פורסם 2009 באפריל 616 שנים כן מצאתי כבר את הפתרון טעות שלי אבל בקשר לקודים למה הם לא עובדים לי? והקלדתי אותם במקום הנכון וזה רושם לי שהקוד הוכנס..
פורסם 2009 באפריל 616 שנים צריך להיכנס לאפשרויות בשביל זה. את הדמות שאתה משחק איתה אתה יכול לבחור רק בתחילת המשחק. התחלתי שוב לשחק, הפעם עם הבוסית שלו וב HEADSHOT MODE או איך שלא קוראים לזה וזה קשה הפעלתי את הקוד של החיים ואת זה שמאפשר כל הזמן להשתמש בסיבוב כדורים בשביל שאני אוכל לפגוע להם כל הזמן בראש ;D
פורסם 2009 באפריל 616 שנים אבל אני אומר לך שנכנסתי לאפשרויות ורשמתי את הקודים הוא כתב לי שהם התקבלו אבל בפועל הם לא עובדים על שום דמות..
פורסם 2009 באפריל 616 שנים שאני אומר אפשרויות אני לא מדבר על איפה שמכניסים את הקודים אני מדבר על ההגדרות של המשחק, נוסף לך שם עוד אפשרויות ועוד דברים שאפשר לשנות יש שם אפשרות להפעיל את הקודים שפתחת.
פורסם 2009 באפריל 1016 שנים אנשים please helpppp SOS איך אני עובר את הקטע הזה? אני משתגע זה בלתי אפשרי
פורסם 2009 באפריל 1016 שנים מחבר אם היית קורא קצת אחורה היית מגלה:אתה עובר את זה בכך שאתה ''נח'' ברגע שאתה מפסיק לירות ואז זה מגן עליך השילדה של המתכת הזאת...ואז הכוח שלך נטען שוב. יורים עליך ואתה ממשיך להרוג אותם ברגע שאתה חושב שאתה הולך למות שוב תחזור למחסה (לא לירות) טוען כוח..שוב ושוב..עד סיום המשימה.
פורסם 2009 באפריל 1016 שנים תודה רבה אבויה ננסה ..עכשיו אני יתחיל לקרוא אחורה אני כולי בעצבים עם הקטע הזה.
פורסם 2009 באפריל 1116 שנים לא יודע מה אתם רוצים... עכשיו סיימתי אותו. משחק חמוד מאוד. אהבתי את כל הקטע עם הסיבוב קליעים והSLOW MOTION... היה נחמד
פורסם 2009 באפריל 1216 שנים איך אני עושה שכל פעם שאני יורה כדור מסובב זה עושה לי את ההריגה בהילוך איטי? יענו שהמצלמה עוקבת אחרי הכדור ישר לאויב... כי יוצא רק מדי פעם שזה עושה הריגה כזאת מגניבה בהילוך איטי
פורסם 2009 באפריל 1216 שנים גם אני סיימתי מאוד אהבתי את המשחק כיף לשחק בו למרות הציון שלו בIGN - 7.3 משחק מאוד נחמד מומלץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.