עבור לתוכן

אורנג או בזק ?

Featured Replies

פורסם

יש להם תשתית סלולארית משלמים על מודם סלולארי ומקבלים מהם גם ספק אינטרנט ב 99 ש"ח ל 18 חודשים .

מהירות 2.8M אבל באימיול אמרו לי שאפשר להוריד גג עד 5GB סרטים אי אפשר

מבחינת גלישה סלולרית בארץ המצב די דומה בכל הספקיות (סלקום, אורנג', פלאפון) כולן מגבילות את נפח ההורדה לכמות כלשהי.

בסלקום אמרו שאין הגבלת נפח, אבל הסתייגו וציינו "למי שלא מגזים".

ידוע שבחבילות הסלולריות ההורדה מתוכנות שיתוף מוגבלת ואני חושב שאפילו הספקיות מציינות את זה, כמו שאמר הנציג של אורנג'.

חבילת גלישה סלולרית לא משתלמת אם אתה רוצה להוריד הרבה או לשחק במשחקי רשת, חפש הודעות בפורום.

• תגובות 65
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

קיבלתי מאורנג ראוטר 604IL לבן של SIEMENS הבעיה שהתקן של הקרינה זה עד 20DBM והוא פולט 19 ממש סוחט את התקן !!!!

אני ממש מפחד החדר שלי קטן והוא עושה מלא קרינה

קיבלתי את החבילה 3 חודשים חינם ונראה לי שאחרי 3 חודשים אני אתנתק , גם הקו טלפון שלהם אוכל מהפס רוחב IP והאיכות כמו ב HOT לא משהו .

פורסם

תבטל את הWIRELESS !

פורסם
  • מחבר

אז בשביל מה יש לי ראוטר ?

אני רוצה לעבוד עם כמה מחשבים

ברגע שאני מבטל את הגלישה האלחוטית ומשתמש רק בקווי הקרינה יורדת ?

פורסם

קיבלתי מאורנג ראוטר 604IL לבן של SIEMENS הבעיה שהתקן של הקרינה זה עד 20DBM והוא פולט 19 ממש סוחט את התקן !!!!

היה בטוח שהתקנים האלה נקבעו עם מרווחי ביטחון עצומים, כך שאין שום סכנה, אפילו לא קרוב.

סתם מעניין אותי - איך בדקת כמה הוא פולט?

פורסם
  • מחבר

במוקד של Orange אמרו לי שהפליטה של הראוטר 19DMB והתקן מאפשר עד 20DBM

אם אני מבטל את האלחוטי זה יוריד לי משמעותית את הקרינה ?

פורסם

כיבוי האפשרות האלחוטית אומר שהראוטר מפסיק

לשדר ב-WIFI, מה אתה חושב? זה יוריד?

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לענות לי על זה ברצינות ?

פורסם

הקרינה היא תופעת לווי של התקשורת האלחוטית, כמו בסלולר. ברגע שאין תקשורת אלחוטית אין קרינה.

פורסם

מישהו יכול לענות לי על זה ברצינות ?

רומן, אם אתה מצפה לתשובות רציניות כדאי שתתחיל בלתת כבוד למי שנותן לך אותן.

שאלת האם לכבות את הממשק האלחוטי יוריד את הקרינה, וקיבלת תשובה - כן. איזה עוד רצינות אתה רוצה מהתשובה?

חוצמזה, כשמדברים בdb צריך להבין על מה מדברים ולא להבהל סתם. קודם כל, זה לא שיש תקן שאומר 20dbm, אלא יש חוק שקובע שהקרינה המקסימלית המותרת בתחום התדרים של הWIFI תהיה בעוצמה של מקסימום 100 מילי-וואט, זה בערך 20dbm אם ממירים לדציבלים. אם המכשיר שלך משדר ב19dbm זה אומר שהוא סה"כ משדר ב79.4 מילי-וואט, רק קצת יותר מ3/4 העוצמה המותרת. על כל זה, עוצמת הקרינה יורד בריבוע המרחק, כלומר התרחקת פי 10 העוצמה ירדה פי 100, אז כל עוד שאתה לא דוחף את האנטנה של הנתב לנקבי גוף שונים, אתה לא סופג כ"כ הרבה קרינה.

ואם כל זה עדיין נראה לך יותר מידי, אז תבין שהקרינה הזאת היא לא רדיואקטיבית או מיננת, זאת אותה קרינה שאתה משתמש בה במיקרוגל שלך לחמם אוכל. גם אז אתה משתמש במאות וואטים, תא תהודה ומרחק של סנטימטרים ע"מ שיקרה משהו.

פורסם
  • מחבר

בראוטר שקיבלתי מאורנג אין אנטנות זה משהו פנימי .

בכל מקרה סגרתי את האפשרות " אלחוטי " מפחד מקרינה .

הנורה של " WLAN " כבויה עכשיו

פורסם

אני גם מבין שוויתרת על דיבור בפלאפונים ::)

בראוטר שקיבלתי מאורנג אין אנטנות זה משהו פנימי .

גם אם אין אנטנות חיצוניות לא אומר שאין אנטנות. זה שהן פנימיות פשוט לא עושה אותן פחות קיימות.

ומה שאמרתי על לדחוף את האנטנה הייתה, מן הסתם, בדיחה...

פורסם

אני ממש מפחד החדר שלי קטן והוא עושה מלא קרינה

קיבלתי את החבילה 3 חודשים חינם ונראה לי שאחרי 3 חודשים אני אתנתק , גם הקו טלפון שלהם אוכל מהפס רוחב IP והאיכות כמו ב HOT לא משהו .

קרינה לא נמדדת בDB, זאת קרינה בלתי מייננת, אתה חוטף פי 10 יותר קרינה מלמעמוד 10 שניות מול המיקרוגל שלך אם זה מה שמדאיג אותך.

צריך לדחוף את כל האנשים שחושבים שהשטויות האלה באמת עושות משהו למיקרוגל ולהראות להם מה זה קרינה באמת, וגם אם אז אין לך שום שליטה על זה עם כמות הגלים האלקטרומגנטיים שנמצאת בכל מקום..

ואם אל גור השפיע עליך יותר מידי אז פשוט תשב 1-2 מטר ממנו, החוזק של הקרינה יורד בריבוע המרחק במילא...

פורסם
  • מחבר

אין לי מיקרוגל בבית , מי הטיפש שמוכן לשלם כסף ולקבל קרינה ?

בכל מקרה שאני מדבר עם הפלאפון אני משתדל לדבר עם אוזניה / ספיקר לא באוזן .

דרך אגב אורנג' הביאו לי מתנה שהתחברתי לפון+אינטרנט קיבלתי מהם טלפון אחלחוטי DECT סימנס ממש על הפנים לא יכלו להשקיע בי בתור לקוח ?

אין ספיקר , לא נוח , לא ידידותי סתם מעפן עולה ב ZAP בקושי 200 ש"ח .

פורסם

ואל תשכח את הקרינה :hat:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים