פורסם 2009 באפריל 616 שנים קרירין, לא כדאי שתצמצם קצת את הדרישות, ל.. נגיד.. "בחורה" ?אחרת אתה תשאר בתול גם בגיל 40...גם על הדרישה הזאת נראה לי שאפשר לוותר
פורסם 2009 באפריל 616 שנים מצטער אבל אני לא מכיר יותר בחורות דרך האינטרנט. as far as I know את בחור קווקזי גדול ושעיר שרוצה לעשות בי מעשי סדום. לא עוד בייבי, לא עוד.
פורסם 2009 באפריל 616 שנים מצטער אבל אני לא מכיר יותר בחורות דרך האינטרנט.as far as I know את בחור קווקזי גדול ושעיר שרוצה לעשות בי מעשי סדום.לא עוד בייבי, לא עוד.אני לא מבין מה יש לך נגד בחורים קווקזים גדולים ושעירים שרוצים לעשות בך מעשי סדום, הם עדיין עדיפים מבחורות מסויימות.
פורסם 2009 באפריל 616 שנים גם האוכלוסייה הרלוונטית לקווקזים לרוב לא מעדיפה קווקזים שעירים ועצומיםמה שאומר שאתה שימי מאוד מאוד מיוחד
פורסם 2009 באפריל 616 שנים מנין לי שרוב אוכלוסיית הגייז בעולם לא מעדיפה קווקזים עצומים ושעירים על פני האוכלוסייה הממוצעת?תחושת בטן
פורסם 2009 באפריל 616 שנים גם האוכלוסייה הרלוונטית לקווקזים לרוב לא מעדיפה קווקזים שעירים ועצומיםחשבתי שדיברת על קווקזים ולא על גייז.את הגייז אני מבין, SHOOT.
פורסם 2009 באפריל 616 שנים איני קווקזי ואני גם לא מתכנן להיותאני יוצא מהנחה שהתראד הזה הוא lite spam approved
פורסם 2009 באפריל 616 שנים המפרט המלא שלי המעודכן: גובה 172 משקל 46 שיער חום שטני, ארוך תלתלים עיניים חומות מאוד אוהבת ג'נסים צמודים ומאוד אוהבת חולצות מכופתרות מחויטות. חולה על נעלי עקב לא משנה מיזה סוג (עכשיו קניתי מגפוני עקב חמודים אני אני מכורה אליהם Smiley) בדרך כלל אני הולכת עם לק בהיר אבל לפעמים גם עם לק אדום! אוהבת מחשבים, תכנות, מודינג, ולינוקס! וכמובן ורוד! אני מאיזור המרכז. גיל 22 אני נראת על הפנים אז שמתי תמונה קטנה. תמונה: ואם פותח השרשור לא מעוניין, אז אולי שמישהו אחר ירים את הכפפה.. בינתיים לא קבלתי שום הודעה פרטית :s05: נו יופי, בדיוק על זה דיברו בתחילת הנושא - בנות שמראות רק פנים, משאירות המון מקום לדימיון ו... נו באמת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.