עבור לתוכן

2209WA תומך ב-75HZ.

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע אם הנושא הזה דוסקס כאן בפורום, אבל לא ראיתי אף אחד מזכיר אותו, אז אני אעשה את זה.

אתמול קיבלתי את המסך והוא בהחלט היה שווה את ההשקעה, רק איכות הבניה, הארגונומיה וסידור הכבלים כבר שווים חלק גדול מתוספת במחיר.

אחרי קצת קריאה ברחבי הרשת, מסתבר שהמסך הזה תומך בצורה מלאה ב-75HZ, ומדביקות שביצעו אנשים הוא גם מסוגל להציג 75FPS אמיתיים (לי אין כל כך דרך לבדוק את זה).

אני אקצר את התהליך ופשוט אקשר למדריכון שמראה איך להגיע לתוצאה הרצוייה.

לי יש כרטיס מסך של nVidia, והמדריך גם נועד עבור משתמשים בכ.מסך שלהם, אני לא יודע אם קיים משהו דומה לבעלי כרטיסי ATI.

הדבר הראשון שצריך לוודא הוא שהדרייבר של המסך מותקן ואתם לא משתמשים בדרייבר הרגיל של וינדוס, כי אז זה לא יעבוד.

והנה המדריך:

מקור

First go into nvidia control panel and click on manage custom resolutions.

Click on allow modes not exposed by the display and click apply.

Then click on create

then advanced, change the refresh rate to 75hz, then first select DMT in the drop down box, then select manual, and make your screen look exactly like mine.

step2.JPG

Click test, OK, then yes. Now this custom resolution will be available in the "Change resolution" settings. You must go to Change resolution and on the right at the resolution of 1680x1050 you should see 60hz and 75hz. click 75hz then click apply then yes.

Now your at 1680x1050@75hz you can verify by opening up the menu and looking at the resolution the monitor reports.

IMG_00843.jpg

untitled.JPG

• תגובות 48
  • צפיות 6.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה שאפשר להריץ אותו ב-75HZ זה לא נדיר. וברור שכרטיס המסך יציג 75FPS, כי זה מה שהוא מוציא למסך.

השאלה האם המסך בפועל מציג את ה-75HZ, או שהוא, כמו כל מסך שאני מכיר, זורק כל פריים חמישי, היא שאלה מורכבת יותר, שצריך לחקור לעומק.

פורסם

זה ישנה משהו בפועל? (מבחינת איכות צפיה).

פורסם

לא נראה לי ש 15 הרץ משנים כל כך לעומת 120 הרץ שיש כבר 3dvision אבל זה סוס בשביל הFPS

חבל ה 2408wfp שלי לא יכול להוציא 75 הרץ ב1920X1200, או שהוא כן יכול אם מכריחים אותו? משהו יודע?

פורסם

אני חושב שהDVI זה מה שמגביל ל60 הרץ

פורסם

מה זה משנה באמת במסך TFT?

גיימרים מסוימים טוענים שהם מרגישים בהבדל בזרימה של המשחק גם מעל ל-60FPS. :nixweiss:

פורסם

שום הבדל במה שהם רואים, הקליינט שלהם משגע את הסרבר ונותן להם לזוז יותר מהר\לקפוץ יותר רחוק

פורסם

זה שאפשר להריץ אותו ב-75HZ זה לא נדיר. וברור שכרטיס המסך יציג 75FPS, כי זה מה שהוא מוציא למסך.

השאלה האם המסך בפועל מציג את ה-75HZ, או שהוא, כמו כל מסך שאני מכיר, זורק כל פריים חמישי, היא שאלה מורכבת יותר, שצריך לחקור לעומק.

לפי השרשורפלצת עליו ב-[H], הוא באמת מציג 75 פריימים. אגב, הוא גם מסוגל לקבל Component דרך כניסת ה-VGA, כל מה שצריך הוא מתאם פשוט וזול.

פורסם
  • מחבר

Fkl0ster מדבר בדיוק על מה שאני מדבר. המסך הזה מכיל כמה דברים שהם מעבר ל-Specs שמופיעים באתר של Dell.

פורסם

אחלה קישור. נראה שזה באמת 75HZ אמיתי.

:xyxthumbs:

פורסם

אולי גם במסכים אחרים יש את זה, גם אם באופן רשמי כתוב רק 60 הרץ?

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לראות בקישור של Fkl0ster איך נראה מסך עם פאנל שלא תומך ב75HZ פיסי.

אני לא כ"כ בטוח שיש הרבה אם בכלל LCD אחרים שתומכים בזה.

פורסם

שיניתי ל75HZ בLG L1719S..(על VGA)..

לא היו לי בעיות OUT OF RANGE(ציפיתי שכן יהיו..).

איך אני בודק אם זה 75HZ אמיתי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים