עבור לתוכן

Wolfenstein

Featured Replies

פורסם

Xtazy-Mike תפסיק בבקשה לצטט הודעות שנמצאות בדיוק מעליך.

דבר שני, נגיד שהם מקבלים מהמפיצים את המשחק שבוע לפני שהוא יוצא לחנויות.

קודם כל צריך לשחק את המשחק, והרבה. לרוב כ6-4 ימים, תלוי באורך ובמורכבות המשחק המשחק. לפעמים אפילו יותר.

לאחר מכן כותבים ועורכים את הביקורות, ואז צריך להמתין לאישור לפרסם.

מבקרים חותמים על הסכם לא לפרסם ביקורות לפני תאריך מסויים ע"מ שלא להשפיע על מבקרים אחרים (תופעת העדר).

ובאמת, בואו נעזוב את הנושא הזה.

• תגובות 227
  • צפיות 20k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

ולמה אם יורשה לשאול , אני צריך להפסיק לצטט את מי שרשם לפני אם אני עונה לו?

דבר שני , זה נשמע לי הזוי שהם חותמים על הסכמים לא לפרסם ביקורת לפני תאריך מסויים (תופעת העדר תהיה בכל מצב)

ההסבר של uppermc הרבה יותר הגיוני (הייתי מצטט את ההסבר אבל יש לך בעיה עם הציטוטים שלי)

פורסם

אני לא מאמין שאתה כבר שנתיים באתר ועוד לא יודע שאין לצטט הודעה שנמצאת בדיוק מעל לשלך.

זה סתם ממלא את הדיון במלל כפול ומיותר. במקום זאת אתה יכול להשתמש בסימן ^^

נשמע לך הזוי? ככה עובד העולם..

אתה מוזמן לחפש press embargo

תופעת העדר לא תהיה אם כל הביקורות יתפרסמו באותו זמן כך שמבקר אחד לא יוכל לקרוא ביקורת אחרת לפני שהוא כותב את שלו ואז באופן לא מודע ירשום ביקורת שדומה אליה.

מה שuppermc אמר זה שבמקרה הזה התאריך שאחריו מותר לפרסם הוא רק אחרי שהמשחק ימכר בחנויות.

אז למעשה אמרת שאתה מסכים עם מה שנראה לך הזוי בלי להבין שעשית את זה :)

פורסם

גם לי קשה להאמין שמחברי הביקורות מתחייבים למשהו..סה"כ אם מפתחי/מפיצי המשחק לא היו רוצים שהביקורות יצאו לפני זמן מסויים-הם לא היו שולחים אותו למבקרים מלכתחילה..

תראה לדוגמא את ARKHAM ASYLUM הממשמש ובא,יש עוד שבוע עד יציאתו וכבר לפני שבו(=שבועיים לפני יציאת המשחק) נודע על ציונים שהוא קיבל מעיתוני/אתרי ביקורות מסוימים..האם כאן לא החתימו אותם? או שהם לא מפחדים מ"תופעת העדר"..?

ורק אומר דבר אחד אחרון,שמשחקים כיום,ועל אחת כמה וכמה משחקי משחקי פעולה טיפוסיים כמו זה,הם משחקים שמספיק יום אחד כדי לשחק בהם ולהעריך אותם,לרוב...6-10 שעות סינגל(תוך כדי שהמבקר "רץ" דרכו,ולא מבזבז זמן לחקור אותו לעומק),ועוד כמה שעות בכדי "להרגיש" את המולטי..אני די בטוח שאתרים גדולים כמו גיימספוט או GT יכולים להעלות ביקרות מלאה מא' עד ת' למשחק כזה בתוך פחות מיממה..ממש אין פה צורך ל4-6 ימים(וגם אם יש צורך-המבקרים לא מתחשבים בו,ומוציאים ביקורת על סמך יום יומיים של משחק גם למשחקים מורכבים ועמוקים הרבה יותר,כי ככה זה בביזנס..)

בכל מקרה אני חושב שמספיק לחפור על הנושא..נחכה עוד יום יומיים ונראה מה המשחק הזה שווה מבחינת המבקרים..השערה שלי-70-75.

פורסם

שמע, אתם תמימים משהו :)

איך נראה לכם שכשיוצא כרטיס מסך חדש במהלך של יממה אחת פתאום יש עליו ביקורות ובנצאים כאורך הגלות?

כל אתרי החדשות מקבלים מוצרים/ידיעות הרבה לפני שהם מפרסמים אותם. לפעמים יש הסכם לא לפרסם לפני תאריך מסויים, ולפעמים אין.

ואף אתר רציני לא יפרסם ביקורת בפחות מ24, זה פשוט לא עובד ככה.

פורסם

רציתם ביקורת? קיבלתם ביקורת?

http://xbox360.ign.com/articles/101/1014821p1.html

הציון מתאים בדיוק להערכות שלי,וזה עוד מIGN הרחומים,בדרך כלל..

אני מניח שאין לדעת בדיוק מה הסיבה שהביקורות הופיעו רק היום,ביום יציאת המשחק לחנויות,אבל התיאוריה שלי נשמעת *לי* הגיונית למדי..

פורסם

במשחקים האחרים ש ACTIVISION הוציאו השנה באותו יום היו ביקורות מכמה אתרים (למשל IGN ששוב הוציאו באותו יום אבל באיחור קטן).

IGN אוהבים לתת ציונים לא גבוהים למשחקים של ACTIVISION (או אולי גם לאחרים) ואז להוציא ביקורת שניה באתר האוסטרלי שלהם עם ציון גבוה יותר :lol:

הפיתוח שלהמשחק הזה זה הדבר הכי פחות מסודר שראיתי בחיים שלי. ל MP היו 2 מפתחות, אחת עפה באמצע השניה סיימה את ה MP אבל כניראה תסגר בקרוב, את ה SP פיתחו בנוסף ל RAVEN גם PI וכניראה שגם ID עזרו טיפה. ה MP עם גרפיקה פחות טובה מה SP וגם לא טוב במיוחד (אומרים שגם יש הרבה לאגים). פיתוח של 5 שנים ובאמצע זרכו את רוב הפיתוח לפח. ועל כל זה גם קשר מאוד צולע בין ID ו ACTIVISION...

חבל מאוד, אף אחד לא יצא מזה טוב, ID מצאו את השם שלהם על עוד משחק לא משהו, RAVEN רישמית חזרו בצורה הכי גרועה שאפשר אחרי כמה שנים שלא הוציאו משחק, ACTIVISION הוכיחה שכל מה שנישאר ממנה זה COD ו GH והיא לא יכולה יותר לקדם משהו אחר בצורה טובה. PI מצאו את הלוגו שלהם על משחק בינוני ושאר המפתחות כניראה שיסגרו :kopfpatsch:

פורסם

אני אחכה לביקורת ווידאו של GT , זה לא הופך אותה ליותר אמינה אבל לפחות ככה אני יכול לראות מה אני מקבל במשחק.

בכל מקרה , ID/אקטיביז'ן עשו בחוכמה עם תאריך השיחרור הזה , בשיעמומון הזה שנקרא קיץ, לא יצא משחק אחד ראוי (עד עכשיו) וזה בטוח יעזור למכירות שלהם...

פורסם

רציתם ביקורת? קיבלתם ביקורת?

http://xbox360.ign.com/articles/101/1014821p1.html

הציון מתאים בדיוק להערכות שלי,וזה עוד מIGN הרחומים,בדרך כלל..

אני מניח שאין לדעת בדיוק מה הסיבה שהביקורות הופיעו רק היום,ביום יציאת המשחק לחנויות,אבל התיאוריה שלי נשמעת *לי* הגיונית למדי..

73% למשחק של id לזה אני קוראה אאוץ', כן למרות שלא היה להם יותר מידי חלקים אקטיביים בפיתוח עצמו עדיין זה כואב לראות את הלוגו של id עם כזה ציון, למרות שאחרי ET:QW וQuake 4 אני לא כלכך מופתע, רק נקווה שRAGE וDOOM4 לא יאכזבו...

פורסם

אם הם יצאו מתישהו...

ואכן ציון די מאכזב ל id

אבל אם שאר הביקורות יהיו דומות אני בטוח שהם לא יהיו מופתעים כי משחקים בינונייים מזהים בשלבים מתקדמים של הפיתוח

ועוד דבר,

בשנים עברו כמעט לכל משחק של id (בעצם לכל משחק של כל חברה) היה יוצא דמו

חבל שהפסיקו עם זה בעידן הנוכחי אולי הם פוחדים שזה יוריד את המכירות

פורסם

בצדק לגבי הדמו , קח לדוגמא את Darkest of days , קונספט ממש נחמד , סרטונים ממש מושכים ודמו עלוב שגורם לך לחשוב פעמיים אם לקנות את המשחק.

דמו זה פסה...

פורסם

מה תגידו על זה?

המשחק יצא היום אבל הוא לא לבד,

פאץ' ראשון למשחק שוחרר גם כן :nixweiss:

Wolfenstein v1.1 Patch

http://www.gamershell.com/download_49904.shtml

פורסם

אין בכלל ספק שהציון נמוך מאוד ביחס למשחק של ID,ואפילו ביחס לסתם משחק מיינסטרימי ממוצע כלשהו,אבל מנגד,זה היה צפוי..המשחק מראש לא עשה שום קולות של חדשנות כלשהי ושווק כRE-DO של רעיון מפאקינג שנת 91(בלי לקחת את הוולפנשטיינים הראשונים)..עם זאת אני אופטימי,ובמידה ואני אראה שלמולטי יש איזשהו צל שמזכיר את המולטי של RTCW אני אקנה את המשחק..מה לעשות,אני עדיין פשוט אוהב את המשחקים של ID,כי הם יודעים מה זה כיף פשוט,נגיש ומהנה.

נקווה שRAGE באמת יתן תמורה לשם ID שמתנוסס עליו,למרות שBORDERLANDS המאוד דומה לו נראה מבטיח יותר מבחינתי(וגם יוצא בקרוב מאוד).

פורסם

זה כבר לא נראה טוב , אומנם הפאטץ' הזה מתקן דברים שוליים (רובם המוחלט) אבל כבר ביום היציאה של המשחק?

לא רציני בכלל מצידם...

Rage ו Borderlands נראים כמו DLC לFallout 3...

פורסם

וF3 נראה כמו מוד חובבני(לא כי הוא לא איכותי,אלא כי הוא דומה מדי למקור)של אובליביון.

נציב:

OB~F3

F3~BORDERLANDS=RAGE

ונקבל

OB=BORDERLANDS^2+RAGE^2/MAX PAYNE

אה הא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים