עבור לתוכן

HOT מבטיחה גלישה ב-100MB עוד השנה!!

Featured Replies

פורסם

מי צריך 100 מגהביט?, אסתפק 2.5 מגהביט בלי טראפיק-שייפינג ושאר "טריקים מלוכלכים",ההכרזות הספינולוגיות של בזק או הוט לא צריכות לעניין אף-אחד.

פורסם

10Mbit סימטרי בתקשורת לחו"ל זה כל מה שצריך נכון להיום, ואת זה לא נראה בארצינו בזמן הקרוב.

פורסם

מי צריך 100 מגהביט?, אסתפק 2.5 מגהביט בלי טראפיק-שייפינג ושאר "טריקים מלוכלכים",ההכרזות הספינולוגיות של בזק או הוט לא צריכות לעניין אף-אחד.

:goodposting:

שה 2.5 יעבוד כמו שצריך קודם.

פורסם

נראה אותם עומדים בזה :smile1:

פורסם

מעקב

פורסם

אולי המודם יהיה מסונכן מול השרת של הוט במהירות כזאת אבל האינטרנט ממש לא יזרום בכאלה קצבים כי הקווים של ספקיות האינטרנט ייחנקו מייד..

פורסם

תאמין לי שתגיע למהירות הזאת בקלות (אבל רק בעמוד בדיקת המהירות של ספקיות האינטרנט)

פורסם

אכן.

המהירויות המקסימליות של התשתית בארץ לא מעניינת אף אחד, כי התשתית לחו"ל של ספקיות האינטרנט לא מתקרבת אפילו למהירויות האלה.

פורסם

אני אוסף תרומות של 5-15 ש"ח עבור סיב אופטי חדש....עלות של כמה מאות מליונים ככה שצ'יק צ'ק נכסה....מישהו מעוניין לתרום ? :lol:

כמו שצויין הבעיה של רוב הלקוחות זה הספקיות.

כי מה לעשות נגמרו הסיבים , MED1 צריכים להשקיע עוד קצת.

פורסם

מי צריך 100 מגהביט?, אסתפק 2.5 מגהביט בלי טראפיק-שייפינג ושאר "טריקים מלוכלכים", מעניינים לי את התחת (סליחה על הביטוי) ההכרזות הספינולוגיות של בזק או הוט.

תכלס צודק.

מה זה משנה על כמה download מקסימאלי מצהירים אם לא מאפשרים להוריד בקצב הזה (מיכסות על הורדה, חסימת שרתים וכ"ו).

ועוד לא דיברנו על יחס ה upload המצחיק שיש בארץ.

פורסם

מוזר לפי המקורות שלי לא יהיה Wideband בהטמעה הראשונית של DOCSIS3 שכבר נמצאת בשלבים מתקדמים...

פורסם

כי מה לעשות נגמרו הסיבים , MED1 צריכים להשקיע עוד קצת.

עדיין לא, פשוט חברות האינטרנט מעדיפות לעשות SHAPING מאשר לקנות עוד רוחב פס.

פורסם

אל דאגה.. כאשר HOT\BEZEQ יתחילו לשווק מהיריות יותר גדולות לא יהיה מנוס לספקיות מלבד הגדלת רוחב הפס לחול..

רק שיבוא היום הזה..

פורסם

אני קודם כל רוצה לקבל במהלך שעות היום את המהירות היותר סבירה בארצינו של 3-5 מגה כמו שצריך..

עלק 100 מגה, על מי הם עובדים, 5 מגה הם לא מסוגלים לספק כמו שצריך בלי חסימות הגבלות ובעיות, אז 100 מגה?

שיספרו בדיחה אחרת אותי זה לא הצחיק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים