וודקה בזוקה, עריכה, תמונות חדשות ע"מ 18 :) - עמוד 10 - כללי - HWzone פורומים
עבור לתוכן
  • צור חשבון

וודקה בזוקה, עריכה, תמונות חדשות ע"מ 18 :)


liav12

Recommended Posts

טוב. עברתי על כל התגובות, היה מייגע, במיוחד לאור העובדה שנאלצתי לסבול את ההוא שמנסה בכוח להתחיל עם ההיא שבכוח מנסה לפלרטט. מישהו פה אמר פטתי, אכן כך.

בכל אופן, לא הצלחתי לקבל תמונה מלאה של שלב אחרי שלב איך כל זה קרה? פרקי זמן בקבוקים מה מו מי?

חלפינו'ס, יש מצב להסבר מפורט מרוכז לתגובה אחת? משהו בסגנון : לוקחים בקבוק גדול (דוגמא) ממלאים אותו במסטיקים, שופכים לבקבוק הזה את כל הוודקה, נותנים לזה לשבת שם X זמן וכו' וכו'?

תודה !

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

  • תגובות 170
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

משתתפים בולטים בדיון

חח זה לא יצור אלכוהול חברי היקרים והמלומדים

ככה לא מייצרים אלכוהול חלפניו!!

ואם תשאיר את זה ועוד שבועיים שלוש

העמילן שבמסטיק יהפוץ חמוץ ומוגז (סוג של בירה אם תרצה לקרוא לזה כך)

בישביל להשיג אלכוהול אתה צריך להרתיח את התמיסה של המסטיק!!

והאדים שיצאו מהתמיסה

זה הוודקה מסטיק!!!

ולא מסטיקים מעורבבים עם וודקה או וואטאבר.

אם אתה באמת רוצה להכין וודקה. (חריפה ביותר )

קח סיר

חצי ליטר כהל נקי

תקרא מה יש בבזוקה (אני לא כלכך יודע , אבל מתאר לעצמי שזה צבע מאכל , סוכרים , וכדומה )

את המרכיבים האלה (שהם נוזליים והם בעצם יעשו את הטעם ולא את המבנה הגומי של הוודקה)

ובעברית פשוטה :כל מרכיב שהוא נוזל ונמצא במסטיק , תוסיף לסיר.. (תחשב גם כמה אתה צריך להוסיף מכל דבר.. , ואם אתה יכול תערבב לפני כמות קטנה ותטעם תראה אם זה באמת בטעם של המסטיק )

תוסיף לסיר..

את זה תבשל לפחות חצי שעה על אש נמוכה בכדי שהכל יתערבב טוב ביחד.

לאחר מכן תוסיף מים..

בערך 40 אחוז מים.

ואחרי שהוספת מים , תתחיל לאסוף את האדים ..

האדים בכמות גדולה יהפכו לנוזל

והנוזל הזה זה הוודקה.

ברגע שתגיע לבקבוק..

תקרא לזה וודקה..

(יקח לך הרבה הרבה זמן לאסוף בקבוק.. והרבה סירים מלאים בחומר גלם )

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

חח זה לא יצור אלכוהול חברי היקרים והמלומדים

ככה לא מייצרים אלכוהול חלפניו!!

כןןןןןןןן מרר דוקטורר אלכוהולל בוא בוא תלמד אותי להכין גם איזה שתיים שלוש קילו קוקאין שיהייה עם מה להעביר ..... מי דיבר איתך על "ליצור אלכוהול"?!...

כולה עושים וודקה טעימה מוסיפים לה טעם של בזוקה אזז בחייאת לך תקע נודים במקום אחר.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

:lol: :lol:

אבירם יא קרוע לא תיכננתי ליצור פה אלכוהול סה"כ השריתי את המסטיקים בתוך הוודקה שיוציאו טעם אל הוודקה, לא היתה פה כוונה להכין אלכוהול, ולהכין אלכוהול אל תדאג לי אני יודע איך לעשות את זה :P

אגב בגלל זה גם השארתי את המסטיקים למשך שבועיים +- כדי שזה לא יתקלקל או יתן טעם לוואי בפנים. כשפתחתי את הבקבוק עדיין היו מעט גזים שיצאו מכיוון המסטיקים והם כבר התחילו לצוף בבקבוק אחרי היום השני.

לגבי השאלה איך עשיתי את זה...זה לא רציני פשוט לקחתי בקבוק וודקה נורמלית של 50-60 ש"ח לא זבל, העברתי לבקבוק גדול יותר כדי שיהיה מקום להוסיף את כל שאר הדברים, בערך 200-300 מ"ל יותר של בקבוק, הוספתי 25-30 מסטיקים שוט של מי סוכר ושוט של מיץ לימון סחוט טרי ערבבתי קצת והשארתי את זה במקום חשוך שזה ימשיך את הפעולה שלו לבד, התוצאה היא שכל המסטיקים נסחטו מהצבע והטעם שלהם וגם ספגו לא מעט וודקה אפשר להגיד אז סחטתי אותם דרך הבד שהשתמשתי בו לסנן. וזה מה שיצא :silly:

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

חח זה לא יצור אלכוהול חברי היקרים והמלומדים

ככה לא מייצרים אלכוהול חלפניו!!

הוא לא ייצר אלכוהול פה.

הוא יצר ליקר מסטיק בזוקה,שהבסיס האלכוהולי שלו הוא וודקה,זה הכל.

בסופו של דבר לרוב הליקרים בימינו יש בסיס אלכוהולי עיקרי המאפיין את הליקר.

קחו לדוגמא את פיג'לינג.

פיג' הוא לא וודקה תאנים!! פיג' הוא ליקר שהבסיס האלכוהולי שלו הוא וודקה,עם כל מני תוספים אחרי נותני טעם וריח בתוספת סוכרים שהופכים אותו בסופו של דבר לליקר.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

טוב אחרי הקורס

לא הפסקתי לקבל מחמאות על המשקה! :silly:

נאמר לי שנחשב כהצלחה וממש אהבו אותו במיוחד המדריכים!

אני מכין עוד אחד, הפעם עם סטוליצ'ניה קריסטל! :P נחשבת יותר יקרה ועולה בערך בין ה 80-100 ש"ח.

אולי הפעם הטעם של הוודקה תעבור טוב יותר בגרון.

אני חייב להגיד, שהוודקה יצאה ממש אבל ממש ממש טעימה! כל הבקבוק חוסל בתוך דקה וחצי מרגע הפתיחה...חחח

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

הוא לא ייצר אלכוהול פה.

הוא יצר ליקר מסטיק בזוקה,שהבסיס האלכוהולי שלו הוא וודקה,זה הכל.

בסופו של דבר לרוב הליקרים בימינו יש בסיס אלכוהולי עיקרי המאפיין את הליקר.

קחו לדוגמא את פיג'לינג.

פיג' הוא לא וודקה תאנים!! פיג' הוא ליקר שהבסיס האלכוהולי שלו הוא וודקה,עם כל מני תוספים אחרי נותני טעם וריח בתוספת סוכרים שהופכים אותו בסופו של דבר לליקר.

הוא דווקא צודק, אחרי כמה זמן זה יתחיל להסריח.

אל תשווה את זה לפיג' כי זה מורכב מתמציות מיוחדות שעברו תהליך ספציפי כדי שניתן יהיה להוסיף את זה לאלכוהול. ופעם אחרונה שבדקתי לא מייצרים בזוקה כדי שיכניסו את זה לוודקה.

הדברים היחידים שכן ניתן להוסיף בבית לאלכוהול וזה ייצא טוב בלי להתקלקל זה רק פירות ומוצרים טבעיים לגמרי שהאלכוהול יכול לשמר. אם תוסיף חומרים מעובדים האלכוהול יפרק אותם עם הזמן והם יתקלקלו.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

בגלל זה, תקופת ההשריה היא לא מעבר לשבועיים.

המסטיק השתנה בצורתו והפך למסטיק אחד גדול וגמיש לגמרי, רך, ומלא באלכוהול, סחטתי אותו והפתי החוצה תוך כדי סינון.

החומרים שגרמו למסטיק להיות עכור זה האבקה שמצפה את המסטיק שהיא הטעם שלו, וכל החומרים הרגילים שמכיל המסטיק.

בסופו של דבר, גם כשאתה לועס מסטיק הוא נמס במידה מועטה ומתפרק בפה שלך. ככה שזה מעין אותו הדבר רק בתהליך מהיר יותר..ובגלל זה לא השארתי את זה מעל שבועיים כדי שזה לבסוף לא יהיה איזה משהו רעיל.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

שוקובו :P

קח וודקה טובה, רצוי פינלנדיה סטולי וכדומה, לא אבסולוט יש לה טעם לוואי וזה יהרוס את הטעם.

קח 25-30 מסטיקים של בזוקה עם עטיפה, לא אלו שבקופסאות הקטנות של עלית.

תעביר את הוודקה לבקבוק גדול יותר, בערך של ליטר או 750 מ"ל רצוי יותר כי אצלי היתה טיפה בעיה ולא השתמשתי בכל הוודקה אלא בכ 600 מ"ל +-. (הסטוליצ'ניה היא 700 מ"ל)

אני אישית העברתי לבקבוק של עראק ששטפתי לגמרי מהריח והטעם של העראק, 720 מ"ל אם אני לא טועה בכל מקרה עדיין לא הספיק. אני ממליץ על איזה בקבוק תירוש גמור נקי מריח וכו'.

אחרי שהעברת את הוודקה לבקבוק גדול יותר, תפשיל את המסטיקים מהעטיפה ותכניס אותם בצורה מעוגלת כי זו הדרך היחידה, אל תוך הבקבוק.. כ 25-30 חתיכות.

תסחט מיץ לימון סחוט טרי זה הכי טוב לדעתי, משומר יתן טעם מריר יותר ומלאכותי.

שוט של 50 מ"ל בערך, אני הכנתי בשוט של 60 בגלל זה היה מתוק ובעל יותר טעם לדעתי.

ועוד שוט של מי סוכר, אתה לוקח ביחס של 1:1, כלומר חצי כוס סוכר עם חצי כוס מים, חיממתי את זה על האש בתוך איזה קערה כמו של קפה כזו, ערבבתי המון עד שנעלם גרגירי הסוכר, הכנסתי למקפיא כדי שיצטנן ואז זה נהיה טיפה יותר עיסתי וסמיך.

כלומר,

50-60 מ"ל (איך שאתה מעדיף יותר טעם או פחות), של מיץ לימון סחוט טרי, + עוד אותה הכמות של מי סוכר, + 25-30 מסטיקים.

תן לו שבועיים +- לא ממליץ יותר מזה במקום חשוך, אני שמתי את שלי בערך 12 יום במקום קריר.

לאחר מכן שאתה רואה שהמסטיקים כבר עלו למעלה (זה יקרה ביום השני השלישי בערך) וירד מהם כל הצבע וכו'...בסוף השבועיים, תנסה להוציא אותם ולא לזרוק אותם כי אתה תסחט אותם, יהיה בהם עוד אלכוהול וטעם...

שים אותם בצד, תסנן את הוודקה אל בקבוק גדול יותר דרך בד כדי שהמסטיק לא יכנס לבקבוק החדש (השתמשתי באותו בקבוק של סטולי שהוצאתי ממנו את הוודקה, שמרתי אותו בצד).

ולאחר מכן תסחט גם את המסטיקים שנשארו בצד...הם יהפכו למסטיקים רכים כאלו.

וזהו אמור לצאת לך וודקה טעימה משהו לישבן..:P

רק אל תשכח לשים אותה במקרר, אני לא ממליץ להקפיא כי אני לא יודע אם כל החומרים של המסטיקים יגרמו לוודקה לקפוא במקרר...אז לשים אותה במקרר רגיל, עד שהיא תהיה ממש קרה..לדפוק בשוט, והופ אתה שמח :)

NuNaTaK - הקטע הוא לעשות את זה בעצמך זה כל הכיף

והטעם המלאכותי של הבזוקה הוא לא טעים כמו המסטיקים עצמם, אתה תרגיש הבדל.

זה כאילו אני יקח סירופ, יכניס לוודקה וישים אותה במקפיא, ולמחרת ישתה..

זה כמו מתכון לעצלנים...

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

ליאב יזבל,היית משאיר לי קצת...

לא משנה ,אתה מכין עכשיו אחד חדש, אנחנו הולכים להתפרק עליו,לא השבת הזאת...השבת הבאה! נכון?

ככה עם פרו,פיצוחים, ו"וודקזוקה"

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.


×
  • צור חדש...