פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים למען האמת, הסיבה שמוסיפים תוכן ויזואלי היא כי אם היו משנים את הקיים (אינטראקציה עם אובייקטים), זה היה משפיע על ה- gameplay ואז כבר היה הבדל משמעותי במשחקיות בין אנוידיה ל-ATI, ואת זה אף אחד לא רוצה. (זאת גם הסיבה שלפעמים מוסיפים שלבים בלעדיים לפיזיקס) בכל מקרה, אני חושב שמיצינו את עניין הפיזיקס (נמאס לי מהמילה הזאת כבר) בואו נדבר על המשחק עצמו
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים יש למשהוא מושג למה כשאני מחבר את הגיימפאד ומנסה לשחק, כשאני מזיז את הסטיק קדימה הדמות זזה לי אחורה ולהפך?
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים זה רק אני או שלקחו את ג'ק ניקולסון, הלבישו לו את המראה של הג'וקר מ"האביר האפל" וככה עשו את הדמות ?
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים המשחק המלא יצא כבר?והאם יש דרייבר שמשפר את הביצועים?אני כרגע עם 8800GT והדרייבר שלי הוא 190.38.?
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים מחבר ^^לא יצא.איזה מעבד יש לך?וכמה FPS אתה מקבל ?,תכתוב גם תהגדרות גרפיקה שאתה משחק .תתקין תדרייבר האחרון.
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים אתה בטוח?http://www.gamespot.com/pc/action/batmanarkhamasylum/similar.html?mode=versionsאז למה כתוב כאן שבאירופה זה יוצא בסוף אוגוסט למחשב?
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים זה נדחה בחודש, משום מה כולם בעמוד הקודם אומרים שזה אמור לצאת באוקטובר.כרגע בגיימספוט רשום 15 בספטמבר.
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים וכתוב גם שזה יוצא באירופה ב 28 לאוגוסטוגם באתר הרשמי שמזמינים ב Pre-Order כתוב שהמשחק יוצא ב 28/8
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים תודה רבה רוני.בכל מקרה אני לא מצליח להוריד את הדמו.בVGAMES ההורדה מפסיקה כמו תמיד באמצע,אתר למופת.בGAMERSHELL אין שרת ישראלי וההורדה תקח 12 שעות.הצעות?
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים תוריד מהשרת של NVIDIA, הוריד לי על 700 כל ההורדה... שיחקתי בדמו והמשחק נחמד מאוד. עובד לי חלק על הגדרות גבוהות
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים מחבר תודה רבה רוני.בכל מקרה אני לא מצליח להוריד את הדמו.בVGAMES ההורדה מפסיקה כמו תמיד באמצע,אתר למופת.בGAMERSHELL אין שרת ישראלי וההורדה תקח 12 שעות.הצעות?שמתי את השרת של נוודיה ראשון [כי הוא הכי מומלץ]אבל קח שרת מהיר - http://www.bigdownload.com/games/batman-arkham-asylum/pc/batman-arkham-asylum-demo/רק תענה לי על זה איזה מעבד יש לך?וכמה FPS אתה מקבל ?,תכתוב גם תהגדרות גרפיקה שאתה משחק .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.