פורסם 2009 באפריל 1016 שנים גם לי הייתה בעייה בשעות מסוימות להוריד קובץ טורנט עלוב של 20K. תשתמש בתוסף DownThemAll, לי זה פתר את העניין.
פורסם 2009 באפריל 1116 שנים kick offff אני בבזק בין לאומי לא GAMER אבל 8 מגה ADSL ההורדה כרגע.. [br]פורסם בתאריך: 11.04.2009 בשעה 08:00:54 עוד אחת קטנה עם ביטול הגבלת UPLOAD כמובן שמהירות ההורדה נפגעה אבל בקטנה...100-200 לפה...
פורסם 2009 באפריל 1116 שנים שלשום החלו שוב בעיות המהירות, בשעות הקטנות של הלילה זה מוריד על מקסימום - 320~, ואילו בזמן זה אני מוריד על 100-120 כאשר דבר לא משתמש ברוחב הפס פרט לutorrent :
פורסם 2009 באפריל 1116 שנים מה עושים אין שום דרך לעקוף אותם???לא מאמין שאני תקוע עם 2.5 עוד 10 חודשים...
פורסם 2009 באפריל 1116 שנים ימך שמם, עכשיו גם מ NETLOAD אני לא יכול להוריד נורמלי במקום 300K עכשיו אני מקבל הורדה ישירה במהירות מקסימלית של 30K והכי מעצבן זה התגובה הכל כך צפויה שלהם אם אני אתקשר אליהם בוא נעשה המחשה, לא אדוני הבעיה בשרתים שלהם במשהו אחר בכל דבר רק לא אצלנו! אז &@T&*@#GF@U#YG למה כשאני מתחבר אם משתמש אחר אני מוריד רגיל!?!? קיצר, שטויות רק עוד שבועיים עם החרות הללו, רק עוד שבועיים ...
פורסם 2009 באפריל 1116 שנים עכשיו גם לNETLOAD הם התחילו לעשות את החרא הזה? אני סובל מזה עם רפידשר כבר חודשים... (בהתחלה חשבתי שהבעיה באמת ברפידשר)
פורסם 2009 באפריל 1116 שנים התוצאות שלי (בזב"ל) דומות, בארץ אני מקבל את מלוא המהירות (8/800), ולאירופה וארה"ב פחות מחיבור 1 מגה...ביזיון מה שהולך שם, אנחנו משלמים המון כסף ולא מקבלים תמורה, הם בשלהם, הדבר היחידי שאפשר לעשות זה לעזוב לחברה אחרת ומי שבהתחייבות, שיתקשר יום אחרי יום ויתלונן עד שיצא להם המיץ.האינטרנט בישראל הפך להיות ירידה תלולה, העתיד לא ורוד, בעוד בזק אט אט משדרגים ל- NGN, הספקיות מקרטעות גם עם חיבור 1.5MB, מתי משרד התקשורת יתערב כבר...
פורסם 2009 באפריל 1116 שנים לא הייתי סומך ממש על SpeedTest. עם אקספון אני מקבל תוצאות זוועתיות גם בארץ, והטורנטים יורדים מעל 500K (כמובן שהבדיקה נעשתה ללא הביטורנט ברקע).
פורסם 2009 באפריל 1116 שנים SpeedTest זה אחד האתרים הכי אמינים בתחום.מעבר לזה כמובן שלפני זה עשיתי בדיוקות אם אתרים אחרים ולכולם היו תוצאות די זהות.באר הכול תקין, בחו"ל על הפנים...אפשר לחקות עוד קצת עד שהעומס ירד ותראו איך התוצאות משתפרות פלאים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.