עבור לתוכן

GTX260 SP192 מבית INNOVISION ב900 שקלים (נעה ופנדה מחשבים)

Featured Replies

פורסם

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4936

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2726_2915&products_id=24772

עריכת מודרייטור:

בימים שלישי ורביעי הקרובים (17-18 לחודש מרץ) נעה מחשבים מוכרת את כרטיס המסך INNOVISION GTX260 SP192 במחיר מיוחד של כ-900 שקלים. כל מי שמעוניין בכרטיס יכול לשריין מקומות מראש.

למי שמעוניין בכרטיס המסך ולא יודע אם הכרטיס מתאים למערכת המחשב שלו (מעבד\ספק כח\רזולוציית מסך\שימושים), מוזמן לפתוח דיון חדש עם כותרת ותוכן תקינים על מנת שיוכל לקבל את המידע הדרוש לו.

תודה.

• תגובות 212
  • צפיות 17.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
כרטיס נוסף זהה (בתוספת של 850 ש"ח)

אם שניים קונים אז יוצא שכל אחד קונה אותו ב875 :yelclap:

פורסם

מחיר מציאה ממש... רק חבל שזה SP192 (גרסא ישנה) ולא 216. עדיין מחיר יפה.

SLI של כאלה ב-1750ש"ח משתלם אפילו שמדובר בגרסא ישנה...

האמת אם זה היה 216 הייתי מזמין בזה הרגע... זה העקרון שמונע ממני להזמין כרטיס "ישן" :-\

פורסם

עדיף על ה 9800GTX+ בהרבה לא??

שאני אבין עד כמה הוא חלש ביחס ל 260 המשופר...?

אם זה כדאי אני רץ על זה

פורסם

הוא מעט חלש מ 216SP, אבל עדיין חזק הרבה יותר מ 9800GTX+, במחיר הזה הוא אולי אחד הכרטיסים המשתלמים שיש.

אגב, ניתן לעשות CF עם כרטיס אחד שהוא 216SP והשני 192SP?

בתור אחד שיש לו לוח של GB שתומך רק ב CF- האם ניתן עדיין לחבר כרטיס נוסף (ללא ה"גשר") ולקבוע שיהיה איזה כרטיס פיזיקס או משהו כזה?

פורסם

אם אני לא טועה CF זאת טכנולוגיה של ATI, ול Nvidia יש את ה SLI - אם הלוח שלך תומך ב CF אז לא תוכל להשתמש בשני כרטיסים של Nvidia.

או שאני מתבלבל ואז פאדיחה.

פורסם

כן ברור שאני לא אוכל להשתמש ב2 כרטיסים של NV אם הלוח תומך בCF, אבל אני מתכוון לזה שאני לא אחבר אותם אחד לשני- כלומר הכרטיסים יעבדו באופן עצמאי- ובדרייבר אני אגדיר שהכרטיס השני יהיה רק לפיזיקס. לכן אני שואל האם זה אפשרי ללא חיבור הגשר (המחבר) בינהם או שחובה אותו (אם כן אז מן הסתם חובה שתהיה תמיכה מצד הלוח בSLI).

פורסם

1. VISTA לא תומכת בשני דרייברים של כרטיס מסך, אז אי אפשר לערבב.

2. זה לא אותו כבל לחיבור ביניהם נדמה לי, ובכל מקרה, אתה לא מחבר אותו וזה גם לא יתרום משהו אם היית יכול.

3. אין הגיון בלקנות מוצא ב-1000 שח בשביל PHYISICS, אם ממש בא לך לבזבז כסף אז תהנה.

4. יכול להיות שב-XP תוכל לעשות את זה, לא נראה לי מומלץ

פורסם

שאני אבין עד כמה הוא חלש ביחס ל 260 המשופר...?

http://www.elitebastards.com/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=656&Itemid=29

אני מתכוון לזה שאני לא אחבר אותם אחד לשני- כלומר הכרטיסים יעבדו באופן עצמאי- ובדרייבר אני אגדיר שהכרטיס השני יהיה רק לפיזיקס. לכן אני שואל האם זה אפשרי ללא חיבור הגשר (המחבר) בינהם או שחובה אותו (אם כן אז מן הסתם חובה שתהיה תמיכה מצד הלוח בSLI).

לא צריך גשר. זה אולי יעבוד ב-XP או ב-WIN7. ב-Vista לא.

בכל מקרה העניין דורש בדיקה קפדנית, אני לא יודע עד כמה יציב כל הסיפור הזה. למרות שיש דיווחים על הצלחה בהגדרה (לא ראיתי תוצאות בשטח)

פורסם

תודה סינדרום,

כלומר שום דבר רציני ש OC קטן לא יכול לפתור...וב 400 +- שקל פחות מהשני אז למה לא.

תודה :)

פורסם

אם אני לא טועה, לא צריך 2 דרייברים. בדרייבר ניתן להגדיר שאחד מהכרטיסים ישמש ככרטיס פיזיקס.

פורסם

כן אבל הוא שאל על שילוב כרטיס ATI לגראפיקה עם כרטיס NVIDIA לפיזיקס, לכן צריך דריבר לכל אחד מהם.

פורסם

התכוונתי לזה שיש לי GTX260, ואני אוסיף עוד אחד רק לפיזיקס לדוגמא- לא ל SLI כי הלוח לא תומך.

טוב, בכל מקרה זה ממילא לא משתלם (עד שמישהו ינסה עם כרטיס חזק מ 9600GT...).

פורסם

אה סליחה התבלבלתי עם התגובות כנראה.

לפי מיטב ידיעתי לא צריך לוח SLI או גשר אם אתה מוסיף geforce יעודי לפיזיקס, מספיק שיש לך 2 חריצי PCI-E. דריבר אחד לשניהם.

(כי גם עם לוח SLI אתה לא מחבר גשר SLI במקרה הזה. אין שום שימוש ב-SLI, לכן, מבחינה טכנית אין צורך בלוח תומך)

פורסם

מה עם HD4870? גם צריך לרדת לאיזור ה150$ = 650 עם מעמ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים