עבור לתוכן

Battlefield - נכון שהתגעגתם לכותר חדש?

Featured Replies

פורסם

יש גם את ה SWIS QUAKE שרתים שוויצרים, פינג מעולה! נע בין 60-80

• תגובות 2.2k
  • צפיות 161.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

LAT זה פינג, אין הבדל בכלל.

לא כל השרתים של I3D בצרפת אבל בכולם יש פינגים טובים.

אין גבול לחוצפה של ספקיות האינטרנט בארץ :pissed: אני ב 2.5M, במסלול GAMER, ביום שבת שאין עומס, בשעה מוקדמת שרוב האנשים ישנים והפינג ברשימת השרתים בין 70 ל 100. בכל זאת אני לא יכול לשחק, LAG נוראי :pissed: זה כאילו הם כל כמה שניות נותנים ל 1K במקום 320K...

גם לי יש 2.5 מגה בדיוק כמוך רק שזה לא מסלול gamer ואני מקבל גם כן פינג בטווח 70 - 100 במקרה הטוב, כשיש עומס אז רוב הסרברים בכלל איטיים עם פינג 100-175 שזה כבר באמת לא בסדר, אני מתפלא שזה הפינג כי עוד לא ייצא לי לשחק במשחק שנותן פינגים בטווח הזה למרות שזה מארצות רחוקות תמיד זה היה מקסימום 70-90 משהו כזה אם זה היה ממש רחוק בארה"ב למשל.

פורסם

מה שמפריע לי זה שהם כל כמה זמן חונקים לי את הרוחב פס לרמה של 56K, מה זה המוגבלות הזו :pissed:

קשה לי להמין שיש לך פינג של פחות מ 100 לארה"ב. לאירופה זה באמת מה שאמור להיות לארה"ב אמור להיות בסביבות ה 250 (לא ניראה לי שזה קרה אפילו פעם אחת ב 8 שנים האחרונות) ה-"תקין" לארה"ב זה 400, בפועל גם אם יהיה לך פינג 800 לארה"ב הם יגידו שזה שאין בעיה.

חבל רק שמשרד התקשורת חופר בחרא עם חברות הסלולר, HOT ובזק במקום לסדר את הבעיה עם הספקיות שקשה בהרבה. צריך לחייב אותן לקנות רוחב פס נוסף ולתת גיבוי לכל מי שרוצה להגיש תביעה נגד החברות האלה.

פורסם

מה לכולם פה יש KEY?

אני מוכן גם לתת 2 KEYS למי שמביא לי הזמנה..

אני עדיין מוכן לתת 2 סיריאלים למי שמארגן לי הזמנה לTL

פורסם

אולי זה בגלל שרוב המשחקים הם לא כבדים מבחינת הגראפיקה כמו שBC2 כבד וזאת הסיבה שזה הראה פינג נמוך בסרברים רחוקים במשחקים אחרים כמו למשל AA3 שיחקתי בסרבר אמריקאי עם פינג 70 ועוד זה היה נחשב לגבוה אז האדמין זרק שם את מי שאין לו פינג נמוך מספיק, הפינג נמוך בAA3 גם בעיקר בגלל שזה לא כזה מורכב אין שם destruction ואין שום פיזיקה ואין גם רכבים בכלל כמובן.

פורסם

יחסית לבטא האם יש למישהו מפרט מבוסס :

DUAL CORE

HD4850\70 512MB

NATIVE REZO 1920x1080\1200

שיכול לומר אם המשחק שחיק על המפרט הזה?

ולמרות שזאת בטא,על אילו הגדרות?

פורסם

יחסית לבטא האם יש למישהו מפרט מבוסס :

DUAL CORE

HD4850\70 512MB

NATIVE REZO 1920x1080\1200

שיכול לומר אם המשחק שחיק על המפרט הזה?

ולמרות שזאת בטא,על אילו הגדרות?

משחק על 1440X900 הכל HIGH עם AA X4 וFILTER X8 , חלק.

פורסם

nucleo - נחמד מאוד. :)

וכן, אני מסכים.. זה עניין של מזל, צריך שיצא לך להיות יותר בקרבת אויבים.

יש טעות בתמונה שהבאת? רשום שהרגת 12 פעמים, ורשום 10 פעמים עם ה-XM8-P. איפה נעלמו ה-7 הריגות סכין? מוזר..

לגבי זה ששאל על השרתים-

כנס ל-server browser ותחפש אותם ידנית, אין ברירה. כך הם נקראים:

Hypernia Bad Company 2 Beta Israel 1

Hypernia Bad Company 2 Beta Israel 2

Hypernia Bad Company 2 Beta Israel 3

והאחרון נקרא Vgames.co.il

פורסם

במפה הראשונה.. Panama Canal, יש למטה ספינה במים.. איך כבר רואים שזה יהיה מיקום לצלפים :lol:

על פי מה שרשום אין rush mode למפה הזו.

אתם חושבים שבמצבים אחרים של משחק (נניח deathmatch) הניקוד יוצג בצורה אחרת? נניח הריגות:מיתות ?

כי אילו עוד משימות יהיו חוץ מלפוצץ MCOMs?

עריכה: אהה.. עכשיו שמתי לב. בחלקם יש Conquest. רואים 3 נקודות לבנות באמצע ובכל צד כחול/אדום. זה בטח CTF.

פורסם

יש מצבי משחק Rush ,Squad Rush ,Squad Deathmatch,Conquest

ולפי איזה סירטון גם דגלים - [ או שזה כבר Conquest ]

פורסם

טוב שיש 10 ולא פחות.

למרות שתמיד יש מפה אחת שחביבה על כולם- [כרגע זה נראה המפה Panama Canal \אך עד שלא משחקים רבות -איאפשר לדעת].

ובטח יוסיפו עוד מפות בהמשך....

פורסם

פשוט תענוג לראות את כל המפות האלו!!

בא לי להדפיס את כל המפות על דפים כפול 50 כל אחת, לקחת את הערמה ולהרביץ למוות למפתחים של IW.

פורסם

פשוט תענוג לראות את כל המפות האלו!!

בא לי להדפיס את כל המפות על דפים כפול 50 כל אחת, לקחת את הערמה ולהרביץ למוות למפתחים של IW.

אני יעזור לך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים