עבור לתוכן

הדיון הראשי על הדרייבר - nVIDIA Geforce

Featured Replies

פורסם

משום מה נידמה לי שאני מפעיל משחק אין ביכלל רעש מהכרטיס כאילו המאוורר לא פועל ביכלל אולי ביגלל זה JAMES BONDE החדש רץ לי גרועה

• 2 שבועות מאוחר יותר...
  • תגובות 1.7k
  • צפיות 1.1m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

האם יש דברים שכדאי לשנות / להסיר אחרי ההתקנה של ה 260.99 לGTX460 ?

* הבנתי שכדאי להסיר את האפשרויות (או הדרייבר) של תמיכה ב 3D סטראוסקופי ? (כמובן שאני לא משתמש בזה...)

תודה

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

יצא להם כבר מזמן דרייברים חדשים אבל מוצאים אותם רק עם בוחרים את GTX580

אבל מה שמוזר בפירוט רשום

http://www.nvidia.com/object/win7-winvista-32bit-263.09-whql-driver.html

This is a WHQL-certified driver for the new GeForce GTX 580 and GeForce GTX 460 SE.

Additional Information

Installs HD Audio driver to version 1.1.9.0.

Includes PhysX System Software to version 9.10.0514.

Supports DirectCompute with Windows 7 and GeForce 8-series and later GPUs.

Supports OpenCL 1.0 (Open Computing Language) for all GeForce 8-series and later GPUs.

Supports OpenGL 4.1 for GeForce 400 series and later GPUs.

Supports GPU overclocking and temperature monitoring by installing NVIDIA System Tools software.

Users without US English operating systems can select their language and download the International driver here.

פורסם

מעניין לפי מה שכתוב בכל המקומות זה דרייבר מותאם במיוחד ל GTX580 ול 460 SE - לא ראיתי בשום מקום המלצה לבעלי כרטיסים אחרים להוריד אותו....

פורסם

הורדתי את מה שהבאתי לא מביא להתקין על 9600

פורסם
  • מחבר

מה שהבאת (263.09) מתאים רק ל-GTX580 ו-GTX460 SE, כמו שכבר נאמר. אפשר לארגן שיתקין על כרטיס אחר עם modified inf, אבל אני לא רואה סיבה.

אתה יכול להתקין את ה-263.00 WHQL אם אתה רוצה. הדריבר הודלף, הוא לא מופיע באתר של אנוידיה עדיין (?).

פורסם

מה שמוזר שכתוב שם שהוא מלפני חודש ?

The GeForce 263.00 driver is dated October 31st, and features support for GeForce 6, 7, 8, 9, 100, 200, 300 and 400 series cards, and ION GPUs.

:s05:

פורסם
  • מחבר

מי שעובד עם ריבוי מסכים ועדיין לא יודע שניתן להפעיל את nView על כרטיסי Geforce ב-win7 (אז עכשיו הוא יודע)

אפשר להוריד מכאן גרסא אחרונה 135.36 עם קובץ שיתקין אותה ללא הגבלת חומרה ("force install.bat"), לנוחיותכם.

http://www.sendspace.com/file/ogihq6

(בגדול, אם כבר הורדתם דריבר, אפשר למצוא בתוכו את ההתקנה של nview, ולהוסיף מתג "f-" להרצת ההתקנה)[br]פורסם בתאריך: 27.11.2010 בשעה 19:25:54

רק עכשיו אני שם לב ש Driver Sweeper כבר לא נתמכת ע"י Guru3D, ולא ניתנת להורדה משם.

גרסא אחרונה באתר הבית:

http://phyxion.net/Driver-Sweeper/Driver-Sweeper/Driver-Sweeper-275

פורסם

ניסיתי להתקין את גרסאת ה 64 ביט של nview ע"י הרצה משורת פקודה עם -f

אבל אני מקבל installation failed

עזרה? ;D

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

ה-עדכון של הכרטיסי מסך של NVIDIA הוא הרשמי או זה בטא???

ולמה צריך להוריד את העדכון של פיזיקס?<

פורסם
  • מחבר

אזה מהם ? ה-260.99 הוא רישמי, כפי שרשום בעמ' הראשי.

לא צריך להוריד את הפיזיקס בנפרד מאחר והוא כלול בדריבר ומותקן אוטומטית.

אם יש לך GTX570 / GTX580 או GTX460 SE אז הדריבר הרשמי האחרון שלהם הוא 263.09.

(עדיין לא רשמתי אותו בעמ' ראשי, בתקווה שהדריבר הבא כבר יכלול את כל הכרטיסים יחדיו)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

הדרייבר 260.99 הוא דרייבר דיי טוב, ראיתי שיפור FPS בכמה משחקים

פורסם

לוקח לNVIDIA הרבה זמן להוציא את הדרייבר הבא... האינטרנט כבר מתמלא בתלונות על STUTTERING בעיקר במשחקי DX11 עם GTX460... :s05:

פורסם
  • מחבר

ManuelG from NVIDIA:

"Sorry guys. The driver was pushed back to the first week of January. I deeply again express my sorrow for the delay in getting a driver out to you all. There was a necessary delay. The driver which was to be released will no longer be the driver which be made available. Instead, a much better newer driver which was to become the WHQL driver will be released instead. It will still be marked as beta but also WHQL candidate until it comes back to us with digital signatures."

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים