עבור לתוכן

העברת קובץ למחשב רחוק (חו"ל)

Featured Replies

פורסם

יש לי קובץ וידאו גדול (דיסק) שאני כנראה יצטרך לעשות אותו אימג' כי אני לא מצליח להוציא ממנו חלקים אבל בכל מקרה..

אני צריך להעביר אותו למישהו בחו"ל, ואני לא רוצה להשתמש במייל כי זה ייקח שנים, יש אולי אופציה אחרת, FTP אולי?

אם כן מישהו מכיר תוכנה חוקית? , ומה אני צריך לעשות בשני המחשבים כדי שהיא תעבוד טוב?

תודה מראש :)

*למעשה זה כמה דיסקים אם זה משנה

• תגובות 39
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בארץ יש מהירות העלה ממש נמוכה אז זה מה אני מציעה לך לעשות:

למצאו דרך להוצאי את החלקים מהדיסק ולדחוס את הוידיאו לפורמט h.264 או MPEG 2 ואז לעלות לאתר הזה:

http://www.sendspace.com/

פורסם

אתר איחסון זאת בהחלט האפשרות הכי טובה.

אתה יכול גם לפצל את הקובץ לכמה חלקים עם winrar.

פורסם

גם אני חושב שלעלות לאיזה אתר איחסון האופציה הכי טובה

FTP תצטרך להתקין תוכנה שתפתח על המחשב שלך סרבר וזה סתם להסתבך

יש לך גם אופציה לשלוח דרך תוכנת מסנגר .

--------------------------------------------------------

וואו עכשיו שמתי לב שהקובץ דיי ענק שאתה מבקש , אתה מודע שזה יקח יותר מיום שליחה בגלל המהירות הקטנה שיש לנו בארץ אז אולי FTP זה לא

כזה נורא כי תשתגע לעלות קובץ קובץ לאתר איחסון

פורסם
  • מחבר

אז אני מבין שהדרך הכי טובה שלי היא FTP נכון?

אני יושב על רוחב פס של 1.5 ,זו האפשרות הכי מהירה?

פורסם

רוחב הפס שלך הוא 1.5Mbit בהורדה, סביר להניח שאתה בין 96-128Kbps בהעלאה...

מה גודל הקובץ?

פורסם

שרת FTP זאת לא האופציה הטובה ביותר, כי הוא צריך התקנה של Server ו-Client ב-2 המחשבים.

דבר שיכול להיות מעיק יש יש קושי בליצור קשר עם הצד השני.

הפיתרון הכי טוב, הוא פשוט לחלק את הקובץ המדובר בעזרת Winrar לחלקים בגודל של 400MB, לאחסן אותם על שרתי Netload.in (או כל שרת אחר לבחירתך ), ופשוט לשתף את הלינקים בעזרת מייל / מסרים מיידים.

בקשר למהירות ההעלאה, כשאתה קונה מהספקית שלך חבילת גלישה של 1.5Mb, אתה מקבל , מהירות הורדה של 1.5Mb, ומהירות העלאה של 128Kb(אלא אם ביקשת אחרת), שזה (במקרה הטוב) 16KB לשנייה.

שזה אומר:

400MB = 409600KB

409600/16 = ~426 minutes = ~ 7 hours

קובץ בגודל של 400MB יועלה לשרת / ישלח לחברך מעבר לים, בלא פחות מ-7 שעות (במצב אידאלי).

פורסם

אתה יכול להשתמש גם ב - skydrive אבל גודל הקובץ היחיד להעלה הוא 200MB בהורדה אין הגבלה

פורסם

אני לא מסכים ש FTP זה מסובך ולא צריך את כל מה שאמרת הוא יכול להשתמש בתוכנה כמו SERV-U וליצור סרבר על המחשב שלו עם סיסמא

והבחור שיוריד יכול פשוט לכתוב בכתובות את האיפי פשוט ftp://0.0.0.0 או להתשמש ב FLASHFXP שיהיה לו מאוד נוח וקל לשימוש

פורסם

תשלח לו בדואר, כמה זמן זה כבר יקח, שבוע גג?

פורסם

סביר להניח שזה יהיה גם יותר מהיר...

פורסם
  • מחבר

אוקי,

אם אני מעלה את זה לשרת כלשהו אז אני משתמש בהעלאה שלי מה שיקח הרבה זמן .

אם אני משתמש בFTP זה יהיה מורכב יותר אבל מהיר יותר (ובעזרת FLASHFTP יהיה גם קל יותר).

*בהודעה האחרונה רשמתם שבדואר זה יהיה מהר יותר, איך זה יכול להיות? אני יודע שהשרתים של הדואר לא הכי מהירים....

הבנתי נכון ?

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון לדואר או לFTP?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים