פורסם 2009 במרץ 416 שנים בהמשך לתכנון ה- NAS Server שלי, אני מחפש מארז שקט וזול שיכול להכיל 5 דיסקים. האיוורור פחות חשוב כיוון שהחומרה המתוכננת תייצר מעט מאוד חום, אבל השקט מאוד חשוב והמימדים גם.שני המארזים הנ"ל דומים בגודל ובמחיר (פחות מ- 400 ש"ח כ"א ללא ספק) ושניהם אמורים להיות שקטים למדי. יש המלצות לבחירה ביניהם?
פורסם 2009 במרץ 416 שנים ה Sileo מרווח יותר, והחומר המבודד שמגיע איתו טוב יותר.אני פשוט לא אוהב את ה HUSH, הוא מרגיש זול, נראה זול, וככה הוא גם מתפקד.
פורסם 2009 במרץ 416 שנים מחבר מרווח == גדול? כי אם כן, זהו דווקא נקודה לטובת ה- NZXT.מהתמונות שראיתי, סידור הדיסקים ב- CM נראה מוזר. ה- CM גם נראה סולידי יותר (היי, גם המראה קובע! ;D). מצד שני, על ה- NZXT שמעתי הרבה יותר, כך שסביר שהוא נמכר יותר.
פורסם 2009 במרץ 416 שנים ה CM חדש יותר, בגלל זה שמעת עליו פחות.הסידור של ה HDD מסובב ב 90 מעלות, ממש לא חיסרון, ככה זה ברוב המארזים היום.היתרון של ה HUSH הוא העיצוב בכל השאר ה CM טוב יותר.
פורסם 2009 במרץ 416 שנים מחבר אני דווקא מעדיף את העיצוב החיצוני של ה- CM על זה של ה- NZXT, אבל זה שיקול משני. אחרי שעברתי על הביקורות ב- 3dGameMan.com, נראה לי שה- CM מוביל בנקודות, אבל יש לי בעיה גדולה אחת שמונעת ממני להזמין אותו כרגע: אני רוצה להכניס פנימה 4 (אולי אפילו 5) דיסקים - בכל זאת שרת NAS. אפשר לקנות מתאם למסילות 5.25, אבל אז יש סיכוי גדול יותר לרעידות (ורעש) והכוננים הנוספים לא מקבלים איוורור. חיים קשים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.