שוקו פורסם 2009 במאי 4 Share פורסם 2009 במאי 4 תסנן עם תחבושות בד כאלה. דרכם זה יעבור ויתנקה סבבה. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
CASIOMAN פורסם 2009 במאי 4 Share פורסם 2009 במאי 4 אפשר לסנן עם פרלון שטוף היטב ודחוס(הצמר ששמים בפילטרים של אקווריום) קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
psychuil פורסם 2009 במאי 4 Share פורסם 2009 במאי 4 יאללה, מסיבה אצל חוזה. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
DOGMA פורסם 2009 במאי 4 Share פורסם 2009 במאי 4 קנית בד סינון? כמה מיקרון? וכמה פעמים סיננת את זה, דברים כאלה מסננים 4-5 פעמים וכל סינון או 2 יורדים ברמת המיקרון של נייר הסינון... קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
liav12 פורסם 2009 במאי 4 מחבר Share פורסם 2009 במאי 4 לא ידעתי שיש בד סינון אז לא קניתי דבר כזה בכל מקרה היה לי איזה בד ממש צפוף ושמתי 2 חלקים 1 על השני וסיננתי עם משפך אל בקבוק אחר של הסטולי. חזרתי על זה פעמיים זה הכי טוב שיצא אין שם חלקים צפים ממש לא, של מסטיקים וכו', אלא פשוט זה לא שקוף וצלול. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
DOGMA פורסם 2009 במאי 4 Share פורסם 2009 במאי 4 לך לבית מרקחת טבע\חנות לציוד מעבדות ותבקש נייר סינון, אפשר למצוא את זה גם בסופר אבל אני לא יודע אם הוא מספיק עדין... קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
evy פורסם 2009 במאי 4 Share פורסם 2009 במאי 4 ליאב ,מגניב לאללה! הוא קיבל צבע מדהים, מן צבע אדום זוהר כזה..! אם תסנן אותו עד למידת צלול,אז הוא ייצא לך כמו מידורי ,רק באדום ! קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
liav12 פורסם 2009 במאי 4 מחבר Share פורסם 2009 במאי 4 ראית אביתר..חח איך זה יצא, לבקבוק הבא אני יעשה את זה הרבה יותר צלול אני פשוט צריך להביא את זה מחר לסיום הקורס שלי...אז אני לא אספיק :-Xהבעיה היא, שאם אני מסנן את זה ממש עד למידת צלילות לא יעלם חלק מהטעם?אגב זה יותר ורדרד אדום מאשר בתמונות פשוט זה מהפלאפון באיכות כמעט בלי אור... קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
evy פורסם 2009 במאי 4 Share פורסם 2009 במאי 4 לא מה פתאום אחי.תקשיב,זה גם כל העניין.שזה וודקה,ואמורים רק להרגיש את הטעם של הבזוקה ,ולא להיחנק מהמתיקות .כמו סדרת אבסולוט,שיש ניחוח אבל אין טעם.רק שברור שאצלך לא יהיה ניחוח ,אלא טעם ממש,אבל הוא לא אמור להיות גם כזה חזק. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
J0n1 פורסם 2009 במאי 4 Share פורסם 2009 במאי 4 בפעם הבאה שים את המסטיקים בתוך נייר מסנן או משהו כזה, שלא יתפוררו לך בוודקה קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
(Arik) פורסם 2009 במאי 4 Share פורסם 2009 במאי 4 תסנן את זה בפילטר בריטהזה עושה נפלאות לכל וודקה... קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
liav12 פורסם 2009 במאי 4 מחבר Share פורסם 2009 במאי 4 הרגתם אותי.. לא מה פתאום אחי. תקשיב,זה גם כל העניין.שזה וודקה,ואמורים רק להרגיש את הטעם של הבזוקה ,ולא להיחנק מהמתיקות . כמו סדרת אבסולוט,שיש ניחוח אבל אין טעם. רק שברור שאצלך לא יהיה ניחוח ,אלא טעם ממש,אבל הוא לא אמור להיות גם כזה חזק. אביתר יש אחלה ניחוח וטעם לוודקה! כמו שאמרתי פשוט להבוא אני יעשה את זה יותר מסודר ונקי יותר עכשיו לא היה לי זמן כי הקורס מסתיים מחר...אני אפילו עוד חוזר על החומר DORI לא חרם על כל הוודקה שנספגת במסטיקים חח. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
i-pink פורסם 2009 במאי 4 Share פורסם 2009 במאי 4 זה ממש ממש ממש מדליק!והייתי שמחה לטעום מזה קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
liav12 פורסם 2009 במאי 5 מחבר Share פורסם 2009 במאי 5 אני חושב שאני עובר לייצור המוני במפעל וודקזוקה קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
zombie פורסם 2009 במאי 5 Share פורסם 2009 במאי 5 תשמע אם היה לי תקציב ברגע זה הייתי פותח מפעל! דבר כזה יהיה הצלחה מסחררת קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.