פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים אתם קולטים שזה אחד מהדיונים הראשיים הגדולים ביותר בפורום משחקים וזה עוד לפני שהמשחק יצא?!אני חייב להכתיר את זה כהישג...
פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים מחבר אחרי שהדיון הראשי של COD4 שבר את שיא כל הזמנים והגיע לכמעט 400 עמודים אז אני לא מתפלא כדאי שתשימו לב לראיון שנתן אותו רוברט באולינג לפני כחודש http://www.shacknews.com/featuredarticle.x?id=1200 ושימו לב לתשובות שלו : Shack: By the way, have you changed the way multiplayer games function on the PC at all? Robert Bowling: PC will be the same as it always was. Shack: LAN support as well? Robert Bowling: LAN support, yes.
פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A1%D7%9B%D7%99%D7%96%D7%95%D7%A4%D7%A8%D7%A0%D7%99%D7%94
פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים Robert Bowling: PC will be the same as it always was. מה שנקרא שיקר בלי למצמץ אפילו האא
פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים מחבר בלי עצבים ראפיד יכול מאוד להיות ש.. המהלך הזה הוא שיווקי פרופר ומחרתיים יודיעו שחזרו בהם מההחלטה כי "אנו ערים לבקשת הקהילה האהובה שלנו"
פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים סיימון , לא לא ממש לא מתעצבןיכול להיות שבסופו של דבר חסכתי 7000 ש"ח על המחשב החדש שתכננתי להזמין השבוע ( על פי המפרט הסופי שקבלתי כאן)בינתיים מקפיא את הקנייה.
פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים יש לי הרגשה שזה הולך להיות אחד מהמשחקים המאכזבים ביותר של השנה למשחק יש המון היפ אבל לא ראיתי משהו אחד אפילו שמצדיק את ההיפ
פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים מחבר קרירין, התגובות שלך, איך אני יגדיר את זה... ממש לא מעניינות ולא מוסיפות דבר.כתבת בדיון הזה יותר תגובות מאשר בדיון של COD4 ככה שאתה לא ממש מצפה למשחק הזהאז מה הקטע?
פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים אחר כך , כל "המאוכזבים" ירשמו בדיון הראשי של המשחק עד כמה הוא מדהים וכיפי לשחק בו. לכולכם אני אזכיר שהתאכזבתם מהמשחק עוד לפני שהוא יצא... כרגע הרשימה עומדת על 2 אנשים...
פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים קרירין, התגובות שלך, איך אני יגדיר את זה... ממש לא מעניינות ולא מוסיפות דבר.כתבת בדיון הזה יותר תגובות מאשר בדיון של COD4 ככה שאתה לא ממש מצפה למשחק הזהאז מה הקטע?אני לא מצפה למשחק כי אני חושב שמאז COD 2 לא הייתה אף קפיצה בסדרת COD אומנם נהנתי מCOD 5 לWII בגלל השליטה המרעננת אבל זהו אם כבר FPS אני הרבה יותר מחכה לביושוק 2
פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים אני לא מצפה למשחק כי אני חושב שמאז COD 2 לא הייתה אף קפיצה בסדרת COD אומנם נהנתי מCOD 5 לWII בגלל השליטה המרעננת אבל זהו אם כבר FPS אני הרבה יותר מחכה לביושוק 2 לא שיחקת קוד4 במולטי, נכון?
פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים לא אבל אני פחות מתחבר לזה תראה אני לא אוהב מולטי מורכב מידי המשחק שאני כרגע הכי מצפה לו זה מונסטר אונטר 3 והמולטי שלו צריך להיות יחסית פשוט
פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים לא אבל אני פחות מתחבר לזה תראה אני לא אוהב מולטי מורכב מידי המשחק שאני כרגע הכי מצפה לו זה מונסטר אונטר 3 והמולטי שלו צריך להיות יחסית פשוט חחח קנית את המשחק בשביל ה-10 דקות של סינגל ואפילו לא ניסית את המולטי הכי טוב בהיסטוריה??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.