פורסם 2009 באפריל 216 שנים תגידו זה ככה אמור להיות? כי ליעפמים שאני בה למישהוא ולוחץ E אז יש כמו תקיעה קטנה וזה ממשיך למה?
פורסם 2009 באפריל 216 שנים עברתי את המשחק בשעתייםוכמו שאמרו פה חרא סאונד חרא גראפיקה אבל המשחקיות עצמה כיפיתחבל זה אחלה הכדור מהצד הזה אם היו מנצלים את זה קצת אחרת היה אחלה משחקוד"א זה שאמר עם המכונת ירייה שאפשר לשים את המכסה רק עכשיו אני חושב על זה וזה היה מה זה קל אם הייתי עושה את זה ככה כי כל המשחק קל ורק הקטע הזה היה קשה ובאמת היה לי מוזר למה כי לא שמתי את המגן ונאלצתי לזכור בעל פה מאיפה כל אחד בא ולהרוג ככה ><
פורסם 2009 באפריל 316 שנים יאווו אתם כל כך נוביםםםםם מה קשה!!!!אתה צריך לעשות SHIFT+SPACE+חץ לכיוון שאתה צריך ואז הוא עושה לך סלאו מושיין כזה ואז תירהה עליו מלאא תחורר אותו ככה בערך פעמיים שלוש ואתה מסיים.... (תעשה את זה אבל כשהוא זז...)סיימתי את זה בפחות מ7שעות זה כזה קלל..... אבל כיףף רצח!!!! נהנתי מכל רגע....
פורסם 2009 באפריל 316 שנים 7 שעות ואתה קורא לאחרים נובים ?זה משחק של 4-5 גג.שמבינים שכמעט אי אפשר למות אז כבר אין טעים לתפוס מחסה ואפשר לרוץ קדימה כמעט בלי לחשוב...
פורסם 2009 באפריל 316 שנים ^^^ שחקת על "פוסי"? זה לא נוב, רק הגעתי לצרפתי ויצאתי כי לא היה לי כוח, בבוסית הקודמת הייתי צריך לחשוב הרבה לפני שנזכרתי ב SHIFT+SPACE... לא היה לי כוח לחשוב וראיתי שהרוב סיימו אז למה שלא יתנו את הפתרון הקל ;D
פורסם 2009 באפריל 316 שנים 7 שעות ואתה קורא לאחרים נובים ?זה משחק של 4-5 גג.שמבינים שכמעט אי אפשר למות אז כבר אין טעים לתפוס מחסה ואפשר לרוץ קדימה כמעט בלי לחשוב...יא ביצה שיחקתי על assassin בPUSY אתה עובר את זה ב5 שעות אולי ... נראה אותך בassassin עובר את זה... 5 שעות.. (וגם זה לא היה רצוף עם טיפה הפסקות)..
פורסם 2009 באפריל 316 שנים תאמת משחק קל אחרי שאתה מבין מה רוצים ממך. סיימתי לדעתי שווה כל רגע, לא מבין למה נתנו לו ציון גרוע.
פורסם 2009 באפריל 316 שנים תאמת משחק קל אחרי שאתה מבין מה רוצים ממך. סיימתי לדעתי שווה כל רגע, לא מבין למה נתנו לו ציון גרוע. גם אני...
פורסם 2009 באפריל 316 שנים מה אתם אומרים ? לא יצא לי לשחק ב STRANGLEHOLD, לא היה לי כסף והוא גם דורש הרבה מקום : בכל מקרה לדעתי שווה לתת ל Wanted נסיון גם אם הוא לא ניראה לך.
פורסם 2009 באפריל 316 שנים אני ממש בעייתי בקטע של משחקים..בקושי יש משחקים שאני אומר עליהם ששייך בכלל לשחק בהם.במשחק הזה.. ככל שמתקדמים יותר.. מקבלים כל מיני דברים כייפים כאלו.זה משחק באמת חמוד להעביר איתו את הזמן.ובטח שאלו שאהבו את הסרט, ימצאו במשחק הזה המון.
פורסם 2009 באפריל 316 שנים למה אני לא מצליח להסיר את המשחק?http://img4.imageshack.us/my.php?image=88854676.jpg
פורסם 2009 באפריל 316 שנים ^^^ שחקת על "פוסי"? זה לא נוב, רק הגעתי לצרפתי ויצאתי כי לא היה לי כוח, בבוסית הקודמת הייתי צריך לחשוב הרבה לפני שנזכרתי ב SHIFT+SPACE... לא היה לי כוח לחשוב וראיתי שהרוב סיימו אז למה שלא יתנו את הפתרון הקל ;D שיחקתי על הרמה הרגילה, לא ניסיתי את הרמה הקשה יותר אבל הבנתי שהיא סתם מוסיפה לאוייבים חיים ולא באמת משפרת את ה AI...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.