עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אבל זה כל העניין, קניתה את המשחק למחשב, ואחד מהתנאים כדי לשחק בו זה להתקין סטים (שלדעתי תוכנה נהדרת ונוחה), אם זה לא מתאים לך אתה יכול להפסיק לשחק או לעבור לקונסולות למשל.

אין מה לעשות, היום הרבה משחקים לPC דורשים STEAM.

אחד התנאים לשחק במשחק זה לעמוד בדרישות מערכת, למשל. זה תנאי לגיטימי. לבצע מהלך דרקוני שמכריח גם לקוחות שרכשו עותק פיזי להתקין STEAM זו לא דרישה לגיטימית. זה שיווקי אגרסיבי. STEAM דוחפים את השירות שלהם דרך הגרון. משתמשים שבאים בגישה "לא רוצה אל תקנה" רק נותנים יד לבריונות. מבחינתי משחק שדורש STEAM זה משחק שאני לא קונה מקורי. נקודה. את זה אני אומר אחרי שרכשתי בשנתיים האחרונות מעל 30 משחקים מקורים למחשב.

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה כבר אפשר לצנזר בTF2? :P

מצטרף לשאלה.

פורסם

כשחקן מתפוצץ אז כל האיברים שלו מרוחים על הרצפה ובנוסף יש הרבה דם.

בגרסא הגרמנית במקום איברי גוף יש ברגים,קפיצים, וכו'.

פורסם
:lol: נחמד.
  • 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

Weekend Deal - The Orange Box 66% Off

April 24, 2009, 11:15 am - Valve - Press Release

The weekend special on Steam is The Orange Box, an award-winning collection of Valve titles including Portal, Team Fortress 2, and the Half-Life 2 family of games. For this weekend only, The Orange Box is being offered at 66% off its regular price to customers worldwide. In the USA for example, the 66% discount means all five games included in Orange are just $9.99. Visit www.steamgames.com for more information.

פורסם

LEFT 4 DEAD:

המשחק נפתח ל 24 שעות בחינם, ואפשר לקנות אותו ב 24 דולר (40 אחוז הנחה) עד ה 4 במאי

http://store.steampowered.com/app/500/

פורסם

להפעיל? זה עובד, גם על VISTA 64

או שאתה מרוצה שזה ירוץ NATIVE כי במקרה הזה אני לא חושב שיש מענה.

פורסם

אפרופו מבצעים

helldorado הגיע לסטים ונמכר במחיר מבצע - 15 דולר.

למישהו יצא כבר לשחק בזה ויכול לתת חוות דעת? חיפשתי באינטרנט ביקורות ולא ממש מצאתי

גם ביוטיוב חיפשתי סרטוני gameplay וחוץ משניים שלושה סרטונים קצרים לא מצאתי משהו רציני...

פורסם

להפעיל? זה עובד, גם על VISTA 64

כיצד הצלחת להפעיל אותו על XP 64 BIT ???

או שאתה מרוצה שזה ירוץ NATIVE כי במקרה הזה אני לא חושב שיש מענה. -- ???

פורסם

לי יש VISTA 64 והויסטה עבד עם בעיות עד לפני איזה חצי שנה ואז עשו איזה עדכון והסתדר.

פורסם

לא יודע מה איתכם, אבל לא הייתה לי שום בעיה עם STEAM בקטע של 64BIT, פשוט התקנתי וזה עבד.

פורסם

כנ"ל.

פורסם

מישהו יודע אם יש אפשרות לשנות את כיוון הכתב בחלון כתיבת הודעה סטים?

כשאני כותב בעיברית האותיות מופיעות בסדר הפוך (משמאל לימן). אחרי השליחה הן מסתדרות מימן לשמאל אבל עדין זה מציק.

יש פתרון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים