עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אני גם בב"ל כבלים ואין לי שום בעיה כרגע.

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סובל מאותה בעייה...

משתמש בכבלים NETVISION

תקוע על מסך הCONNECTING

מה לעזאזל??

פורסם

אני מחובר עם נטוויז'ן וגם לי הייתה בעיה דומה לא מזמן. תנסו את הפתרון הבא:

http://supportwiki.steampowered.com/wiki/Clientregistry.blob

לי זה עבד

ה"תיקון" הזה הרג לי את STEAM

עכשיו כל פעם שאני פותח אותו זה מקריס לי את התוכנה וכותב שהיה ERROR עם קובץ הSTEAM.EXE

גם אחרי שהחזרתי את הקובץ הקודם...

F@CK

פורסם

מוזר...

עקבת אחרי ההוראות אחד לאחד?

ה"תיקון" הזה הרג לי את STEAM

גם אחרי שהחזרתי את הקובץ הקודם...

F@CK

מה זאת אומרת החזרת את הקובץ הקודם? לא היית אמור למחוק שום קובץ. רק לשנות את השם של הקובץ Clientregistry.blob לClientregistryOld.blob

פורסם
  • מחבר

זה לא משנה אם למחוק או לשנות את השם, אתה מקבל את אותו האפקט...

ונעבור לחדשות:

תוספת זמן למבצע על UT3, יש לכם אפשרות לקנות אותו ב40% הנחה עד ה 22 לחודש (יותר זמן בשבילי להחליט :silly:)

ובנוסף עוד סוף שבוע חופשי החל ממחר.

Red Orchestra עודכן ועכשיו יכלול 44 achievements חדשים ומפה חדשה, וכדי לחגוג את העדכון הנ"ל, יש מבצע של 66% הנחה עד ה 16 לחודש...

פורסם

טוב, כנראה שהדרך היחידה לגרום לדרעק הזה לחזור לעבוד זה לפרמט. :smile1:

פורסם

כוס אמק, ידעתי שלא הייתי צריך להגיד שזה עובד אצלי.

נראה לי שהדבקתם אותי...

פורסם

לקנות דרך Steam ולהידפק זה דבר אחד. לקנות עותק פיזי בחנות ועדיין לעבוד עם ה-Steam הנוראי הזה זה דבר אחר לגמרי. אני קניתי משחק לפני יומיים ועדיין לא שיחקתי בו כי Steam החליט שהוא לא רוצה להתחבר. גועל נפש. פשוט יריקה בפנים לכל מי שרכש משחק מקורי.

פורסם

STEAM תוכנה מצויינת, זה האינטרנט בארץ מחורבן.

פורסם

ומצד שני רק אנשים בארץ מתלוננים על בעיות בכזו תדירות... החיבור שלנו לחול פשוט נכה מידי

פורסם

נפתחה קריאה אצל התמיכה של STEAM, נראה אם יחזרו אלי בכלל.

ד.א, לכל אלו שחווים את התופעה, זכור לכם במקרה על איזה REGION הגדרתם את ה STEAM שלכם? (אצלי הוא מוגדר על MIDDLE EAST)

פורסם

הינה התשובה שתקבל:

אצלנו כרגע אין בעיה מיוחד (חוץ מזה שחצי עולם מוריד UT3).

בדוק אם יש לך מזיקים במחשב ואת יציבות חיבור האינטרנט שלך. במקרה שהמחשב נקי ויש לך בעיות צלצל לספק ולספקית תשתית שלך ותבדוק אם יש להם בעיות.

אתה תצלצל ובסופו של דבר אחרי חפירה של שעות עם 2 החברות הם יגידו לך שהבעיה אצלך או אצל STEAM, זה שקר :P אתה תעבור חברה והכל יהיה טוב למשך כמה חודשים ואז הסיפור יתחיל מהתחלה :lol:

הפתרון הקצר: בעזרת השם, עד מחר זה יעבור :nixweiss:

פורסם

זה לא יכול להימשך עוד הרבה זמן, אני חייב את מנת ה LEFT 4 DEAD היומית שלי. :errrr:

פורסם
  • מחבר

הינה התשובה שתקבל:

...

הפתרון הקצר: בעזרת השם, עד מחר זה יעבור :nixweiss:

לפני זה הם יגידו לך לעשות את החרטא עם ה ClientRegistry.blob.. ואם זה לא יעזור, STFU :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים