עבור לתוכן

הומואים נמאסתם

Featured Replies

פורסם

אני לא רוסי, אני קווקזי דור שלישי בארץ.

נזקי העלייה של שנות ה90 = הביאו לפה אוכלוסיה ממדינה קומוניסטית עם רמת גאוותנות וקשר למולדת בשמיים ולא טיפלו בה כמו שצריך. אני לא אומר שכל העולים מברה"מ הם פושעים, אבל מדובר באוכלוסיה עם נורמות שונות מאד משל החברה הישראלית. זה אותו דבר עם האתיופים וכמעט כל עלייה אחרת של אוכלוסיה ממדינה לא מפותחת. אם סבא שלי שעלה לארץ בשנות ה70 אומר שברוסיה היה יותר טוב וש"פוטין הוא גבר"... [br]פורסם בתאריך: 9.08.2009 בשעה 23:18:07

לא יותר מהנזק של מהומות חרדים ברבעון קלנדרי.

קווקזים לרוסים שברוסיה הם כמו מקסיקנים לאמריקאים שבארה"ב

• תגובות 188
  • צפיות 12.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא הייתי ברוסיה אז אני לא יודע וזה גם לא מעניין אותי.

פורסם

לא הייתי ברוסיה אז אני לא יודע וזה גם לא מעניין אותי.

לא הבנת אותי נכון

כתבתי לרוסים שנמצאים ברוסיה

אתה לא חייב להיות ברוסיה בשביל לדעת מה הקווקזים בשביל הרוסים שברוסיה ::)

פורסם

[br]פורסם בתאריך: 9.08.2009 בשעה 23:18:07

לא יותר מהנזק של מהומות חרדים ברבעון קלנדרי.

לא זכור לי שציינתי שאת התשובה אני רוצה ביחס .

אם זה לא ברור, הייתי רוצה תשובה כמותית

פורסם

אני לא ייקרא את כל החפירות האלה אבל... גם אני שנאתי הומואים ואמרתי שזה תועבה בלה בלה בלה...

עד שיום אחד התבהרו לי הדברים ע"י המורה שלי לפסיכו'.

היא אמרה שזה בעיה גנטית או סביבתית שיכולה לקרות לכל בנאדם ושצריך לקבל את זה כמו שזה (בערך ככה).

קיצר, הבנתי שעליי לקבל את זה, אני לא אוהב את זה אבל אני גם לא שונא, אני מתייחס אל זה כמשהו נורמלי.

פורסם

:lol: :lol: :lol:

נו בערך, לך תזכור מה היה לפני כמה שנים... 8)

פורסם

אני יודע שזה שרשור רציני אבל אני פשוט נופל ממכם..

כל אחד נגד גזענות והפליה ובאותו משפט מאשים עדה\גזע\מין\דת אחרת!

אז יופי אתם מקבלים הומואים ופרסים ומרוסים ומרוקאים! למה אתם חושבים שהשאר המדינה מקבלת?! עשיתם סקר שוק?

סבתא שלכם זו מינה צמח? תפסיקו לבלבל במוח! תלבשו יום אחד חולצה עם דגל גאווה תראו כמה הערות תקבלו..

אני מבטיח לכם שתקבלו אותם הערות כמו בחורה שתסתובב ברחוב עם חוטיני בולט..

אלה ממכם שלא גרים בת"א.. מתי ראיתם פעם אחרונה הומו בסביבת מגורים שלכם? קצת קשה לראות.. זה אומר שכולם בת"א?

לא הם פשוט חוששים ..

תכלס זה הכל איטרס!

הומואים לא נותנים לכם שום דבר.. סתם מפריע לכם בעין

אם זוג סטרייטים התחרמנו על ספסל אתם תעברו או תסתכלו על הבחורה..

אם זוג בנים התחרמנו על ספסל תחשבו "איכס" ותעשו פרצוף

אם זוג בנות התחרמנו על הספסל או שתחייכו ותתלהבו ותרוצו לעשות ביד

או שתבואו עם שאלה מטומטמת "אפשר להצטרף?" נראה מה אתם הייתם עושים אם מישהו היה מציע לכם ולחברה שלכם את זה..

זה כמו לראות נכה עם כסא גלגלים ממונע ולשאול אם אפשר טרמפ :bash:

שמע, לא אכפת לי אם אתה הומו או לא, זה גם לא משנה. אבל אתה ממש מטומטם.

בשכבה שלי בתיכון היו הומואים. בפלוגה שלי בצבא היה הומו. בפקולטה שלי יש הומואים. ואני סופר רק את אלה שיצאו מהארון, בטח יש עוד כמה שאני לא יודע עליהם. ואתה יודע מה? רובם אחלה חבר'ה ומאף אחד מהם לא שמעתי כל כך הרבה בכיינות ורגשי נחיתות כמו שאתה מביע כאן בפוסט אחד.

אנשים כמוך מעודדים הומופוביה בדיוק כמו שעבריינים שחורים בארה"ב מעודדים גזענות - אתה מצדיק ומנציח סטיגמות מטומטמות.

לדעתי צריך בכלל להפריד אנשים כמוך מהחברה, ואז ההומופוביה תעלם מהעולם לחלוטין, ותשאר רק הבכיינופוביה, סלידה מבכיינים.

אה, ואני לא גר בתל אביב.

פורסם

שמע, לא אכפת לי אם אתה הומו או לא, זה גם לא משנה. אבל אתה ממש מטומטם.

בשכבה שלי בתיכון היו הומואים. בפלוגה שלי בצבא היה הומו. בפקולטה שלי יש הומואים. ואני סופר רק את אלה שיצאו מהארון, בטח יש עוד כמה שאני לא יודע עליהם. ואתה יודע מה? רובם אחלה חבר'ה ומאף אחד מהם לא שמעתי כל כך הרבה בכיינות ורגשי נחיתות כמו שאתה מביע כאן בפוסט אחד.

אנשים כמוך מעודדים הומופוביה בדיוק כמו שעבריינים שחורים בארה"ב מעודדים גזענות - אתה מצדיק ומנציח סטיגמות מטומטמות.

לדעתי צריך בכלל להפריד אנשים כמוך מהחברה, ואז ההומופוביה תעלם מהעולם לחלוטין, ותשאר רק הבכיינופוביה, סלידה מבכיינים.

אה, ואני לא גר בתל אביב.

מיני אני איתך! :xyxthumbs:

צריך לקבל את השונה, אלה הם החיים.

ההומואים והלסביות הם האנשים הכי ידידותיים שיש.

פורסם

פעם ראשונה שאני מגיב בפורום אבל התופעה הזאת נמאסה גם עליי.

לא ראיתי בחיים שלי ציבור שבזה שהוא עושה מצעדים מפגרים ומושך אליו תשומת לב רק בשביל להגיד/לבכות ולהראות כמה שהוא מיוחד מאחרים - מושך אליו אש מכל הקיצוניים שבחברה, ובצדק.

אתם שונים ? סבבה. תעשו במיטה מה שאתם רוצים, לא אכפת לי. אבל בין זה לבין שאני אראה כל שנה ויכוחים ותככים עם הערבים,דתיים,חילוניים וכל ציבור אחר שהתופעה הזאת של ה פלצנות מפריעה לו - זה מפריעה גם לי ולדעתי יש להפסיק את זה לעולם ועד. בלי מצעדים, בלי רעש תקשורתי, בלי דגלים צבעוניים, בלי שום סממן של התופעה.

שיחיו להם בשקט בלי למשוףך תשומת לב ולבכות בכל מקום כמה שהעולם רע.

ואני בכלל לא מדבר על הרצח שלאף אחד אין מושג למה הוא קרה עדיין וכולם ישר החליטו שזה בגלל הומופוביה. לכו תדעו, אולי זה נקמה אישית,אהבה נכזבת וכדומה. לא חסר אנשים שהרגו בגלל סיבות אלו גם במקרים אחרים כשחשבו שהסיבה היא מסויימת.

אה ויש לי חברים הומואים וידידות לסביות שמסכימות איתי ב100%. כל המוחצנות של אחוז מסויים מהציבור שלהן רק ממיטה עליהן צרות מאז ומעולם לדעתם.

פורסם

פעם ראשונה שאני מגיב בפורום אבל התופעה הזאת נמאסה גם עליי.

לא ראיתי בחיים שלי ציבור שבזה שהוא עושה מצעדים מפגרים ומושך אליו תשומת לב רק בשביל להגיד/לבכות ולהראות כמה שהוא מיוחד מאחרים - מושך אליו אש מכל הקיצוניים שבחברה, ובצדק.

אתם שונים ? סבבה. תעשו במיטה מה שאתם רוצים, לא אכפת לי. אבל בין זה לבין שאני אראה כל שנה ויכוחים ותככים עם הערבים,דתיים,חילוניים וכל ציבור אחר שהתופעה הזאת של ה פלצנות מפריעה לו - זה מפריעה גם לי ולדעתי יש להפסיק את זה לעולם ועד. בלי מצעדים, בלי רעש תקשורתי, בלי דגלים צבעוניים, בלי שום סממן של התופעה.

שיחיו להם בשקט בלי למשוףך תשומת לב ולבכות בכל מקום כמה שהעולם רע.

ואני בכלל לא מדבר על הרצח שלאף אחד אין מושג למה הוא קרה עדיין וכולם ישר החליטו שזה בגלל הומופוביה. לכו תדעו, אולי זה נקמה אישית,אהבה נכזבת וכדומה. לא חסר אנשים שהרגו בגלל סיבות אלו גם במקרים אחרים כשחשבו שהסיבה היא מסויימת.

אה ויש לי חברים הומואים וידידות לסביות שמסכימות איתי ב100%. כל המוחצנות של אחוז מסויים מהציבור שלהן רק ממיטה עליהן צרות מאז ומעולם לדעתם.

מה שתגיד גבר

אתם לא תבינו בחיים עד שתהיו בעצמכם הומוהים ותרגישו איך זה

אז דיי לזבל את השכל, פתאום כולכם יודעים מזה להיות הומוהים , פתאום לכולכם הופיעו חברים הומוהים וידידות לסביות ( כן בטח, בחלום הרטוב שלך )

אז זהו שלא, אתם לא מבינים ולא תבינו. למה?! כי אתם לא הומהים ואתה לא יכולים לחוש את מה שהם מרגישים ובכלל להבין מה עובר עליהם אז לא משנה מה תגידו הדיון הזה מיותר.

ד"א , כל הקללות ש"מקובלות" כיום כמו יהומו, יאוכל בתחת וכל השאר שהחברים מעבירים בין אחד לשני אתם חושבים ההומוהים לא נפגעים מזה ?

שכשאומרים הומו זה נחשב לקללה.

היית רוצה להיות בחברה של אנשים/ חברים שמסתלבטים בניהם ומקללים אחד על השני ו"ירוסי" היה נחשב אצלהם לקללה וככה הם היו מעליבים אחד את השני ? לא היית נפגע מזה? גם אם היית מתעלם וצוחק, בפנים היית נעלב

ביום שתלמיד בכיתה יזרוק את המילה "הומו" במהלך השיעור והמורה לא תעיר לו בכך שהיא תגיד לו:"אל תקלל בתוך הכיתה" ההומוהים יחיו בשקט בדיוק כמו האנשים "הרגילים"

תפנימו את המשפט הזה כי הוא הרבה מעבר

פורסם

יפה. אז במקום לסתום את הפה ולהתנהג כשאר האנשים המיוחדים חיביים לצעוק ולהתבלט ולשים קצוץ על רגשות של אחרים שלהם זה כן מפריע ? לעשות מצעדים ותהלוכות ולהיות "גאים" במה שהם, איזו גאווה יש בזה ? אין בזה קמצוץ של גאווה. הנה סיסמה: "לא צריך להתגאות להיות גאה"(לא שיש גם בושה).

אני יכול לתת לך דוגמאות רבות של "מיוחדים" שגם עליהם צועקים, מקללים ויש קללות על שמם .

אני אף אתן דוגמה מצויינת: נכים.

"נכה" למשל, זו גם קללות בכיתה בבית ספר ואני לא רואה מישהו מתרעם על זה, אני גם לא רואה נכים עושים מצעדים או תהלוכות או חושפים ציצים בציבור או עוד דברים מפגרים שמושכים אש ואתה יודע מה ? לנכים הייתי באמת קורא "גאים" כי למרות מה שאלוהים לקח מהם, הם עושים כאלה דברים שכל הומו היה מת להיות גאה בזה ולהם באמת יש מה להתגאות בהישגים שלהם.

יש אפס כבוד בלהיות גאה ולהתלהב מול העולם בלי שיש לך בתכלס במה להיות גאה בניגוד לאחרים. אפשר להיות הומו בלי מוחצנות ואני אישית מכיר כאלה כאמור.

פורסם
  • מחבר

CHRIS BROWN:

אתה מזכיר לי את עצמי כשהייתי קטן, הייתי כל כך בטוח שלאף אחד אין מושג לגבי הכול

ואז כשקצת מתבגרים פתאום מגלים שרוב הדברים היו בראש שלך, שהרוב עברו בדיוק את אותם הדברים

שאנשים מבינים ותמיד יש כאלה שהתמודדו ומתמודדים עם דברים יותר קשים

וש99% מה שטויות זה בגלל חוסר בבטחון עצמי..

אז לפני שאתה מאשים אנשים אחרים שהם לא יודעים מה זה להיות בנעלים שלך, תחשוב האם אתה יודע מה זה להיות בנעלים שלהם?

[br]פורסם בתאריך: 10.08.2009 בשעה 05:56:57

יפה. אז במקום לסתום את הפה ולהתנהג כשאר האנשים המיוחדים חיביים לצעוק ולהתבלט ולשים קצוץ על רגשות של אחרים שלהם זה כן מפריע ? לעשות מצעדים ותהלוכות ולהיות "גאים" במה שהם, איזו גאווה יש בזה ? אין בזה קמצוץ של גאווה. הנה סיסמה: "לא צריך להתגאות להיות גאה"(לא שיש גם בושה).

אני יכול לתת לך דוגמאות רבות של "מיוחדים" שגם עליהם צועקים, מקללים ויש קללות על שמם .

אני אף אתן דוגמה מצויינת: נכים.

"נכה" למשל, זו גם קללות בכיתה בבית ספר ואני לא רואה מישהו מתרעם על זה, אני גם לא רואה נכים עושים מצעדים או תהלוכות או חושפים ציצים בציבור או עוד דברים מפגרים שמושכים אש ואתה יודע מה ? לנכים הייתי באמת קורא "גאים" כי למרות מה שאלוהים לקח מהם, הם עושים כאלה דברים שכל הומו היה מת להיות גאה בזה ולהם באמת יש מה להתגאות בהישגים שלהם.

יש אפס כבוד בלהיות גאה ולהתלהב מול העולם בלי שיש לך בתכלס במה להיות גאה בניגוד לאחרים. אפשר להיות הומו בלי מוחצנות ואני אישית מכיר כאלה כאמור.

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

אלכס, אל תשחק אותה לא מבין פתאום.

המונח "גאווה" בהקשר הזה מגיע משני גורמים שונים: הראשון, המונח "גאה" נשמע דומה למונח המקובל GAY. השני, במשך שנים, וגם כיום, חלקים נכבדים מהציבור טוענים שלהיות הומו זו בושה (מתי בפעם האחרונה שמעת מישהו אומר שלהיות נכה זו בושה...?), וההומואים מצידם מוחים על כך וטוענים שאין להם במה להתבייש. ומה ההפך מ"בושה"?

ודווקא העניין הזה של הבושה זה מה שאתה לא מבין (וגם אני, כנראה, כי כמו שכבר נאמר כאן מאוד קשה להבין קבוצה מסויימת מבלי להשתייך אליה). מצידך, שיעשו במרחב הפרטי שלהם מה שבא להם, אבל במרחב הציבורי? חלילה! והרי לא מדובר כאן על המצעד דווקא. מה זה "הומו מוחצן"? אחד שמרשה לעצמו להנשק עם בן זוגו ברחוב? אז מה שעבור סטרייט לא מדובר במשהו חריג... אבל אם הוא הומו, כדאי שהוא יתבייש להציג את עצמו ככזה בפומבי, נכון?

מתי לאחרונה שמעת על מקרה בו הותקף נכה כי הוא נכה? שקראו לעברו מילות גנאי כי הוא נכה? על שהעז להראות את כיסא הגלגלים שלו בציבור?

נכות היא תופעה שאי אפשר להסתירה: אדם נכה במובן המקובל של המילה ישר יזוהה ככזה בעין בלתי מזויינת. הם לא עושים מצעדים כדי להראות שהם קיימים כי הם לא צריכים להראות זאת, הם כן מארגנים לא מעט תחרויות כדי להוכיח לעצמם ולעולם שלמרות מוגבלותם הפיזית ישנם עוד הרבה דברים שהם מסוגלים לעשות - בין השאר, כדי להתמודד עם דחיית הציבור שנוטה לראות בהם חסרי תועלת. החלק המודגש נשמע לך מוכר?

הומוסקסואליות היא תופעה שכן ניתן להסתיר. דרישה זו באה לא רק מצד ממסדים דתיים שמרניים אלא גם מאנשים נאורים כביכול כמוך, שטוענים שיש להגבילה למרחב הפרטי בלבד, שהם צריכים להתבייש להציג עצמם באורם האמיתי בפומבי. ההומואים מבקשים להגיע ליום בו הם יכולים לבטא את אהבתם בדיוק כשם שסטרייטים עושים זאת, לא פחות ולא יותר, מבלי להסתכן בגילויי אלימות (מילולית ופיזית כאחד). האם היום הזה הגיע? ממש לא. זו הסיבה שעושים את המצעד: להראות שלא יטטאו אותם את מתחת לשטיח, ושאף "נאור" לא יגיד להם מה הם זכאים לעשות ובמה עליהם להתבייש.

פורסם
:goodposting:
פורסם

יש לעשות הפרדה,

מצד אחד יש את השנאה של מגזרים מסויימים כלפי ההומואים (דתיים קיצוניים, ניאו נאצים, אנשים עם הומופוביה קשה).

ומצד שני יש את הסלידה הכללית של חלק מהעם כלפיהם שנובעת בעיקרה מדעת קהל המבוססת על דעות קדומות,

ו - (וכאן מגיעה הפואנטה שלי) סלידה מוצדקת הנובעת ממיאוס.

אני יכול להעיד על עצמי שאני בן אדם עם ראש פתוח מאוד, יש לי כמה וכמה חברים הומואים, חלק מהם אפילו חברים טובים.

אבל לפעמים פשוט נמאס מהעודף מוחצנות הזו.

ואני לא מדבר על לשבת על ספסל ברחוב ולהתנשק, אין לי בעיה עם זה. בעיני יש להם זכות לעשות את זה בדיוק כמו שלי יש את הזכות.

אני מדבר על השת"פ עם התקשורת, בכל פינה דוחפים לך גיי רק כי זה פוליטקלי קורקט, וכי זה סוג של מגניב כיום, וזה רייטינג.

אז אם הקהילה ההומו לסבית מוכנה למכור את עצמה (ואת דם ילדיה) תמורת פובליסיטי, שיזדיינו. המאבק שלהם מאבד מהלגיטימיות שהיתה לו מלכתחילה.

שילמדו משהו מהמזרחים של שנות ה 70-80.

לפעמים נוצר מצב עגום ועקום בו אין לך לגיטימציה להיות מי שאתה, אז אתה לוקח את הרגליים ומנסה להרוויח אותה בעצמך.

אבל ראבק, למה לעצבן עוד אנשים תוך כדי, כשאתה יכול להמנע מזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים