גם אם בסופו של דבר יתברר שהרוצח היה הומו בארון.

פורסם

מחצינים בכוח זה עושים מצעד דוחה במיוחד באמצע העיר הכי קדושה ליהודים או בתל אביב.אחרי זה גם בוכים כשאיזה דתי מנסה לחתוך אותם.

מחצינים בכוח זה נדחפים לכל תוכנית ריאליטי/טראש אחר בטלויזיה רק כי הם אוהבים בנים.

מחצינים בכוח זה עדיין עושים רעש וטררם על רצח שאירע לפני שבועיים שלוש ועדיין לא הוכח שבוצע על רקע הומופובי!!!

פורסם

יופי, מחר גם תאשים את הנאנסת כי היא השתזפה טופלס על החול בחוף הים.[br]פורסם בתאריך: 10.08.2009 בשעה 12:19:03

דמגוגיה זולה. אם זה מה שהסקת מדבריי אז עדיף שפשוט נוותר על הדיון.

OmEr.il - אתה הומופוב.

פורסם

OmEr.il - אתה הומופוב.

אני לא הומופוב,שכל אחד יעשה מה שבא לו,אבל למה להחצין בכוח???

פורסם

אתה הומופוב וחצי. אתה לא יכול לומר למישהו מה לעשות ומה לא לעשות בשטח ציבורי בדיוק כפי שאף אחד לא אומר לך מה לעשות.

סליחה, ה"תאשים" היה לא במקום. בכל זאת אני עדיין חושב שזה כמו לומר לנאנסת שהיא מושכת אש בזה שהיא הולכת עם מיני/משתזפת טופלס/etc...

פורסם

קודם תלך להתלונן על כפיה דתית שמנסים להחזיר אותך בתשובה אחרי זה תבוא אלינו בטענות.

אנחנו לא מנסים לשדל או לשנות אף אחד.. רוצים זכויות ולחיות בשקט.. ולא אין לנו ואנחנו לא חיים בשקט, מי שאומר שכן עיוור.

פורסם

קודם תלך להתלונן על כפיה דתית שמנסים להחזיר אותך בתשובה אחרי זה תבוא אלינו בטענות.

אנחנו לא מנסים לשדל או לשנות אף אחד.. רוצים זכויות ולחיות בשקט.. ולא אין לנו ואנחנו לא חיים בשקט, מי שאומר שכן עיוור.

זה העניין, שכולם רוצים זכויות, ויש דרכים, לא לקיים מצעד חד שנתי.

תקדמו מפלגות, תצביעו, יש לכם כוח הרי לא? אז תצביעו למפלגה הנכונה, ואם צריך תקימו.

נמאס מהמצעדים המטופשים האלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים