עבור לתוכן

ה-פ-ת-ע-ה.. Batman Arkham Asylum - דמו

Featured Replies

פורסם

רץ מעולה כי יש לך מחשב סוס, אבל איך תסביר ללא הגדרות גרפיקה עוד פעם ללא שום דבר פעיל אותו FPS נשאר? ואל תגיד 30 [לפחות שחיק] 15 17 10 FPS

עידן ה-PC היום הוא על הפנים, לא צריך מחשב על בשביל משחק כזה שכמובן הכבדות שלו אינו באה מהגרפיקה.

תנסה לבטל את כל ההגדרות גרפיקה [חוץ מהרזולציה ותכתוב אם יש שינוי בFPS ]

ניסית לעשות OC למעבד? לכרטיס מסך? לזכרונות? אני מאמין שהמעבד דיי מגביל אותך פה.

לא אמור להיות לך FPS נמוך כלכך ב1024X1280 על 8800GT.

אני מאמין שהמעבד מגביל אותך, עשה לו OC :)

• תגובות 238
  • צפיות 22.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

סיימתי את הדמו ב PS3 משחק טוב לדעתי

אבל אני לא מת על משחקי התגנבות

אבל מי שכן לדעתי יאהב.

פורסם

סיימתי את הדמו ב PS3 משחק טוב לדעתי

אבל אני לא מת על משחקי התגנבות

אבל מי שכן לדעתי יאהב.

אני דווקא מאוד אהבתי את ההתגנבות, זה משהו חדש לי.

כל שלב הופך למעניין ומאתגר, לא כמו BEET EM UP שפשוט הולכים ומרביצים, צריך אסטרטגיה.

פורסם
  • מחבר

ניסית לעשות OC למעבד? לכרטיס מסך? לזכרונות? אני מאמין שהמעבד דיי מגביל אותך פה.

לא אמור להיות לך FPS נמוך כלכך ב1024X1280 על 8800GT.

אני מאמין שהמעבד מגביל אותך, עשה לו OC :)

יש פה בעיה, אתה לא יכול לומר OC כי כל ההגדרות מבוטלות ונשאר אותוFPS 10 15 17 אפילו תרצה לשחק -לא תוכל.

קריסיס אפשר לשחק אז המשחק הזה לא? המחשב שלך בגלל שהוא מאוד חזק אז אפילו משחקי פורט הוא יריץ ושוב עדיין לא ברזולציות ענקיות.

ויש לי OC לכרטיס מסך.

זה שאני אשדרג את כל המחשב -זה בקרוב, אבל מעצבן שכל משחק היום לרוב הוא דפוק. במצב הזה אז כל חצי שנה >:(נשדרג

אני אחכה נראה מה SyndromE אחרי שישחק נראה אם יש לו אותה בעיה.

פורסם

:yelclap: דמו מעולה, עובד בצורה פנומנאלית תחת 1920X1200 ALL MAXED 4XAA PHYSX@HIGH

באטמן מעולם לא נראה כה טוב

פורסם

יש פה בעיה, אתה לא יכול לומר OC כי כל ההגדרות מבוטלות ונשאר אותוFPS 10 15 17 אפילו תרצה לשחק -לא תוכל.

קריסיס אפשר לשחק אז המשחק הזה לא? המחשב שלך בגלל שהוא מאוד חזק אז אפילו משחקי פורט הוא יריץ ושוב עדיין לא ברזולציות ענקיות.

ויש לי OC לכרטיס מסך.

זה שאני אשדרג את כל המחשב -זה בקרוב, אבל מעצבן שכל משחק היום לרוב הוא דפוק. במצב הזה אז כל חצי שנה >:(נשדרג

אני אחכה נראה מה SyndromE אחרי שישחק נראה אם יש לו אותה בעיה.

אתה בטוח שאתה לא רוצה לעשות OC למעבד? אפילו טיפה?

אני כבר אומר לך שזה יעזור לך

(סתם לדוגמא, אולי לא דוגמא טובה אבל דוגמה, היה לי מחשב P4 ישן בעל 2.8GHZ, אז סתם בלי להוסיף מתחים או כלום העלתי אותו ל3.03GHZ, פתאום OD4 רק הרבה יותר טוב ::) )

אבל המשחק הזה אכן כבד ולא בצדק (מזכיר את LOST PLANET לא? ) ואל תשכח שזה רק דמו, CRYSIS גם היה ככה בדמו שלו.

פעם הוא רץ לי על 30, היום על 46.

אם יש לך קונסולה אני ממליץ לך לנסות את הדמו עלייה, כי שם זה לא יתקע :D

פורסם
  • מחבר

אני לא יכול הלוח אם הזה לא טוב ל OC כלל.

אלה עם המחשב על בכלל לא רואים שיש כאן בעיה חח[המשחק מתאים רק למרובעי ליבה :P]. אולי הבעיה היא רק אצלי? 12 FPS ממוצע שכל ההגדרות מבוטלות.

אני רק מחכה לזמן הנכון לשדרג .

ושוב אני אכתוב לא צריך מחשב על בשביל משחקים כאלה .

איפה אלה עם המחשבים כמו שלי פחות או יותר תנו חוות דעת

פורסם

:yelclap: דמו מעולה, עובד בצורה פנומנאלית תחת 1920X1200 ALL MAXED 4XAA PHYSX@HIGH

באטמן מעולם לא נראה כה טוב

יש לך כרטיס מסך של 2000+ ש"ח יש סיבה שלא ?

המשחק דווקא לא דורש הרבה מחשב ממוצע כמו שלי מעיף אותו על הכי גבוה 1680/1050

hd 4850

וe8400 @3.7

פורסם

אני לא יכול הלוח אם הזה לא טוב ל OC כלל.

אלה עם המחשב על בכלל לא רואים שיש כאן בעיה חח[המשחק מתאים רק למרובעי ליבה :P]. אולי הבעיה היא רק אצלי? 12 FPS ממוצע שכל ההגדרות מבוטלות.

אני רק מחכה לזמן הנכון לשדרג .

ושוב אני אכתוב לא צריך מחשב על בשביל משחקים כאלה .

איפה אלה עם המחשבים כמו שלי פחות או יותר תנו חוות דעת

אני אנסה אותו ביום ראשון או שני ואז נראה אם המצב דומה אצלי.(למרות שלך יש מחשב יותר חזק, עדיין הוא מספיק קרוב.)

פורסם
  • מחבר

זה שמעלייך כתב שהוא מעיף תמשחק, הכרטיס שלו לא בהרבה יותר משלי -אבל המעבד, אבל עדיין המעבד לא צריך בצורה כזאת להשפיע -אבל במשחק הזה חוגג נראה לי.

לגביך שכח בכלל מהמשחק אתה רוצה עם הכרטיס 8500 ?

פורסם

היום מחירי הכרטיסי מסך כל כך נמוכים שב500 שקל אתה יכול להביא כרטיס לא רע בכלל ולהחזיר אותו למסלול .

אפשר תמיד בכל מקרה לעלות את תדר השעון של המעבד דבר שכמובן לא יזיק.

פורסם

אין לי 500 ש"ח

והמחשב השולחני שייך לאבא שלי והוא לא נותן לי לעשות OC :'(

פורסם
  • מחבר

המעבד כבר מגביל כרטיסים יותר חזקים [אפילו 8000GT]

אין בעיה של תקציב לגבי שידרוג, פשוט הבעיה במשחק הספציפי הזה שאין הבדל בהגדרות הגרפיקה לשנוי FPS .

הרי משחקים אחרים רצים סבבה [כל עוד לא מדובר בבעיות מ-נ-ו-ע]

הכרטיס שלי שווה איזה 500 + שח.

פורסם

המעבד כנראה מאוד משפיע במשחק..ד"א המהירויות שעון מאוד משנות לפי בדיקה עולה שמעבד E8400 באוברקלוק ל3.7 שווה ערך ל q6700 במהירות סטוק ואפילו עוקף אותו לפעמים , בכל הנוגע למשחקים

פורסם

יש לי בעיה. הורדתי את הדרייבר האחרון ולמרות זאת כשהמשחק מתחיל אחרי הסרטון, כעבור 2 שניות הצבעים נמרחים ואי אפשר לראות כלום חוץ מהקומבואים.

מה הבעיה? הכרטיס מסך חלש מדי? =\

8800GTS

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים