פורסם 2009 באוגוסט 216 שנים אני לא מחבב את הקהילות של ההומואים/לסביות אך אינני חושב שצריך להרוג אותם הם גם ישראלים!
פורסם 2009 באוגוסט 216 שנים אני לא מחבב את הקהילות של ההומואים/לסביות אך אינני חושב שצריך להרוג אותם הם גם ישראלים!הבנתי. אז אם הם לא היו ישראלים ועדיין היו מעיזים להיות הומואים כן צריך להרוג אותם?
פורסם 2009 באוגוסט 216 שנים מה? אנשים אתם בסדר? זה רצח לכל דבר, מה זה משנה מה הם אוהבים במיטה ?אני מעדיף מדינה עם מלא הומואים ולסביות על מדינה מלאה בחלאות...
פורסם 2009 באוגוסט 216 שנים אני לא מחבב את הקהילות של ההומואים/לסביות אך אינני חושב שצריך להרוג אותם הם גם ישראלים!אתה בטוח שהם לא בני אדם כמוני וכמוך קודם?
פורסם 2009 באוגוסט 216 שנים אתה יכול להסביר למה לא?הגוף שלהם זהה לשלך בהכל חוץ מזה שיש להם קטע ביולוגי במוח שקצת שונה ממה שנמצא אצל רוב בני האדםמה תגיד על כל אלה עם הפטישים? נהרוג גם אותם?ומה עם החיות שהם הומואים? גם אותם נהרוג?
פורסם 2009 באוגוסט 216 שנים מצער אותי שאנשים נבערים כל כך מצליחים להתקבל לאוניברסיטאות בארצינו.כן כי לאוניברסיטה מתקבלים על סמך ציון פסיכומטרי ולא בגלל שמחבבים הומואים.וזה שסופר לי שגיאות כתיב, אז כשיהיה לך לפחות מחצית מהידע שיש לי אז תדבר...ואני בחיים לא ילך ולא הלכתי למועדון רוסי בגלל שאני לא מסוגל לסבול שום קהילה שמנסה להתבודד מאחרים, זה לא מסתדר לי במוח, ואני בטוח שאם לא הייתה קהילה אז לא היה קורה כלום. רוצים לקבל בתחת? שיסגרו בבית ויקבלו כמה שבא להם, למה להראות את זה לכולם? תיראו מה קורה בעולם! נותנים להומואים ולסביות להתחתן ולאמץ ילד! מה לאף אחד לא אכפת מה הילד ירגיש כשיגדל? או ילך לבית ספר וישאלו אותו איך קוראים להורים שלו אז הוא יגיד שני שמות של נשים או של גברים? אני בטוח שאף אחד לא היה רוצה להיות במקום אותו ילד.
פורסם 2009 באוגוסט 216 שנים זה בסדר, הילדים שלך יהיו הרבה יותר מסכנים(בהנחה שתמצא בחורה כ"כ מטומטמת שתחיה עם יצור כמוך)
פורסם 2009 באוגוסט 216 שנים מצאתי כבר מזמן ;D ולא נירא לי שילדים שלי יהיו יותר מסכנים מילדים שזוג הומואים אימץ אותם ;D...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.