עבור לתוכן

לגלוש בחינם ,להישאר אנונימי ברשת ולשמור על הפרטיות וחופש הביטוי

Featured Replies

פורסם

^ זה אני עכשיו

ahjeezcomp.jpg

• תגובות 154
  • צפיות 14.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דעתי לנושא-

קודם כל, פותח הת'רד מוזר בהיתנהגותו בנוגע לרשת.. :nixweiss: אבל הרעיון לאנטנה (אם מכינים אחת יותר פרקטים) יכול להיות מצוין! :P

הדילמה של רשת פתוחה- עבירה או לא זה שאלה מהותית של הדבר: נכון או לא נכון.

אני נוטה ללכת קצת לכל גישה-

הרשת בבית שלי פתוחה לכולם כי אני עצלן לאבטח אותה וגם כי אם יש אורחים שרוצים לקפוץ על הרשת לכמה דקות במהלך הדרך שיהנו להם! עשיתי דבר טוב ועזרתי להם, זה העיקר!

ישנם גם מצבים עצובים למקרה כמו שקרה לחבר שלי שהוא גם עם רשת פתוחה החליט להישאר ככה והשכן הזבל שלו החליט להיות אוכל חינם ולהנות על הפס שלו ככה טוב עם הורדות חופשי על הרשת שלו וגנב לו רוחב פס נכבד מאוד מהפס ולמעשה בקושי השאיר לו משהו לגלוש ודפים היו נטענים אצלו כמו חילזון (אולי הפרטים טיפה לא נכונים, אבל את העיקר הבהרתי.).

מצד שני קיים העולם שבחוץ- העיסקי. אם לדוגמא אני בא לארומה/ מקדונלדס או כל הוט ספוט חופשי בדרך מה מונע ממני להיתחבר? הרי זה המטרה של הדבר- לתת ללקוחות (לרוב עיסקיים) בעלי מכשירים (לפטופים לרוב) עם קישורית אינטרנט אלחוטית לגלוש ברשת בזמן שאוכלים בה. זה הרי כל הפואנטה של הדבר ולכן זה נראה לי כשר ובסדר לחלוטין בהנחה ואני אכן צודק.. :P

במקרה הזה אני יכול לדוגמה לתת אותי שבאחד הערבים שהייתי באזור טיילתי עם מסעדות וכאלה היתחברתי לרשת ולא ידעתי איזה רשת לבחור- בחרתי אחת באקראי שלא הייתה חסומה והשם שלה נראה טוב והקליטה הייתה טובה. עכשיו השאלה- מניין לי לדעת שזו רשת "כשרה" ומותר לי להיכנס? בין אם מותר או לא אני לא חושב שזה כזה עסק גדול אם זה לזמן קצר יחסית ולא לשהות על הרשת ימים.

בסופו של דבר בכלליות ולפותח הת'רד- אף אחד לא אמר שאסור לך להינחל באיזה עסק שנותן גישה חופשית לרשת ולגלוש שם כל ערב או תקופה מסוימת, הרי הרשת חופשית למשתמשים באזור.. :smile1:

פורסם

אתה פסיכופת. "רובין הודים" כמוך פשוט בלתי נסבלים

פורסם

asi89 למה צריך כל כך הרבה בלאגן?

תגלוש ב4chan, שם אתה אנונימי בלי להזיז אצבע

(דרך אגב מישהו יודע למה האתר הזה לא עובד כבר מלא זמן?)

אה עוד משהו

אנטנה? בוזזזזזז

קנטנה? ישששששששש!

ifrane_cantenna_v1_L.png

פורסם

אני קולט איזה רכז שלהם נוסע בסריקות פתאום רואה איזה תמהוני ברכב עם משדר קטן חשוד בצבע הרכב על הגג ומפנק אותו במעצר מנהלי "אבל אני רק אינטרנט, תשאל ב-HW!"

נראה לי הבחור נתפס ע"י השב"כ או משהו. שקט פה מדיי :smile1:

פורסם

לא היה שום דבר חשוד בחדשות... חוץ מאיזה כמה שורות על מרגלים מאירן או משהו כזה... :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

קודם כל, פותח הת'רד מוזר בהיתנהגותו בנוגע לרשת.. :nixweiss: אבל הרעיון לאנטנה (אם מכינים אחת יותר פרקטים) יכול להיות מצוין! :P

הדילמה של רשת פתוחה- עבירה או לא זה שאלה מהותית של הדבר: נכון או לא נכון.

אני נוטה ללכת קצת לכל גישה-

הרשת בבית שלי פתוחה לכולם כי אני עצלן לאבטח אותה וגם כי אם יש אורחים שרוצים לקפוץ על הרשת לכמה דקות במהלך הדרך שיהנו להם! עשיתי דבר טוב ועזרתי להם, זה העיקר!

ישנם גם מצבים עצובים למקרה כמו שקרה לחבר שלי שהוא גם עם רשת פתוחה החליט להישאר ככה והשכן הזבל שלו החליט להיות אוכל חינם ולהנות על הפס שלו ככה טוב עם הורדות חופשי על הרשת שלו וגנב לו רוחב פס נכבד מאוד מהפס ולמעשה בקושי השאיר לו משהו לגלוש ודפים היו נטענים אצלו כמו חילזון (אולי הפרטים טיפה לא נכונים, אבל את העיקר הבהרתי.).

מצד שני קיים העולם שבחוץ- העיסקי. אם לדוגמא אני בא לארומה/ מקדונלדס או כל הוט ספוט חופשי בדרך מה מונע ממני להיתחבר? הרי זה המטרה של הדבר- לתת ללקוחות (לרוב עיסקיים) בעלי מכשירים (לפטופים לרוב) עם קישורית אינטרנט אלחוטית לגלוש ברשת בזמן שאוכלים בה. זה הרי כל הפואנטה של הדבר ולכן זה נראה לי כשר ובסדר לחלוטין בהנחה ואני אכן צודק.. :P

במקרה הזה אני יכול לדוגמה לתת אותי שבאחד הערבים שהייתי באזור טיילתי עם מסעדות וכאלה היתחברתי לרשת ולא ידעתי איזה רשת לבחור- בחרתי אחת באקראי שלא הייתה חסומה והשם שלה נראה טוב והקליטה הייתה טובה. עכשיו השאלה- מניין לי לדעת שזו רשת "כשרה" ומותר לי להיכנס? בין אם מותר או לא אני לא חושב שזה כזה עסק גדול אם זה לזמן קצר יחסית ולא לשהות על הרשת ימים.

בסופו של דבר בכלליות ולפותח הת'רד- אף אחד לא אמר שאסור לך להינחל באיזה עסק שנותן גישה חופשית לרשת ולגלוש שם כל ערב או תקופה מסוימת, הרי הרשת חופשית למשתמשים באזור..

להתנחל בעסק??? : עניין בעייתי מפני שמצפים ממך לבצע הזמנה כלשהיא ובתור קמצן מדופלם זה לא בא בחשבון.

בעיה נוספת: ב-99 אחוז מהמקרים,בכל עסק שיש בו WIFI חינם יש גם מערכת טלביזיה במעגל סגור,

ובתור פאראנויד ידוע לשמצה ,זאת פשוט לא אופציה מבחינתי .

אני מעדיף להתחבר מרחוק וגם יותר נוח לעשות את זה מהרכב שלי מפני שיש לי חשמל ישר משקע המצית עבור המחשב הנייד.

דרך אגב,בדקתי את הביצועים של המאולתרת שלי עם אנטנת WIFI מסחרית של חברה ידועה שאני לא זוכר את שמה,

ואני יודע שיהיה לכם קשה להאמין אבל הביצועים של האנטנה שלי היו הרבה יותר טובים.

asi89 למה צריך כל כך הרבה בלאגן?

תגלוש ב4chan, שם אתה אנונימי בלי להזיז אצבע

(דרך אגב מישהו יודע למה האתר הזה לא עובד כבר מלא זמן?)

אה עוד משהו

אנטנה? בוזזזזזז

קנטנה? ישששששששש!

ifrane_cantenna_v1_L.png

אתה מתכוון לזה?

http://linmagazine.co.il/hacking/guysoft/cantenna

גישה מעניינת

אבל אני סבור שהביצועים של האנטנה שלי עדיפים וזאת משום ששטח הפנים שלה גדול הרבה יותר וגם הדרך שלי פשוטה יותר לביצוע

ולא מחייבת כמעט שום מיומנות טכנית ,כלי עבודה או הוצאות כספיות.

הגישה שלי היא אולי ברוטלית ופרימיטיבית אבל היא משיגה תוצאה טובה הרבה יותר ,וזה הרי מה שקובע בסופו של דבר.

חסרונה כמובן שהיא לא כול כך ניידת וזאת מפני שהיא מיועדת יותר להצבה על משטח אופקי כמו גג רכב .

אני חושב לצלמה ולהעלות את התמונה לכאן ,על מנת שיהיה לכם מושג על מה אני מדבר,אולם אני חושש שאז אני אחשוף פרטים לא רצויים :P

אני קולט איזה רכז שלהם נוסע בסריקות פתאום רואה איזה תמהוני ברכב עם משדר קטן חשוד בצבע הרכב על הגג ומפנק אותו במעצר מנהלי "אבל אני רק אינטרנט, תשאל ב-HW!"

נראה לי הבחור נתפס ע"י השב"כ או משהו. שקט פה מדיי :smile1:

למה אתה מתכוון במילה :"רכז"??

רכז עגבניות ? ,רכז חקירות אזורי??,מה ???

בכל מקרה,אין דבר כזה מעצר מינהלי בתוך שטח מדינת ישראל.

נוהל כזה מתקיים אך ורק בשטחי יהודה ושומרון, שם הסמכות העליונה נתונה בידיו של אלוף פיקוד המרכז.

מלבד זאת,אין שום תקדים משפטי או חוק שמתייחס לעניין,כך שבאופן תיאורטי אני יכול להתמקם ישר מתחת לחלון של הבית שלך

כמה זמן שאני רוצה,תוך כדי אין ספור ניסיונות לפצח את ההגנה על הרשת האלחוטית שלך ובתכלס אתה לא יכול לעשות שום דבר חוקי נגדי!!!

אם תנסה להזמין משטרה יקרה אחד מהשניים:.

1.הניידת תגיע אחרי שנתיים אם בכלל.

2.אם זה יום חריג ביותר עם אפס פעילות כמעט,אולי הם יגיעו אחרי כמה שעות,אבל אז יפתחו לך תיק על תלונת שווא,כך שמי שיצא נידפק מכול העניין זה אתה.

כמובן,שאתה יכול לנסות להיכנס בי :nono:,אבל כדאי מאוד שיהיה לך ארנק שמן כדי לממן את אגרת חדר המיון ,האמבולנס ואולי גם את הוצאות הקבורה

אם תהיה מספיק טיפש לרדת עם נשק כלשהוא,דבר שעלול לשרוף לי מיידית את כול הפיוזים ולגרום לי להגיב באופן אוטומטי. :behead:

(לא ניכתב כמובן על רקע אישי ומתייחס למקרה היפותטי בלבד ).

פורסם

ASI89 או איך שקוראים לך, אתה חי בסרט שמתרחש בתוך סרט אחר.

בכל מקרה, לא יכלתי בלי לשים את זה:

zealous_autoconfig.png

פורסם

אוקי asi89

אז הנה שאלה אחרת

נגיד והוא לא יורד אליך עם נשק

נגיד והוא פשוט עולה לגג, מרכיב את הsniper rifle שלו ובאנג צולף בך?

פורסם

ציטוטים שונים שלו:

אני אישית עבדתי בתחום ואספתי סחורה מ-TECHDATA ומיבואנים אחרים,

בן דוד שלי בנתניה גם כן נידפק חזק בקטע של מימוש אחריות בתוקף.

אני משתמש בצלחת WIFI מתקפלת קטנה שאני שם על גג הרכב ושמאפשרת לי לשמור על מרחק ביטחון גדול אשר אינו מאפשר התמקדות במספר הרישוי. (עוד לא המציאו את הזום)כבר תבעתי 4 גופים שכאלו וב-3 מתוכם זכיתי (ברביעי הפסדתי בגלל שפניתי ללשכה לסיוע משפטי וקיבלתי עורך דין צעיר ללא ניסיון שמרח את העניין

.אני עובד בשטח רוב היום (שליח)

1.לא יהיה קשה לאתר אותך חבוב....

2. אתה לא מודע לזה אבל כל העניין של הפרטיות בא כדי לגרום לעצמך להרגיש חשוב ולמלא בכך חסכי ילדות (חוסר הערכה? משפחה עם הרבה אחים?)

3. מי שבאמת היה צריך פרטיות לא היה כותב על זה ככה בפורום.

4. אתה בתול

פורסם

בהחלט מקרה נדיר.

פורסם

פאק

ניסיתי לירות בו עם הסנייפר אבל גם מזה יש לו הגנה

הנה תיעדתי את זה במצלמת וידאו:

3049264018_47287cdfb5_o.gif

פורסם
  • מחבר

ציטוטים שונים שלו:

אני אישית עבדתי בתחום ואספתי סחורה מ-TECHDATA ומיבואנים אחרים,

בן דוד שלי בנתניה גם כן נידפק חזק בקטע של מימוש אחריות בתוקף.

אני משתמש בצלחת WIFI מתקפלת קטנה שאני שם על גג הרכב ושמאפשרת לי לשמור על מרחק ביטחון גדול אשר אינו מאפשר התמקדות במספר הרישוי. (עוד לא המציאו את הזום)כבר תבעתי 4 גופים שכאלו וב-3 מתוכם זכיתי (ברביעי הפסדתי בגלל שפניתי ללשכה לסיוע משפטי וקיבלתי עורך דין צעיר ללא ניסיון שמרח את העניין

.אני עובד בשטח רוב היום (שליח)

1.לא יהיה קשה לאתר אותך חבוב....

2. אתה לא מודע לזה אבל כל העניין של הפרטיות בא כדי לגרום לעצמך להרגיש חשוב ולמלא בכך חסכי ילדות (חוסר הערכה? משפחה עם הרבה אחים?)

3. מי שבאמת היה צריך פרטיות לא היה כותב על זה ככה בפורום.

4. אתה בתול

ראה ערך תגובה קודמת שלי :

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=418635.msg3597486#msg3597486

אתה באמת חושב שאני רושם פרטים אמיתיים ומדויקים ושאני לא מודע לכך שאפשר לחפש בהודעות הקודמות שלי ???

לצערי בגלל חוקי הפורום אני נאלץ להסתפק באיקונים הבאים כדי להביע את מה שאני חושב עלייך:

:imwithstupid:

:screwy:

פורסם

אני אגיב לך ברצינות הפעם.

1. אני חושב לצלמה ולהעלות את התמונה לכאן ,על מנת שיהיה לכם מושג על מה אני מדבר,אולם אני חושש שאז אני אחשוף פרטים לא רצויים :P

2. אין דבר כזה מעצר מינהלי בתוך שטח מדינת ישראל.

3. נוהל כזה מתקיים אך ורק בשטחי יהודה ושומרון, שם הסמכות העליונה נתונה בידיו של אלוף פיקוד המרכז.

4. מלבד זאת,אין שום תקדים משפטי או חוק שמתייחס לעניין,כך שבאופן תיאורטי אני יכול להתמקם ישר מתחת לחלון של הבית שלך

כמה זמן שאני רוצה,תוך כדי אין ספור ניסיונות לפצח את ההגנה על הרשת האלחוטית שלך ובתכלס אתה לא יכול לעשות שום דבר חוקי נגדי!!!

5. אם תנסה להזמין משטרה יקרה אחד מהשניים:

א.הניידת תגיע אחרי שנתיים אם בכלל.

ב.אם זה יום חריג ביותר עם אפס פעילות כמעט,אולי הם יגיעו אחרי כמה שעות,אבל אז יפתחו לך תיק על תלונת שווא,כך שמי שיצא נידפק מכול העניין זה אתה.

6.כמובן,שאתה יכול לנסות להיכנס בי :nono:,אבל כדאי מאוד שיהיה לך ארנק שמן כדי לממן את אגרת חדר המיון ,האמבולנס ואולי גם את הוצאות הקבורה

אם תהיה מספיק טיפש לרדת עם נשק כלשהוא,דבר שעלול לשרוף לי מיידית את כול הפיוזים ולגרום לי להגיב באופן אוטומטי. :behead:

(לא ניכתב כמובן על רקע אישי ומתייחס למקרה היפותטי בלבד ).

1. אני די בטוח שאתה משתמש בדגם דומה או באחת משתי האנטנות הבאות: דגם 1 או דגם 2.

2. יש דבר כזה מעצר מנהלי בתוך שטח מדינת ישראל.

3.

א. בתוך שטחי איו"ש, מפקדים צבאיים בגדה המערבית רשאים לעצור אדם לתקופה מרבית של שישה חודשים, כאשר ישנו "יסוד סביר להניח שטעמי ביטחון האזור או ביטחון הציבור מחייבים שאדם פלוני יוחזק במעצר". המפקדים הצבאיים רשאים להאריך את תוקף צו המעצר לתקופה נוספת שלא תעלה על שישה חודשים. בצו לא נקבעה תקופה מצטברת מקסימלית להחזקת אדם במעצר מנהלי, ולפיכך ניתן להאריך את המעצר שוב ושוב.

ב. בתוך ישראל מוסמך שר הביטחון לעצור אדם במעצר מנהלי לתקופה שלא תעלה על חצי שנה. שר הביטחון רשאי להאריך את הצו בחצי שנה נוספת בכל פעם, בלא הגבלה על מספר הפעמים שניתן להאריך את המעצר. בתחומי ישראל מחייב החוק את הבאת העציר בפני שופט בתוך 48 שעות מעת המעצר, ובחינה של הצורך במעצר מדי שלושה חודשים לכל הפחות על ידי נשיא בית משפט מחוזי.

ג. בישראל הופעל המעצר המנהלי כלפי עצירים רבים – אך העובדה שרובם המכריע פלסטינים תושבי השטחים או ערבים ישראלים מנעה עד כה דיון ציבורי בנוהל. הושבתם של שני יהודים במעצר מנהלי עוררה דיון ציבורי בנושא – נועם פדרמן, שישב במעצר מנהלי שמונה חודשים וטלי פחימה, שישבה כשלושה חודשים במעצר מנהלי. בשנת 2008 שב וירד הממוצע החודשי של עצירים מנהליים ל-691 עצירים.

4. כמו שראית, מעצר מנהלי בישראל די שכיח ומספיק שהשב"כ יחשוד שאתה עוסק בפעילות חתרנית ויציג לשופט הוכחות שאתה אפילו לא תוכל לראות כי הדיון נעשה בדלתיים סגורות בלי שלנאשם יש יכולת לראות את הראיות נגדו מה שמקשה עליו לערער. רכב חשוד שעוצר מספר פעמים ביום ומוציא אנטנה...

הנה מקרה לדוגמה מלפני חודש של מעצר אדם ללא עבר פלילי:

http://www.courts.co.il/SR/elyon/09041300-02b.htm

5. הניידת תגיע ביחס ישיר למהירות בה הפה של המתקשר יוציא את המשפט הנכון שיגרום לה להגיע אליו תוך דקה כמו "מכונית חשודה","עוקב אחרי X" ומשפטים המדליקים נורה אדומה. גם אם לא עשית כלום, יבקשו לבדוק לך תעודת זהות ואת מספר הרכב שלך לראות לאיזה צרות נכנסת בעבר.

6. חברים שלי מהתיכון ומהיחידה בצבא עובדים בשירות ויש לי מושג לגבי אופי התגובה למקרים מהסוג הזה. אם יש חשד מסויים לגבייך, יש דרכים מאוד אפקטיביות לשלוף את קרמבו מתחפושת הרמבו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים