עבור לתוכן

|| רענון אוטומטי של דף אינטרנט

Featured Replies

פורסם

היי.

אני מעדכן תמונות באתר מדי פעם, ולפעמים יש בעיה עם קוקיז, והמשתמש יראה תמיד את התמונה הישנה ולא את החדשה.

האם יש פקודה בHTML שהדף יתרענן באופן אוטומטי? זתומרת, פקודה להפעלת F5 או משהו כזה.

תודה לעוזרים D:

פורסם

אוהב אותך :-*

פורסם

ה-tag של refresh לא נתמך בכל הדפדפנים (פירפוקס לדוגמה) ולכן אתרים שעושים refresh אוטומטי בדרך כלל עושים את זה ב-javascript. בכל מקרה הבעיה שאתה מתאר נובעת מה-cache של הדפדפן והדרך הנכונה לפתור אותה זה להגדיר את ה-Expires header של שרת ה-http בהתאם לצרכים שלך.

פורסם

רגע רגע אבל זה מרענן כל כמה שניות

אבל אני צריך שזה ירענן רק בכל פעם שהמשתמש מבקר באותו עמוד

יש פקודה כזאת גם?

פורסם

אתה יכול להוסיף בקוד שרת שאם יש קוקי או משהו כזה אז שיעשה זאת, אבל שוב, נראה לי שלפתור את הבעיה שלך יהיה כדאי כמו שהוצא ע"י הגדרות ה CACHING של השרת ולא בהתחכמויות מפגרות שכאלו... אופציה אחרת היא בצד שרת להוסיף ללינקים של תמונות או אלמנטים דימנאים סוף של סימן שאלה ואז איזה מספר רנדומאלי.

פורסם

עוד משהו - איך מבטלים פקודות עכבר נגד העתקה?

פורסם

אל.

עצה שלי - אל תעשה דברים כאלה. כל דבר כזה אפשר לעקוף (פחות או יותר). זה סתם מעצבן, ומתאים לאתרים משנת 1997.

פורסם

?

לאתר נכנסים אוכלוסייה אמידה ולא צעירה כזאת שיודעת תכנות, אלא כזאת שבקושי יודעת לגלוש.

פורסם

בין להבין קוד HTML ובין להקליק בעכבר לחצן ימני + שמירה בשם, יש הבדל גדול לעניות דעתי

פורסם

לא הבנת אותי. איזו סיבה יש לך למנוע מאנשים לרצות להעתיק? אם מישהו ירצה להעתיק, הוא יעתיק.

פורסם

ניסית בכלל לחפש בגוגל קוד שעושה את זה ?

פורסם

לא הבנת אותי. איזו סיבה יש לך למנוע מאנשים לרצות להעתיק? אם מישהו ירצה להעתיק, הוא יעתיק.

לא נכון, מפני שאמא שלך, למשל, לא יודעת להעתיק תמונות ואם היא כן יודעת אז היא תעשה קליק ימני ושמירה בשם ולא דרך הקוד. אם היא בכלל יודעת מזה[br]פורסם בתאריך: 27.02.2009 בשעה 21:50:34

ניסית בכלל לחפש בגוגל קוד שעושה את זה ?

כן, ומצאתי, אבל הבעיה היא שאני צריך עכשיו לערוך את כל העמודים (50+) ולהוסיף להם פקודה אחת מסכנה.

פורסם

אתה עדיין לא מבין אותי.

אני אחזור על עצמי:

זה סתם מעצבן, ומתאים לאתרים משנת 1997.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים