פורסם 2009 באפריל 416 שנים יאווו אתם כל כך נוביםםםםם מה קשה!!!!אתה צריך לעשות SHIFT+SPACE+חץ לכיוון שאתה צריך ואז הוא עושה לך סלאו מושיין כזה ואז תירהה עליו מלאא תחורר אותו ככה בערך פעמיים שלוש ואתה מסיים.... (תעשה את זה אבל כשהוא זז...)סיימתי את זה בפחות מ7שעות זה כזה קלל..... אבל כיףף רצח!!!! נהנתי מכל רגע....7 שעות?אני נותן ל זה 3 גגסיימתי את זה רק מלהראות לחבר את המשחק שהתלהב מהטריילר
פורסם 2009 באפריל 416 שנים רק אני נתקעתי בקטע של הSWAT LEADER ממש בהתחלה?הוא לא רוצה למות... ולא משנה כמה אני מתחבא וזה הוא פשוט עוקב אחרי כמו כלום. בזבזתי עליו איזה 300-400 כדורים כלום לא הולך.ניסיתי גם לדקור אותו... בוא נגיד שהוא לא ממש התלהב מהרעיון.ובאמת בתקופה הזאת יש חרא משחקים =\.
פורסם 2009 באפריל 416 שנים אין LAG. SWAT LEADER קל, אתה צריך לירות בלי להציץ (בלי ללחוץ על עכבר ימני) ואז יהיה לך לבן במסך (לא על הכל המסגרת כזה). אז אתה עובד לקיר אחר והוא לא רואה אותך ואתה יכול לירות בו. נ.ב. פתחתי את כל הקודים במשחק, זה מוסיף עוד דמויות ועוד כל מיני דברים כל הקודים מתחילם ב 01XXXXXX...
פורסם 2009 באפריל 516 שנים סיימתי את המשחק תוך יום אני לא חושב שיצא לי לשחק במשחק כל כך קל! משחק חמוד עם גראפיקה מעפנה שהסתירו עם מלא אפקטים... זה מגניב כי זה כזה המשך לסרט(שממש אהבתי),סך הכל נהנתי מהמשחק.. לגביי פתיחת דמויות...יש מצב אתה שולח לי תקודים פה או בPM?
פורסם 2009 באפריל 516 שנים זה המשחק הכי עלוב שיצא לי לראות כבר הרבה זמן...קודם כל,איך זה לעזאזל שהסרטונים במשחק נראים פחות טוב מהמשחק עצמו? מה הולך כאן?דבר שני,זה אשכרה המשחק היחידי שנתקלתי בו, שסרטון ביקורת בן 5 דקות מציג לחלוטין את מהלך המשחק כולו,יחד עם כל "המשחקיות" השונה שבו-עד כדי כך שלך כבר אין טעם לשחק אפילו! הרי הכל בדיוק כמו בסרטון! איך אפילו לא שלב, אפילו לא נשק ואפילו לא מכנית משחקיות אחת שלא הראו אותה שם! וכולם טובות ומעניינות בדיוק לפעם-פעמיים הראשונות,כך שלראות אותן בסרטון אשכרה עדיף מלבצע אותן במשחק..מדהים..ובכמה מוכרים את זה? 60 דולר? 50 דולר?
פורסם 2009 באפריל 516 שנים מחיר מלא (50$), ב GT אמרו שהם היו צריכים לעשות את זה DLC ולמכור אותו בזול יותר. הדבר הכי מצחיק במשחק הזה זה שבהתחלה יש את הלוגו של UNIVERSAL ואת הלוגו של WB אז למה הסרטים במשחק לא ניראים טוב פעם הבאה כדאי להם גם לבדוק את המוצר שמפחים להם ולא רק להכניס את הלוגו שלהם בסוף משחק כזה לא קונים, אם אתה גר בארה"ב אתה הולך ל GAMESTOP (יש שם יד שניה וכו'), אם אתה גר במקום כמו ישראל אז אתה חוזר לדרך הישנה והרעה. בכל מקרה לדעתי שווה לשחק, חוץ מזה במקרה הכי גרוע בזבזת 5 שעות הקודים במשחק: 01010111 01110100 01100101 01010100 01001100 01101101 01101111 01000100 01110010 01100001 01001111
פורסם 2009 באפריל 516 שנים חוץ מזה במקרה הכי גרוע בזבזת 5 שעות מפחיד אותי איך שזה נשמע.. אפשר לעשות כל כך הרבה ב5 שעות,שזה נשמע מוזר.. המשפט הזה מתאים יותר ל"מקסימום בזבזת חמש דקות"..
פורסם 2009 באפריל 516 שנים זה לא שמישהו באמת ישב 5 שעות רצוף (יש פה אחד שכן, לא מבין איך הוא יכול), המשחק היחיד שהצלחתי לסיים ביום אחד היה COD4 ורוב האנשים ששיחקו בו, גם כאלה שלא כל כך משחקים במחשב, סיימו אותו ביום אחד (הוא ארוך יותר אבל גם הרבה יותר טוב). משחקים עד שאין לך כוח יותר והגעת למקום שאפשר לשמור. את ה 5 שעות האלה חילקתי על שמונה/תשעה ימים זה פחות משעה ביום...
פורסם 2009 באפריל 516 שנים חבר'ה יש לי 2 שאלות 1)אני מקליד את הקודים במקומם במשחק והם עדיין לא עובדים למה?2)אני במשימה שאני צריך להגן על האישה עם התינוק ולחפות עלייה עם תת מקלע כזה עכשיו זה בלתי אפשרי יש יותר מידי רעים הם מחסלים אותי בשנייה מה אפשר לעשות?<
פורסם 2009 באפריל 616 שנים חבר'ה יש לי 2 שאלות 1)אני מקליד את הקודים במקומם במשחק והם עדיין לא עובדים למה?2)אני במשימה שאני צריך להגן על האישה עם התינוק ולחפות עלייה עם תת מקלע כזה עכשיו זה בלתי אפשרי יש יותר מידי רעים הם מחסלים אותי בשנייה מה אפשר לעשות?<גם אני נתקעתי בזה כי שנינו לא ידענו שאפשר לעצור את היריות ופשוט להיות מאחורי המכסה והחיים עולים כל פעםאני עברתי את זה הייתי צריך לדעת בעל פה מאיפה כולם באים וככה עברתי בלי המכסה חח
פורסם 2009 באפריל 616 שנים מחבר חבר'ה יש לי 2 שאלות 2)אני במשימה שאני צריך להגן על האישה עם התינוק ולחפות עלייה עם תת מקלע כזה עכשיו זה בלתי אפשרי יש יותר מידי רעים הם מחסלים אותי בשנייה מה אפשר לעשות?<ניסית אולי לחפש את הפתרון בדפים קודמים ?נסה עמוד 5 הודעה רביעית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.