עבור לתוכן

Battlefield - נכון שהתגעגתם לכותר חדש?

Featured Replies

פורסם

פולגז+born2kill- סבבה :xyxthumbs:

רוני.. כן, אני יכול לעשות כל תפקיד לדעתי. גם מתאבד. אני לא מרבה להתאבד אבל לפעמים אני עושה את זה בשביל הצחוק. לקחת Quad bike, לשים עליו C4 ולעשות עליהם מכונית תופת.. אין יותר מצחיק מזה. :lol:

• תגובות 2.2k
  • צפיות 159.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לפעמיים אני גם מתחבא בצד שלהם, וכל כמה זמן מחליף עמדה.

למה אתה לא אוהב בכלל את השרתים הישראלים? עכשיו שיחקתי והיה בסדר גמור.

כאן מתבטא הפינג שם יוצא לי רבות לרצוח :P איזה 5 שבאים לפני בקלות.

פורסם

אני מצוין בתור מתאבד :facepalm: לפני כמה זמן שמתי 6 C4 על הQUAD ושניה לפני שהתיישבתי מישהו גנב לי אותו אז אני היית מאחוריו, נכנסנו לשטח האויב ואז אני רואה שאנחנו מוקפים מכל כיוון אז פיצצתי את הC4 בעודי יושב על הטרקטורון, ועשיתי TRIPLE KILL מהאגדות.

פורסם

קיצר אני לא איכותי אבל יש פוטנציאל (:

אני אהיה בקבוצה שלכם ואם לא אז אני אהיה צ'יטר ואשה לכם סטוקינג ואהרוס לכם את המשחקים :silly:

פורסם

:xyxthumbs:

רוני- אני לא אוהב את השרתים הישראלים בגלל האנשים (או שאולי צריך לומר "הילדים") ותו לא. לא בגלל שום דבר אחר.

היה לי משחק עכשיו שהייתי recon עם M24 ו-Mortar. מקום ראשון בקבוצה, פי 2 נקודות מהמקום השני.. ובין היתר עשיתי פעמיים headshot לטייס של האפצ'י. זה כ"כ satisfying, אבל עוד יותר מספק זה לראות את המסוק נופל, מתפוצץ, ואז כתוב "XXX Committed Suicide" (האיש שיושב על התותחן). :lol:

היו לי כ"כ הרבה one shot kills שכבר אמרתי "WTF". כל ירייה זה Marksman headshot.

אגב, מישהו יודע מבחינת המשחק מה ההבדל בין headshot ל-marksman headshot?

אני רק יודע שהריגה זה 50 נק', headshot רגיל זה עוד 10 נק', ואם זה marskman headshot אז זה עוד 30 נק'.

אגב 2- מכירים שפתאום באמצע משחק אחרי שאתם מתים אתם פתאום בקבוצת האויב? o_0 איזה מעצבן זה. אולי זה פונקציה של השרת כדי הקבוצות יהיו שוות בכמות השחקנים? מוזר כי לפעמים אני במצבים של 10 נגד 4 (למשל) ושום דבר כזה לא קורה.

פורסם

marskman headshot זה אחרי שהאיש מסומן בחץ כתום, נראה לי שעל ידך.

פורסם

וואו אחלה תוצאה, רק לא הבנתי כמה הריגות היו לך 72 או 54.

אם 72 אז באמת כל הכבוד לך, אם 54 אז זה רק שלושת-רבעי כל הכבוד.

תגיד באיזה שרת אתם משחקים?

פורסם

אני תמיד משחק בשרתים של i3D.net FRA או AMS (שהם כנראה צרפת ואמסטרדם).

וזה גם כן היה בשרת כזה.

ולגבי ה-54/72.. זה באג מטופש. הרגנו 72 כמובן. שזה כ-3/4 !!!! תחשוב שהם מתחילים בסיס עם 100.

פורסם

אגב השיפור בביצועים אצלי היה מטורף. משהו כמו 50-100% יותר FPS.

והרבה יותר חשוב אין נפילות ל-20. זה עכשיו קבוע מעל 30, ורוב הזמן מעל 40.

פורסם

אני תמיד משחק בשרתים של i3D.net FRA או AMS (שהם כנראה צרפת ואמסטרדם).

וזה גם כן היה בשרת כזה.

ולגבי ה-54/72.. זה באג מטופש. הרגנו 72 כמובן. שזה כ-3/4 !!!! תחשוב שהם מתחילים בסיס עם 100.

חחח וואי כמה קיבלת אני קיבלתי על המשחק איזה 4000 אחרי AWARD BONUS

פורסם

פולגז+born2kill- סבבה :xyxthumbs:

לאחרונה אח שלי משחק יותר ב"חווה" של פייסבוק מאשר בבאטלפילד, זה מתחיל להדאיג אותי, אבל ממש מתחיל להדאיג... :-\

פורסם

אני לא יודע מה איתכם , אבל אצלי בכלל המשחקיות פשוט נוראית .. או שזה הבטא המפגרת הזאתי ..

אי אפשר לרוץ וללחוץ על D או A ביחיד ..

אי אפשר לחפש שרתים ( וגם לא מוצא שרתים ) וגם תוקע את המשחק ..

אני יכול לעשות רק PLAY GAME או מה שזה יהיה ( כבר לא נגעתי שבועיים במשחק ) בגלל כל החרא הזה

אני לא יכול לראות את החברים ברשימה של ה-סטים שמשחקים איתי במשחק , זה אומר לי שה-ID שלי או משהו כזה לא נתמך במשחק .. WTF מזה השטויות האלה :bash:

ובקיצור היתבאסתי על המשחק הזה.. >:(

פורסם

לפני כמה ימים סידרו את רשימת החברים. תנסה לעדכן את המשחק, אולי זה לא עדכן לך משום מה.

וכן, אי אפשר לעשות ספרינט sideways.. זה ריאליסטי. אתה יכול לרוץ ספרינט הצידה? גם לי היה מוזר בהתחלה אבל אי אפשר לצפות שהשליטה בכל המשחקים תהיה זהה. זה חלק מההנאה שבמשחק שונה ומיוחד, הדברים הקטנים.

פורסם

אגב, מישהו מצליח לקבע את ההגדרה של Invert Scroll Wheel בתפריט?... עושה רושם שהיא לא ממש מתפקדת. אני רגיל ש Wheel Down משמש לצורך שינוי נשקים בסדר עולה ולא יורד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים