עבור לתוכן

+9800GTX או HD4850 ?

Featured Replies

פורסם

מישהו דיבר על DX11? אתה יודע מה המשמעות בכלל של המושג?

לפני שאתה מתחיל להשמיץ פה אנשים תברר את העובדות שלך קודם :nono:

OK המציאו משהו חדש ב-WIN7 מעבר ל-DX, OPGL...? תעדכן אותנו.

ותפרט למה כרטיס של ATI מותאם יותר למערכת החדשה, לא סתם לזרוק באוויר.

• תגובות 111
  • צפיות 10.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

Aternus Sicarius נתן סיכום די צולע הייתי אומר... מראה עדיפות ברורה ל-4850 בעזרת העלמת פרטים רלוונטים.

"מתקדם טכנולוגית \ זול \ ייתרון לעתיד" אל מול "דריברים ידידותיים ופיזיקה שמורידה ביצועים" :lol:

פורסם

אם כך, 4850 עדיף על פני ה9800GTX, גם לפותח התראד.

תודה רבה על ההסבר

:)

לפני שאתה הולך לקנות את הכרטיס, תעשה הכרות טובה עם הת'רד הזה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=388754.0

פורסם

הכנסתם אותי ל"ברוך"

חחח

פורסם

הכנסתם אותי ל"ברוך"

חחח

אם הגעת ל-Dead End בעניין הכרטיסים, אז תבדוק ע"פי משחקים מעודפים עבורך לדוגמא: אם GTA IV מעודף שלך, אז תקנה 9800GTX+.

פורסם

אויי הדיון הזה נמרח כמו נוטלה ולא מגיע לשום מקום והוא גם לא יגיע,

לגבי הדעה האובייקטיבית שלי אני כבר אמרתי את כל טיעוניי, יתרונות מול חסרונות + העלאה למאזניים והתאמה אינדיבידואלית.

שני כרטיסים זהים, פשוט ככה, האחד עדיף מפה והשני משם, אמרנו כבר הכל לפותח הדיון , וחלפינו דבר איתי !!

הוא כבר צריך לעשות את השיקול שלו לגבי מה עדיף לו ומדוע, מה הוויכוח ?

הגעתי למסקנה אחת,

NVIDIA vs ATI = יהדות vs איסלאם .

ש-ת-י ד-ת-ו-ת ,פשוט ככה. :hat: 8) :sleep:

פורסם

אם הגעת ל-Dead End בעניין הכרטיסים, אז תבדוק ע"פי משחקים מעודפים עבורך לדוגמא: אם GTA IV מעודף שלך, אז תקנה 9800GTX+.

FANBOY.... :bash:

וכרגיל אתה תמשיך להשמיץ את הדרייברים, תמשיך להגיד ש9800GTX+ טוב יותר, תמשיך להגיד שמשחקים מסויימים תומכים בו טוב יותר ובקיצור תמשיך לעשות פה חיים קשים למי שרוצה לבחור - כל זה רק מסיבה אחת ברורה - אתה פאנבוי מושפע של חברת NVIDIA.

ואם נמאס לך שאומרים לך את זה- אז כדאי לך להשתנות ולשם שינוי לתת המלצות אובייקטיביות

יום טוב שיהיה לך.

פורסם

FANBOY.... :bash:

וכרגיל אתה תמשיך להשמיץ את הדרייברים, תמשיך להגיד ש9800GTX+ טוב יותר, תמשיך להגיד שמשחקים מסויימים תומכים בו טוב יותר ובקיצור תמשיך לעשות פה חיים קשים למי שרוצה לבחור - כל זה רק מסיבה אחת ברורה - אתה פאנבוי מושפע של חברת NVIDIA.

ואם נמאס לך שאומרים לך את זה- אז כדאי לך להשתנות ולשם שינוי לתת המלצות אובייקטיביות

יום טוב שיהיה לך.

מה הבעיה שלך, אתה עובד בחברת ATI ?

עכשיו בוא נסכם כמה דברים:

1. אתה לא יכול להתעלם מזה שלקוחות עם כרטיסי ATI משבעים לדרייבר נורמלי, ועד שיוצא גורם לבעיות אחרות.

למה משתמשי ATI פונים לדרייבר מצד 3 ? על DNA שמעת...?

2. משחקים נתמכים טוב יותר בכרטיסי NV, מהסיבה הפשוטה שהחברה משקיע בפיתוח צמוד מול המפתחות משחקים, מה רע?

3. "חיים קשים" למה אתה גר בכיס של גולשי הפורום, הזכות של כל חבר בפורום פה לדעת שיש עוד מוצרים ותחרות זה טוב.

אגב, תשים לב שרוב ההמלצות פה הם דווקא כרטיסי ATI, אז טוב שיש אנשים כמוני וכמו "סינדרום" פה בפורום שלפחות אומרים את האמת בפנים.

4. אין לי שום חיבה לחברת NV או ATI, מצידי המוצר הטוב והמשתלם הוא זה שקובע.

שייצאו לראשונה כרטיסי 4870/4850, היתה להם עליונות של מחיר/ביצועים.

כעת NV התעלתה על עצמה והוציאה כרטיסים מהירים יותר, קרירים, אוברקלוקרים, ויכולת פיזיקה מובנת שכבר נכנסת לתודעת המפתחים.

אתה יכול להמשיך :s07: אבל כל מה שכתבתי הנ"ל זאת עובדה מוצקת.

פורסם

מה הבעיה שלך, אתה עובד בחברת ATI ?

עכשיו בוא נסכם כמה דברים:

1. אתה לא יכול להתעלם מזה שלקוחות עם כרטיסי ATI משבעים לדרייבר נורמלי, ועד שיוצא גורם לבעיות אחרות.

למה משתמשי ATI פונים לדרייבר מצד 3 ? על DNA שמעת...?

2. משחקים נתמכים טוב יותר בכרטיסי NV, מהסיבה הפשוטה שהחברה משקיע בפיתוח צמוד מול המפתחות משחקים, מה רע?

3. "חיים קשים" למה אתה גר בכיס של גולשי הפורום, הזכות של כל חבר בפורום פה לדעת שיש עוד מוצרים ותחרות זה טוב.

אגב, תשים לב שרוב ההמלצות פה הם דווקא כרטיסי ATI, אז טוב שיש אנשים כמוני וכמו "סינדרום" פה בפורום שלפחות אומרים את האמת בפנים.

4. אין לי שום חיבה לחברת NV או ATI, מצידי המוצר הטוב והמשתלם הוא זה שקובע.

שייצאו לראשונה כרטיסי 4870/4850, היתה להם עליונות של מחיר/ביצועים.

כעת NV התעלתה על עצמה והוציאה כרטיסים מהירים יותר, קרירים, אוברקלוקרים, ויכולת פיזיקה מובנת שכבר נכנסת לתודעת המפתחים.

אתה יכול להמשיך :s07: אבל כל מה שכתבתי הנ"ל זאת עובדה מוצקת.

1. יש דרייברים נורמאליים והם פועלים כמו שצריך, לא יודע מה נדבקת אל עניין הדרייברים אבל מאז 8.10 הכל עובד כראוי וכמובן שהם משתפרים מפעם לפעם, בעיות עם דרייברים תוכל למצוא גם אצל בעלי כרטיסים של NVIDIA, נכון להיום אין בעיות כלליות עם הדרייברים, יש כרטיסים מסויימים שבאים מהמפעל עם בעיה.

2. לא אומר שזה רע אבל לרוב זה מעט משחקים וגם שם בדרך כלל יש שיוויון בין הכרטיסים ולידיעתך גם ATI משקיעה באופן נסתר במשחקים, קח לדוגמא את FO3..

3. חיים קשים כי אתה כופה את הפאנבויות שלך על אנשים וזה לא שאתה אומר את האמת בפנים אלא אתה אומר את האמת שאתה היית רוצה לשמוע ולא את האמת שHD4850 פשוט משתלם יותר

4. קרירים? אתה חי בבועה נכון? הליבות של ATI פחות חמות, זה שגירסאות הסטוק של הכרטיסים לא מקוררות בצורה מיטבית זה דבר אחד אבל הליבות אצל ATI קרירות יותר והיום מי בכלל מסתכל על גירסאות סטוק? היום כמעט כל כרטיס שני שנמכר תחת "ATI" נמכר עם קירור צד שלישי .

ואם אין לך חיבה לכרטיסי NV אז למה אתה מגיב כל הזמן וממליץ רק עליהם? באמת שניסיתי לחפש תגובה אחת בהודעות האחרנות שלך שהיא דווקא ממליצה לקנות כרטיס רדאון מסוג כלשהו ואפילו את הכרטיס הכי משתלם כיום של ATI אתה השמצת (HD4850X2) וכמו כן אתה ממשיך לעשות את זה, באופן כללי אני תמיד מנסה להיות אובייקטיבי ויש היום כרטיסי 260GTX משתלמים וטובים אבל עדיין לא מצאתי כרטיס 9800GTX+ אחד שהוא משתלם, גם הכרטיס שנמצא בפוקספיסי לא משתלם מהסיבה הפשוטה שבאותו מחיר שלו אתה תוכל להשיג HD4850 עם איזה קירור מים ו1GB זיכרון... נכון להיום גירסאות עם קירור צד שלישי של HD4850 נמכרות כבר ב750 ש"ח לעומת זאת הגירסא הכי זולה של ה9800GTX+ נמכרת במאה ש"ח יותר...

בכל מקרה יש לך HD4870 ב1085 ש"ח שהוא טוב יותר מכל 9800GTX+ שמסתובב בסביבה.

פורסם

תמיד כיף להעביר את השעות הקטנות של הלילה בויכוחים עם סינדרום ואורי... אפשר להפוך את זה לתחביב... או עם קצת השקעה, אפילו לסדרה :-*

פורסם

תמיד כיף להעביר את השעות הקטנות של הלילה בויכוחים עם סינדרום ואורי... אפשר להפוך את זה לתחביב... או עם קצת השקעה, אפילו לסדרה :-*

xD חח כמה שזה נכון :P

פורסם

שניכם חושבים ש"בעיות דריבר" קשור רק בנוחיות GUI או בעיות ספציפיות שאפשר לפתור אחת ולתמיד, וזה מוציא את כל הטעם בויכוח מולכם...

כמו לדבר לקיר. הרי ברור שאין לכם מושג למה הכוונה כשאנחנו אומרים "בעיות דריבר" ואתם לא מבינים את הקשר הישיר לתמיכה במפתחים.

אולי אנחנו גורמים לזה להשמע ממש קריטי כשאנחנו חוזרים על זה שוב ושוב, אבל זה רק כי אתם מבטלים לגמרי את השיקול הזה, כאילו לא קיים.

פורסם

אני אומר 4850, אבל עם קירור יותר טוב מהסטוק.

אולי TOXIC של SAPPHIRE?

פורסם

מניסיון 9800+ ,

ביצועים אותו הדבר בערך (אם כי ה+ טיפה יותר טוב)

הוא הרבה יותר שקט , וזה ממש דרסטי

יש לו PHYSIX

והדריוורים שלו הרבה יותר טובים ויציבים

פורסם

עניין השקט תלוי בדגם הספציפי ופיזיקס זה עדיין גימיק.

לגבי הדרייברים אין לי מה להגיד כי לא יצא לי להשוות אבל לא נראה לי שההבדל משמעותי (וגם דרייברים זה נושא כללי למדי וצריך להסביר באופן ספציפי את היתרונות וחסרונות אם יש כאלה ולא להכליל).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים