עבור לתוכן

סקר האם אתם בעד או נגד לשחרר מחבלים תמורת החייל החטוף גלעד שליט ( או אחרים )

האם אנחנו יכולים לשלם את מחיר שיחרור החייל החטוף גלעד שליט ? 1,951 הצבעות

1. 1. האם אנחנו יכולים לשלם את מחיר שיחרור החייל החטוף גלעד שליט ?

• לשחרר מחבלים ולקבל את החייל
    • לא לשחרר מחבלים

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אסור לשחרר אף אחד,וביכלל אסור להחזיק בהם פשוט להוציא אותם להורג,בקיצור לשנות תמדיניות של המדינה שלנו ::)

תקשיב כמה שהאמירה שלך פרימיטיבית יש בה מעט אמת , באמת עולה למדינה כסף להחזיק את החלאות האלה (והם גם מקבלים חיים טובים יותר ממה שיש להם בחוץ ).

ובאמת צריך (ובמהירות) לשנות את התדמית של המדינה שלנו .

אבל בו נגיד שלהרוג אסירים זה לא יעזור לתדמית הביין לאומית שלנו בכלל .

• תגובות 314
  • צפיות 25.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

תדמית בין לאומית ?

הרי באותם מדינות שאתה חרד לאיך שהם יראו אותך , הם עצמם מוציאים להורג על פחות מיזה .

פורסם

תדמית בין לאומית ?

הרי באותם מדינות שאתה חרד לאיך שהם יראו אותך , הם עצמם מוציאים להורג על פחות מיזה .

כן אבל הוא דיבר על (לפחות כך הבנתי שהוא דיבר) להוצי את כולם להורג ישר בלי לבדוק מה הם עשו או למה ואפילו לי (שרבים מגדירים אותי קיצוני בהיתיחסות של כלפי ערבים) זה ניראה לא הגיוני .

פורסם
  • מחבר

בשום פנים ואופן לא , צריך להפעיל את הרשות השופטת ולעשות לזה דיונים ציבוריים וכך לתפוס תקשורת וכו' , אנחנו מתנהגים כאילו אנחנו מתביישים שלכדנו מחבלים .

מיצידי אפילו שלא יוציאו להורג אלא רק יעשו את כל התהלכים לביצוע ההוצאה - זה יפעיל לחץ כבד מאוד על השילטון הפלסטיני מצד המשפחות בקיצור - להילחם גם במישור הפסיכולוגי ( נזקים שאי אפשר לצלם כמו גופות ודם של ילדים ) דרך אגב באתר של גיא בן בכור יש עוד כמה אפשרויות למילחמה פסיכולוגית שאנחנו לא מפעילים , למה ? - לא יודע !

פורסם

תקשיב לוחמה פסיכולוגית היא דבר יעיל ומעולה , אבל הבעייה שמדינה שלנו מסורסת מידיי בשביל אפילו לבצע מהלכים מדיניים אז למה ניראה לך שהיא תישב ותשבור את הראש בשביל לשבור את הראש של הערבים ?

פורסם
  • מחבר

כי אנחנו לא רוצים להפסיד :s05:

פורסם

תקשיב אנחנו לא באמת יכולים להפסיד (לפחות לא לחמאס) .

ואם נגיעה למצב שבו אנחנו כן יכולים "להפסיד" אז אנחנו נישתמש בכל מה שעומד לרשותינו בלי להיתחשב באף אחד .

פורסם
  • מחבר

טעות

אנחנו יכולים להפסיד ואנחנו למעשה כבר מפסידים מפני שהפסד הוא מצב תודעתי

פורסם

תקשיב יש כמה סוגים של להפסיד .

אני מדבר על להפסיד בצורה הכי ממשית שיש וזה להפסיד במלחמה .

פורסם
  • מחבר

יש סוג אחד של הפסד , יש מספר מצבים של תודעה , הפסד הוא חידלון כלומר הפסקה של כח הרצון אשר עובר דרך הצינור שהוא אתה .

כאשר אני מסתכל על תוצאות הסקר למעלה , אני רואה שאנחנו מפסידים מכיוון שהתודעה השתולה במוחות המצביעים היא מה שהחמאס רוצה שנחשוב קרי גלעד ישוחרר רק תמורת 1400 רוצחים וזהו חידלון של יכולת החשיבה הישראלית לכן אני טוען שאנחנו כבר מפסידים , אני לא צריך להילחם בחמאס והחמאס לא צריך להילחם בי , לחמאס יש את הישראלים שנילחמים בשביל דעתו - תראה את תוצאות הסקר .

הרי התוצאה של ההצבעה הזו היא שלחמאס יהיה הרבה יותר כח ( הוא מנצח )

כאשר משה רבינו מוריד את הידיים עם ישראל מפסיד וכאשר הוא מרים את ידיו עם ישראל מנצח ( שמות פרק י"ז ) והחברה כאן מורידים את ידיהם ומפסידים , אז ברור שעמלק מנצח .

פורסם

טוב לפחות אני יודעה שאני לא שוטף להפסד הזה כי אני בעד שחרור גילעד שליט אבל רק בכוח .

פורסם

לדעתי הבעייה הבאמת גדולה שלנו זו הממשלה האינפנטילית שלנו שלא עושה כלום (לא דיבורים , לא מלחמה ולא שילוב של שנייהם). ושהיא עושה משהוא היא לא מסיימת אותו .

הממשלה שלנו דפוקה בגלל אלף ואחד דברים אחרים, זה ממש לא אחד מהם.

הממשלה שלנו דפוקה בעיקר כי אין מחשבה שניה מטר קדימה. זה בהחלט קשור בדרך זו או אחרת לשיטת הבחירות, אבל הבעיה הכי גדולה היא ששינוי שיטת הבחירות יכול להגיע לבקלות למצב שבו לשליט יש הרבה יותר מידי כוח, והגבלה של גופים חשובים כמו בג"ץ, שמשום מה הרבה אנשים בטוחים, וממש לא בצדק, שהוא גוף מיותר וחזק מידי (ומשאלני ושלל גיבובי שטויות אחרות). ממשלה שמנוהלת ע"י שרים מקצועיים בתחומם הוכחה כלא יעילה אגב.

מה שצריך לעשות, לדעתי, זה בבדרך כלשהי בחירות אזוריות, ככה שתהיה אחריות אישית של הנציג כלפי פיתוח הסביבה ודאגה לתושבים, ובגלל אופי השיטה אחרי כמה מערכות בחירות מספר המפלגות יצטמצם - כי בוחרים נציג לאיזור, לא בוחרים מפלגה, ככה שהנציג מייצג מפלגה - אבל קודם כל את עצמו (כמובן שלא כל אזור זה נציג אחד - זה יהיה יחסי לגודל האוכלוסיה) ואת מה שהוא עשה למען האזור, והשתייכותו המפלגתית כמובן תהווה גורם משפיע.

אני בעד לחזור לימים בהם לא היינו צרכים אישור מחצי מדינה בשביל לירות או לא לירות או לדבר או לא לדבר .

מעולם לא היית במצב הזה, ואתה תגיע למצב כזה רק שתוכל להיות עצמאי כלכלית.

אותה מלחמה יחידה שבה ישראל הביסה את מדינות ערב היוותה גורם מכריע בהתייחסות של מדינות העולם כלפינו. אחרי אותה מלחמה הפכנו, בעיני מדינות רבות, ממדינה תחת איום שנלחמת על חייה לכובש אכזר, והקשרים הצבאיים והכלכליים הנהדרים שהיו לנו עם צרפת ניתקו כמו כלום.

היום אתה לא (ועצמאי כלכלית זה הרבה יותר מכמה מיליארדי הדולרים שהאמריקאים נותנים לנו כל שנה. כרגע ישראל לא מסוגלת להתנתק מהעולם מבחינה כלכלית. ע"ע איראן, שההערכות מדברות על קריסה כלכלית מוחלטת תוך חצי שנה-שנה).

תדמית בין לאומית ?

הרי באותם מדינות שאתה חרד לאיך שהם יראו אותך ' date=' הם עצמם מוציאים להורג על פחות מיזה .

[/quote']

אני ממליץ לך לבדוק את מדיניות ההוצאה להורג במדינות אירופה. בפעם האחרונה שבדקתי, אלה המדינות שיש להן יכולת השפעה, מלבד ארה"ב, שתומכת בנו באופן בלתי מסויג. אני ארמוז לך שהוצאה להורג נמצאת מחוץ לחוק עבור כל עבירה שהיא באותן מדינות מדוברות. וגם בארה"ב, במרבית המדינות, למרות שעונש המוות, לא ממש יצא לי לשמוע על מחבל שהוצא להורג, ובכל מקרה, עד כה אנחנו מקבלים מהם תמיכה בלתי מסויגת.

בשום פנים ואופן לא ' date=' צריך להפעיל את הרשות השופטת ולעשות לזה דיונים ציבוריים וכך לתפוס תקשורת וכו' , אנחנו מתנהגים כאילו אנחנו מתביישים שלכדנו מחבלים .

מיצידי אפילו שלא יוציאו להורג אלא רק יעשו את כל התהלכים לביצוע ההוצאה - זה יפעיל לחץ כבד מאוד על השילטון הפלסטיני מצד המשפחות בקיצור - להילחם גם במישור הפסיכולוגי ( נזקים שאי אפשר לצלם כמו גופות ודם של ילדים ) דרך אגב באתר של גיא בן בכור יש עוד כמה אפשרויות למילחמה פסיכולוגית שאנחנו לא מפעילים , למה ? - לא יודע !

[/quote']

אתה שפוי? הוצאה להורג בלי להפעיל את הרשות השופטת?

מצד אחד זה כבר קיים ונקרא סיכול ממוקד. מצד שני, גם ככה הכל מתנהל במשפטים צבאיים מקוצרים ולמעשה הרבה אנשים כלואים בלי שום משפט, ופה ושם יש כאלה שבאמת לא עשו כלום. היית רוצה שישלפו אותך בלילה ויוציאו אותך להורג, בלי איזשהו הליך משפטי? זה מזכיר לי איזה משהו שקרה לפני 60 שנה. אני לא רוצה להגיע למצב הזה. ואל תגיד לי יפה נפש או להפסיק להתייפייף או תמים או פחדן או נעליים, כי זה בדיוק זה. בלי בולשיט בבקשה.

ולגבי ההפסד שדובר עליו פה - פסיכולוגית ותודעתית ברחבי העולם אנחנו מפסידים. לדעתי האישית, במקום לזרוק כסף על כל מיני תיקים מונפצים כמו דתות ואיומים אסטרטגיים, צריך להקים משרד הסברה נורמלי ומסודר. זה ל משל תפקיד שיושב על ביבי פיקס.

פורסם

מיצידי אפילו שלא יוציאו להורג אלא רק יעשו את כל התהלכים לביצוע ההוצאה - זה יפעיל לחץ כבד מאוד על השילטון הפלסטיני מצד המשפחות

באיזה סרט אתה חיי?

הם יהיו שהידים והמשפחה שלהם תהיה גאה.

פורסם

מה כולם מחרטטים פה תמוח?!?!

למה שמחבל שרצח ישראלים ישב בכלא על חשבון המיסים שלי ויחיה יותר טוב מהרבה מאוד אזרחים במדינה הזאת?!?

אני רוצה את גלעד שליט בבית ושירוקנו מצידי את בתי הכלא

רע להם יותר בחוץ מאשר בבתי הכלא בארץ

3 ארוחות ביום,חדר כושר,לימודים חלקם אפילו עם תואר

למה מה קרה??הם רצחו ישראלים ואני מימנתי להם תואר

אז צודקים כל מי שאומר פה לא לשחרר אף אחד...ממש חכם

שילכו ימותו בעזה מאשר לחיות על חשבוני פה

מחזק מאד.כולם פה מפספסים נקודה אחת הם חיים על חשבוננו !!!!

על מה אתם מדברים בכלל???.את מי שהם הרגו כבר אי אפשר להחזיר אבל להעניק לם בית מלון 4 כוכבים על חשבוננו ??? מה יש הם צריכים לקבל

פרס על הרס משפחות??.לשחרר את כל החלאות האלה לאלתר.העונש הכי גדול שלהם יהיה לחזור לתת חיים שיש היום בשטחים ולאבד את הנוחות

בכלא הישראלי.בלי 3 ארוחות ביום בלי עישון בלי מיטה חמה בלילה הקר שיש עכשיו...כל התנאים יש להם אצלנו בכלא.אז כן לשחרר אותם ואפילו בכפיה

לגרש את אותם פושעים חזרה לעזה שם הם ישבו ברעב בעוני בחולי וישקעו בחרא שלהם.למה הם צריכים לשבת בבית מלון אצלנו????

כל אותם עיוורים שרוצים להמשיך להחזיק בהם תאמינו שהכסף שהם עולים למדינה יכול להגיע למשפחות נזקקות שלנו ולא למחבלים ארורים. :pissed: :pissed:

פורסם
  • מחבר

תרגיע - עדיף שהיד מאשר מחבל חיי וחוץ מיזה המשפחה שלו ממש מיתביישת בו שהוא בכלא - חח , תחשוב על זה , את כל הזמן שיעבור עד שיהפכו אותו שהיד זה יהיה מתח נפשי לבני המשפחה ( מישהו אמר גלעד שליט ? )

וחוץ מיזה השטויות שאתם כותבים לא משנה את העובדה ששתי רקטות נורו על אשקלון היום בבוקר ולא יודע למה אבל אני בטוח שהחמאס לוקח בחשבון את הביקורת הפנים ישראלית שתעבוד גם לטובתו ולכן הם ברוב חוצפתם יכולים לעשות דבר כזה ולדעת שהם יצאו נקיים , אז מכל תושבי אשקלון אני מוסר לכל השמאלנים דרישת שלום ואני מאוד מתפלא שהחברה הטובים שלנו קרי שמאל אינם עוברים לגור בדרום הטוב ומרשים לחמאס לירות עליהם רקטות וטילים ותוך כדי ריצה למחסה הפ חושבים כמה צודק החמאס .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים