עבור לתוכן

מי מאמין שנחתו על הירח?

Featured Replies

פורסם

אתה מודע לעובדה שבתחנת החלל הבינלאומית חיים אנשים לתקופות של כחצי שנה, נכון?

• תגובות 142
  • צפיות 18.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הרבה פחות בעייתי, מעלים מאגר חמצן ראשוני וציוד הידרופוני תוך פחות מ 3 חודשים המערכת מייצרת לעצמה חמצן (כמובן לא ל 4000 מתיישבים אלא בהדרגתיות)

פורסם

בגדול הבעיה הגדולה בבסיסים/קולוניות על הירח זה איך להחזיר חזרה את האנשים...

אתה צודק במידה מסוימת (אנשים כבר חיו תקופות ארוכות במערכת מבודדת), אבל הפיתרון מאד פשוט- הם לא חוזרים. המתיישבים הראשונים באמריקה מעולם לא חזרו לאירופה, אפילו המתיישבים הראשונים במערב אמריקה בקושי חזרו.

פורסם

טוב צריך לפתח יותר מהר טכנולוגיות בידור. כך שהאנשים שיגורו בחלל יוכלו לבדר את עצמם בחללים הסוגריים בהם ישהו, כנראה שם בחלל יגדל לראשונה דור של בטטות כורסה.

פורסם

חחחח wall-e?

לא חושב שהם יהיו בטטות כורסא, אבל בהחלט הם יסתגלו מאד מהר לסביבה שלהם ולא יהיו מותאמים לארץ

פורסם

בטטות כורסא קיימים מאז המאה הרביעית לפני הספירה....

אלו היו חייזרים שגרמו להתפתחותם. הם עשו זאת כדי להחליש את הגנים של המין האנושי כדי שבשנת 2012 כשהם יבואו הם יוכלו להשתלט עלינו.

פורסם

חחח ב21.12.2012? :P

פורסם

כמובן, מה חשבת?

ברברי שכמותך. לא יודע דברים כ"כ ברורים מאליהם....

פורסם

איזה חייזרים, האנשים שמתו בשפעת החזירים יקומו כזומבים ותתחיל מלחת העולם Z

פורסם

איזה חייזרים, האנשים שמתו בשפעת החזירים יקומו כזומבים ותתחיל מלחת העולם Z

באה לי :smile1: ,אפילו יש לי כזה זכוכית שרשום עליה "in case of zombies break glass"

פורסם

תזכרו לאגור נשק חצי אוטומאטי חזק ומדוייק, מסורי שרשרת ודלק בשבילם :P

פורסם

אין בעייה ,מה עם איזה טנדר ממוגן וכמה אופנועים טובים לתנועה מהירה ?

אגב עם כבר ,אני מעדיף נשק אוטומטי מאוד מדוייק שיש בו את האפשרות לירות בחצי אוטומטי ,בשביל לכסוך כדורים ,אבל עדיין לא להיתפשר על היכולת של ריסוס במצב חירום.

או כן ובתור said arm הבחירה שלי היא זה http://en.wikipedia.org/wiki/Beretta_93R ,האקדח המושלם ביותר שנוצר אי פעם .

פורסם

די עם הספאם. אם אתם רוצים להגיד משהו שקשור לנושא הת'רד - תגידו. אחרת תמנעו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים