עבור לתוכן

הומואים נמאסתם

Featured Replies

פורסם

גם יהודי וגוי לא

אז? שילכו לקפריסין

למה? זו ארצם, זו מולדתם. לך אתה לקפריסין ושהם יתחתנו בארץ אם אתה כ"כ מוכן לנדב אנשים אחרים.[br]פורסם בתאריך: 9.08.2009 בשעה 22:02:53

מוזר, כשהבחור האוקראיני (ChrisBrown) התבטא ככה לא שמעתי אותך מצייץ.

לוקח יותר מאידיוט אחד כדי לקבל ממני תגובה. ואני לא רוסי וכן חושב שאת נזקי העליה של שנות ה90 רואים עד היום.

• תגובות 188
  • צפיות 12.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
אבל, הפסטיבל התקשורתי שעשו מזה פשוט מוגזם ומגוחך, אשכרה לרקוד על הדם. במקום להתאבל בשקט, עשו מזה פסטיגל - מיטב האמנים, נשיא המדינה.. ומה השורה התחתונה? להגיד לכל הסטרייטים "אנחנו מסכנים ואתם שונאים אותנו, אתם צריכים להתבייש!".

מה, עכשיו אני צריך להרגיש אשם על זה שאיזה מטורף ירה בשני אנשים בתל אביב? או על זה שלא נותנים להם להתחתן בארץ? או על זה שיש הסתה נגדם בקרב הציבור החרדי?

הדבר היחיד שיש לי להגיד למארגני העצרת הזאת, זה "לכו תזדיינו" (ולא אכפת לי עם מי), וקחו את גישת ה-Holier than thou יחד אתכם.

מקפחים אתכם? והרי ידיעה שהגיעה זה עתה - המון אנשים לא יכולים להתחתן בארץ.

החרדים שונאים אתכם? סביר להניח שאותי הם שונאים לא פחות.

אולי אם תפסיקו לחיות בפראנויה שכולם שונאים אתכם ואתם הכי מסכנים בעולם, אנשים יתחילו להתייחס אליכם ברצינות.

מחזק ובכלל בתקשורות של השנים האחרונות במקום לעשות עיתונות ראויה לשמה

כמו לדוגמה "שיטת השקשוקה" מתעסקים בדברים שולים כמו למי בר מוצצת (סליחה על המילים האלו אבל זה להדגיש משהו)

מה יעודה לווי עושה בחול

וטונות כתבות צהובות שמין הסתם מצעורב בהם הרבה הומוים

וכמובן בכל סידרת טלוויזיה ולא משנה אם זה ראלטי או דרמה או קומדיה מכניסים לפחות הומו מחמד קטן

פעם בארצות הברית זה היה שחור מחמד היום זה הומו מחמד

וזה נימאס -ואני לא מדבר על ההומוים עצמם מבחינתי שיצאו ויזדינו ויקבלו את הזכויות הרגילות שיש לכל אזרח

מה שנימאס זה היחצנות הזאת שלטעמי אין לה טעם ובכלל לאפך זה רק גורם לטינה ולא לקבלה

בעניין חרדים גם אם מיליון מצעדי גאווה החרדים לא יקבלו אותם כי הם שפוטים של הרבנים

ולחילוני שפוי אין גזענות כלפי הומוים -מי שלא שפוי אין הרבה מה לעשות

אז די כבר לדבר כל הזמן ברדיו ובחדשות על הומוים ודי אם ההומו מחמד בתוכניות אלה אם באמת יש לזה הצדקה בתוכנית

יש שחקנים וזמרים הומוים שלא מיחצנים את עצמם ככה

ובאמת נימאס מכל היחצנות המוגזמת הזאת

אבל לצערי זה מה שהתקשורות יודעת היום

יצאו מכל החורים אם דודו טופז בזמנו אז המשכתי לא לצפות בטלוויזיה ולא לשמוע הרבה ראדיו

היום יש את הדחיפה של ההומוים

מחר אם לא יהיה משהו חדש יחזרו לטחון על גלאד שליט (לדעתי דברים כאלו צריכים לעשות בשקט לא בתקשורת

זה לא שמחר אזרחים יסתערו על עזה וישחררו אותו )

והכל טחינה משעממת

או במילים אחרות -התיקשורת בישראל נימאסתם

בכל מקרה ראיתי היום בYNET שהיו שם סלבס ופוליטיקאים -נגדם אין לי מה להגיד זה העבודה שלהם

שצריך הולכים לרב לקבל ברכה יום אחר לאירוע של איל הון ויום אחר לעצרת כזאת

פורסם

למה? זו ארצם, זו מולדתם. לך אתה לקפריסין ושהם יתחתנו בארץ אם אתה כ"כ מוכן לנדב אנשים אחרים.[br]פורסם בתאריך: 9.08.2009 בשעה 22:02:53

לוקח יותר מאידיוט אחד כדי לקבל ממני תגובה. ואני לא רוסי וכן חושב שאת נזקי העליה של שנות ה90 רואים עד היום.

ארצם? מולדתם? אתה החלטת?

פורסם

לא אני, משרד הפנים.[br]פורסם בתאריך: 9.08.2009 בשעה 22:19:44

אתה אפילו לא כיוונת לנקודה הנכונה

רק מראה על הצורך לדחוף לי דברים שהוצאו מהקשרם

עם הומואים אין לי בעיה, העיקר שיהיו יהודים

עם גויים כן, למעשה גם איתם לא תיהיה לי בעיה , כל זמן שנישואים איתם ישארו אסורים על פי חוק

זאת על מנת למנוע התבוללות, שכבר שנים שהעלימה מהעם שלנו מליוני יהודים

אתה הגזען הגרוע ביותר, מבחינתך שיהיו האנשים הכי גרועים עלי אדמות רק שיהיו יהודים ועל היהודים שלא מסכימים איתך צריך לכפות את דעותיך.[br]פורסם בתאריך: 9.08.2009 בשעה 22:22:05

ההומואים לא מפסיקים לבכות נגד אפלייה,ובינתיים מאשימים את הדתיים בלי להסס בכלל.

אני חושב שהם פשוט צריכים להוריד פרופיל,שיעשו מה שבא להם פה זה לא איראן,אבל לא ככה בפומבי.

כשאתה לא תנשק את חברה שלך באמצע הרחוב תוכל להגיד גם להומואים לא להתנשק ברחוב, דיל?

פורסם

רק לי נמאס מפוצים מתחכמים ואידיוטים כמו levo ?

אתה יותר מטומטם מהמשתמש dr ron paul

הו הו, אילו מילים גדולות, התעייפת?

ארצם? מולדתם? אתה החלטת?

לא, אתה לא מחליט, לך תתחפר בחור הלבנטיני שלך ותתן לקנאה לאכול אותך.

משהו טוב לא ייצא ממך ממילא.

פורסם
  • מחבר

מידי יום 50 אנשים נרצחים/נהרגים/מותקפים/etc? אולי, אני לא עובד בלמ"ס או במשטרה וגם לא טרחתי לבדוק את המספרים. השאלה היא כמה מתוך אותם 50 נפגעים בגלל תכונה כלשהי שלהם שהיא לא עבריינות? תן לי לומר לך: 0. אז כן, יכול מאד להיות ש50 אנשים נרצחים/מותקפים בכל יום, שזה כשלעצמו דבר עצוב מאד, אבל הוא כאין וכאפס לעומת רצח אחד בודד שמכוון כלפי אוכלוסיה שלמה.

10 נפגעות מעבירות מין חמורות? באמת?! אתה בטוח שזה הכל? לא החסרת איזה אפס? או ששכחת לחשב את כל המקרים הלא מדווחים ואת כל המקרים של גברים שמוטרדים מינית וסטטיסטית מדובר באחד הפשעים החמורים הכי פחות מדווחים?

20 ילדים מותקפים מינית? הלוואי והיית צודק. כמובן לא הלוואי ל"ילדים מותקפים מינית", הלוואי ל"20". שליש בתוך המשפחה? הצחקת אותי, מרביתם הגדול מאד בתוך המשפחה!

75 עבירות כנגד קשישים... תזכיר לי מה חלקם היחסי באוכלוסיה? לא צריך, ע"פ וויקיפדיה מדובר ב18%. אלימות נגד קשישים זה לא דבר חדש, זה רק טרנד חדש לעשות את זה דבר חמור יותר מעבירות כלפי אוכלוסיה "רגילה".

680 עבירות רכוש? אממ... 680 כפול 365 זה 248,200. בוא נלך על ממוצע נזק של 20,000 ש"ח לעבירה? 5 מיליארד שקל. בוא נשכח לרגע מהמספר המנופח של מס' מקרי הרצח/הרוגים שנתת בהתחלה, בדקתי בעצמי - ב2006 היה מדובר ב182 מקרי רצח ו452 הרוגים בתאונות דרכים. אם תעשה חשבון תגלה שמדובר בהרוג/נרצח לכל 8 מיליון שקלים שנגנבים. האם חיי אדם שווים 8 מיליון שקל? כי אחרי כל הסיסמאות הפופוליסטיות והסוציאליסטים הצדקנים, לחיי אדם יש מחיר, ומה לעשות, לרוב הוא יותר נמוך מ8 מיליון שקל. אז שלא תבין אותי לא נכון, יש לך נימוק כאן - אבל הוא צריך להיות ממוקם יותר גבוה ברשימה. (גם אם אין לו קשר לטענה "הומואים נמאסתם" שאתה מנסה להעביר כאן)

בו נשכח לרגע מהתגובה שלך עד שאתה תלמד לקרוא ולהשוות לנותנים של של משטרת ישראל (זה נמצא באתר שלהם תחת סטטיסטיקה, שנת 2008 ).

מעבר לזה, אתה מדבר מהתחת, עם היומרונות המגעילה שלכם כמו "כמה מהם נפגעים בגלל תכונה כלשהי"

נתעלם שזה מטומטם כי מספר האנשים בארץ שנהרגים/נפגעים וכולה בגלל שייוכם לקבוצה אטנית כזאת או אחרת, דת, דעות ומה לא הוא פי כמה וכמה מכל הכשור להומופוביה, כי מה שאני רק רוצה להבין ממתי רצח אחד הפך ליותר חשוב מרצח אחר??

ממתי אנשים כמו אחד פה קודם בשירשור שמסווגים קבוצה שבכוונה תוקפת רוסים כחוליגנים פשוטים לאומת מצב שאם אלו היו הומוים!

בדיוק כמו בתגובות לכתבה מגיבים שמזוהים עם הגאים החליטו שלהרוג הומו זה יותר גרוע מלהרוג מתנחל !

ואנשים כמו פה שבאים ביציאות של "ממתי עבירות פליליות נהיו הרבה יותר חשובות מאפליה" - מאז ומעולם!!

אתם מזכירים לי את אלו שמנתחים אונס, לפי מה היא לבשה ואיפה היא הלכה כדי לתת חומרה לאונס, כי אם היא הפגינה את המיניות שלה אז זה פחות אונס או במקרה שלנו אם הם הפגינו את המיניות שלהם אז זה יותר רצח :kopfpatsch:

אונס זה אונס,רצח זה רצח ושינאה זאת שינאה וכן רצח > שינאה, אני מעדיף Xפוב בכל יום על פני רוצח.

מעבר לזה אף אחד לא מדבר פה על הפליה, להפך אתם מנסים להפלות את עצמכם עלידי זה שאתם מצירים את עצמכם כמקרה מיוחד, אבל אתם לא מיוחדים מאף אחד אחר, Xפוביה זאת המציאות, רוב העולם הם אנשים קטנים ששונאים את כולם.

ומבחינת פגיעה בכם אתם לא רק שלא מיוחדים אלא אפילו שאתם זניחים מבחינה ססטיסטית ומבחינת הפליה שוב אתם לא מיוחדים יחסית ל"מיעוטים" אחרים שחלק באכלוסיה גדול יותר אתם במצב מצוין, הדבר היחיד שאתם מיוחדים בו זה בכמות התסומי שאתם דורשים, אתם מיעוט מאוד מאוד קולני וזה למה נמאסתם (ולא שוב אין פה הפליה, אתם לא מיוחדים, יש גם רבים אחרים שנמאסו למשל חרדים)

אני לא יודע למה אבל מהכרות עם מספר הומוים אני מנחש שזה נובע מרגישי נחיתות ומהרצון שיואהבו אותכם

למרות שאני לא רוצה להכליל כי לפחות 2 מהם אחלה, דרך אגב אתה תופתע מה דעתם בכל הנושא ובכלל בנוגע לקהילה "שלהם"

פורסם

לא, אתה לא מחליט, לך תתחפר בחור הלבנטיני שלך ותתן לקנאה לאכול אותך.

משהו טוב לא ייצא ממך ממילא.

כן מר מלומד, תמשיך להרים את האף גבוה. :yelclap:

פורסם

אני יודע שזה שרשור רציני אבל אני פשוט נופל ממכם..

כל אחד נגד גזענות והפליה ובאותו משפט מאשים עדה\גזע\מין\דת אחרת!

אז יופי אתם מקבלים הומואים ופרסים ומרוסים ומרוקאים! למה אתם חושבים שהשאר המדינה מקבלת?! עשיתם סקר שוק?

סבתא שלכם זו מינה צמח? תפסיקו לבלבל במוח! תלבשו יום אחד חולצה עם דגל גאווה תראו כמה הערות תקבלו..

אני מבטיח לכם שתקבלו אותם הערות כמו בחורה שתסתובב ברחוב עם חוטיני בולט..

אלה ממכם שלא גרים בת"א.. מתי ראיתם פעם אחרונה הומו בסביבת מגורים שלכם? קצת קשה לראות.. זה אומר שכולם בת"א?

לא הם פשוט חוששים ..

תכלס זה הכל איטרס!

הומואים לא נותנים לכם שום דבר.. סתם מפריע לכם בעין

אם זוג סטרייטים התחרמנו על ספסל אתם תעברו או תסתכלו על הבחורה..

אם זוג בנים התחרמנו על ספסל תחשבו "איכס" ותעשו פרצוף

אם זוג בנות התחרמנו על הספסל או שתחייכו ותתלהבו ותרוצו לעשות ביד

או שתבואו עם שאלה מטומטמת "אפשר להצטרף?" נראה מה אתם הייתם עושים אם מישהו היה מציע לכם ולחברה שלכם את זה..

זה כמו לראות נכה עם כסא גלגלים ממונע ולשאול אם אפשר טרמפ :bash:

פורסם

וואו, כמה שאתה ******.

פורסם

אני יודע שזה שרשור רציני אבל אני פשוט נופל ממכם..

כל אחד נגד גזענות והפליה ובאותו משפט מאשים עדה\גזע\מין\דת אחרת!

אז יופי אתם מקבלים הומואים ופרסים ומרוסים ומרוקאים! למה אתם חושבים שהשאר המדינה מקבלת?! עשיתם סקר שוק?

סבתא שלכם זו מינה צמח? תפסיקו לבלבל במוח! תלבשו יום אחד חולצה עם דגל גאווה תראו כמה הערות תקבלו..

אני מבטיח לכם שתקבלו אותם הערות כמו בחורה שתסתובב ברחוב עם חוטיני בולט..

אלה ממכם שלא גרים בת"א.. מתי ראיתם פעם אחרונה הומו בסביבת מגורים שלכם? קצת קשה לראות.. זה אומר שכולם בת"א?

לא הם פשוט חוששים ..

תכלס זה הכל איטרס!

הומואים לא נותנים לכם שום דבר.. סתם מפריע לכם בעין

אם זוג סטרייטים התחרמנו על ספסל אתם תעברו או תסתכלו על הבחורה..

אם זוג בנים התחרמנו על ספסל תחשבו "איכס" ותעשו פרצוף

אם זוג בנות התחרמנו על הספסל או שתחייכו ותתלהבו ותרוצו לעשות ביד

או שתבואו עם שאלה מטומטמת "אפשר להצטרף?" נראה מה אתם הייתם עושים אם מישהו היה מציע לכם ולחברה שלכם את זה..

זה כמו לראות נכה עם כסא גלגלים ממונע ולשאול אם אפשר טרמפ :bash:

lol

אוי אוי אוי

טוב מאיפה נתחיל

א. למה אותו הומו צריך בכלל ללכת עם חולצה עם סמל הגאווה, עד היום לא הבנתי למה גאווה? על מה הגאווה?

ב. מה אתה רוצה לעזאזל, שאני אראה זוג בנים מתנשקים ואני אגיד "אויי איזה יופי, אהבה מהסרטים" זה מגעיל אותי, אתה רוצה בכוח לגרום לי לאהוב את זה

ג. אם זוג בנות מתנשקות, טוב נו , זה נפוץ גם אצל סטרייטיות .

ואם הומוים לא הולכים בערים אחרות בגלוי, זה בעיה שלהם לא שלי, איך לעזאזל אני קשור לזה

עצם זה שהם כל כך מרחמים על עצמם מביא את המצב למה שהוא

היו לנו בתקופתו כמה הומוים בתיכון, נו אז... הלכו כרגיל, היו להם החברים שלהם, אף אחד לא נדחף לעניינים שלהם

פשוט הפרנויה בקרב ההומולסבים ברמה כה גבוה, שהם הבעיה של עצמם.

פורסם

בו נשכח לרגע מהתגובה שלך עד שאתה תלמד לקרוא ולהשוות לנותנים של של משטרת ישראל (זה נמצא באתר שלהם תחת סטטיסטיקה, שנת 2008 ).

מעבר לזה, אתה מדבר מהתחת, עם היומרונות המגעילה שלכם כמו "כמה מהם נפגעים בגלל תכונה כלשהי"

נתעלם שזה מטומטם כי מספר האנשים בארץ שנהרגים/נפגעים וכולה בגלל שייוכם לקבוצה אטנית כזאת או אחרת, דת, דעות ומה לא הוא פי כמה וכמה מכל הכשור להומופוביה, כי מה שאני רק רוצה להבין ממתי רצח אחד הפך ליותר חשוב מרצח אחר??

ממתי אנשים כמו אחד פה קודם בשירשור שמסווגים קבוצה שבכוונה תוקפת רוסים כחוליגנים פשוטים לאומת מצב שאם אלו היו הומוים!

בדיוק כמו בתגובות לכתבה מגיבים שמזוהים עם הגאים החליטו שלהרוג הומו זה יותר גרוע מלהרוג מתנחל !

ואנשים כמו פה שבאים ביציאות של "ממתי עבירות פליליות נהיו הרבה יותר חשובות מאפליה" - מאז ומעולם!!

אתם מזכירים לי את אלו שמנתחים אונס, לפי מה היא לבשה ואיפה היא הלכה כדי לתת חומרה לאונס, כי אם היא הפגינה את המיניות שלה אז זה פחות אונס או במקרה שלנו אם הם הפגינו את המיניות שלהם אז זה יותר רצח :kopfpatsch:

אונס זה אונס,רצח זה רצח ושינאה זאת שינאה וכן רצח > שינאה, אני מעדיף Xפוב בכל יום על פני רוצח.

מעבר לזה אף אחד לא מדבר פה על הפליה, להפך אתם מנסים להפלות את עצמכם עלידי זה שאתם מצירים את עצמכם כמקרה מיוחד, אבל אתם לא מיוחדים מאף אחד אחר, Xפוביה זאת המציאות, רוב העולם הם אנשים קטנים ששונאים את כולם.

ומבחינת פגיעה בכם אתם לא רק שלא מיוחדים אלא אפילו שאתם זניחים מבחינה ססטיסטית ומבחינת הפליה שוב אתם לא מיוחדים יחסית ל"מיעוטים" אחרים שחלק באכלוסיה גדול יותר אתם במצב מצוין, הדבר היחיד שאתם מיוחדים בו זה בכמות התסומי שאתם דורשים, אתם מיעוט מאוד מאוד קולני וזה למה נמאסתם (ולא שוב אין פה הפליה, אתם לא מיוחדים, יש גם רבים אחרים שנמאסו למשל חרדים)

אני לא יודע למה אבל מהכרות עם מספר הומוים אני מנחש שזה נובע מרגישי נחיתות ומהרצון שיואהבו אותכם

למרות שאני לא רוצה להכליל כי לפחות 2 מהם אחלה, דרך אגב אתה תופתע מה דעתם בכל הנושא ובכלל בנוגע לקהילה "שלהם"

להרוג הומו כי הוא הומו זה יותר גרוע מלהרוג מתנחל בגלל אדמה, כן. עד כמה שזה נשמע חולני, כשמחבל פלסטיני הורג מתנחל בשביל אדמה צומחת לו תועלת חומרית מזה, כשגזען חרדי רוצח הומו הוא מספק רק את יצריו החשוכים.

אונס הוא חמור באותה מידה בין אם הנאנסת היתה ערומה או לבושה בשמלה של איימיש.

BTW אני לא הומו באותה מידה שאני לא סטרייט. (וגם לא אנדרוגינוס או טרנס למי שזה הדבר הראשון שעולה לו בראש)[br]פורסם בתאריך: 9.08.2009 בשעה 22:59:30

lol

אוי אוי אוי

טוב מאיפה נתחיל

א. למה אותו הומו צריך בכלל ללכת עם חולצה עם סמל הגאווה, עד היום לא הבנתי למה גאווה? על מה הגאווה?

ב. מה אתה רוצה לעזאזל, שאני אראה זוג בנים מתנשקים ואני אגיד "אויי איזה יופי, אהבה מהסרטים" זה מגעיל אותי, אתה רוצה בכוח לגרום לי לאהוב את זה

ג. אם זוג בנות מתנשקות, טוב נו , זה נפוץ גם אצל סטרייטיות .

ואם הומוים לא הולכים בערים אחרות בגלוי, זה בעיה שלהם לא שלי, איך לעזאזל אני קשור לזה

עצם זה שהם כל כך מרחמים על עצמם מביא את המצב למה שהוא

היו לנו בתקופתו כמה הומוים בתיכון, נו אז... הלכו כרגיל, היו להם החברים שלהם, אף אחד לא נדחף לעניינים שלהם

פשוט הפרנויה בקרב ההומולסבים ברמה כה גבוה, שהם הבעיה של עצמם.

א. לא גאווה, אין במה להתגאות. "הגאווה" היא כדי להראות שגם אין במה להתבייש.

ב. אף אחד לא יכול להכריח אותך לאהוב את זה, אבל זה לא אומר שמותר לך לקחת נבוט ולהכניס להם מכות.

ג. מסכים חלקית.

פורסם

חברה תרגעו, אין מלחמה, עופרת יצוקה נגמר, אין פיגועים, דודו טופז והאמא המרעיבה זה כבר פאסה...

אז מה לעשות שריקון מחסנית על הומויים(ומישהי שבאה לבקר את "הידיד" שלה) זה הדבר הכי מרגש שקרה בזמן האחרון.

למזלנו היום כבר גילו אמא שהרעיבה לא ילד אחד אלא את שלושת הילדים שלה, ואף קשרה את הילדה בת השנתיים שלה למיטה.

אז כל הסיפור על החברה שהולכים בזיגזאג מחר כבר יחזור לארון..

נ.ב. אין לי שום דבר נגד הקהילה ההומו לסבית, יש לי דבר נגד כל שטות שהתקשורת מחליטה להוציא מפרופורציות, והגישה הזעקנית של חלק מהקהילה או וואט אבר עם יחס ה-In your face... המזורגג שלהם.

להרוג הומו כי הוא הומו זה יותר גרוע מלהרוג מתנחל בגלל אדמה, כן. עד כמה שזה נשמע חולני, כשמחבל פלסטיני הורג מתנחל בשביל אדמה צומחת לו תועלת חומרית מזה, כשגזען חרדי רוצח הומו הוא מספק רק את יצריו החשוכים.

אונס הוא חמור באותה מידה בין אם הנאנסת היתה ערומה או לבושה בשמלה של איימיש.

BTW אני לא הומו באותה מידה שאני לא סטרייט. (וגם לא אנדרוגינוס או טרנס למי שזה הדבר הראשון שעולה לו בראש)[br]פורסם בתאריך: 9.08.2009 בשעה 22:59:30

א. לא גאווה, אין במה להתגאות. "הגאווה" היא כדי להראות שגם אין במה להתבייש.

ב. אף אחד לא יכול להכריח אותך לאהוב את זה, אבל זה לא אומר שמותר לך לקחת נבוט ולהכניס להם מכות.

ג. מסכים חלקית.

אל תנסה אפילו להגדיר מה יותר חמור, או להצדיק רצח כזה או אחר...

עם ההצרה הזאתי ירדת לרמה הנמוכה ביותר שאפשר לרדת..

פורסם

חברה תרגעו, אין מלחמה, עופרת יצוקה נגמר, אין פיגועים, דודו טופז והאמא המרעיבה זה כבר פאסה...

אז מה לעשות שריקון מחסנית על הומויים(ומישהי שבאה לבקר את "הידיד" שלה) זה הדבר הכי מרגש שקרה בזמן האחרון.

למזלנו היום כבר גילו אמא שהרעיבה לא ילד אחד אלא את שלושת הילדים שלה, ואף קשרה את הילדה בת השנתיים שלה למיטה.

אז כל הסיפור על החברה שהולכים בזיגזאג מחר כבר יחזור לארון..

נ.ב. אין לי שום דבר נגד הקהילה ההומו לסבית, יש לי דבר נגד כל שטות שהתקשורת מחליטה להוציא מפרופורציות, והגישה הזעקנית של חלק מהקהילה או וואט אבר עם יחס ה-In your face... המזורגג שלהם.

אגב מעניין אותי כמה עלתה למדינה העצרת הזאת

פורסם

אני לא רוסי וכן חושב שאת נזקי העליה של שנות ה90 רואים עד היום.

אמנם לא קשור לדיון, אבל אני דורש שתסביר את עצמך.

פורסם

אמנם לא קשור לדיון, אבל אני דורש שתסביר את עצמך.

אני לא רוסי, אני קווקזי דור שלישי בארץ.

נזקי העלייה של שנות ה90 = הביאו לפה אוכלוסיה ממדינה קומוניסטית עם רמת גאוותנות וקשר למולדת בשמיים ולא טיפלו בה כמו שצריך. אני לא אומר שכל העולים מברה"מ הם פושעים, אבל מדובר באוכלוסיה עם נורמות שונות מאד משל החברה הישראלית. זה אותו דבר עם האתיופים וכמעט כל עלייה אחרת של אוכלוסיה ממדינה לא מפותחת. אם סבא שלי שעלה לארץ בשנות ה70 אומר שברוסיה היה יותר טוב וש"פוטין הוא גבר"... [br]פורסם בתאריך: 9.08.2009 בשעה 23:18:07

אגב מעניין אותי כמה עלתה למדינה העצרת הזאת

לא יותר מהנזק של מהומות חרדים ברבעון קלנדרי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים