עבור לתוכן

הדיון הראשי על הדרייבר - nVIDIA Geforce

Featured Replies

פורסם

יכול להיות הפרעות מגנטיות מהכבלים, תנסה לנתק את כל הכבלים הנוספים לTV , תשאיר רק את המחשב+מסך המחשב ותיבדוק.

• תגובות 1.7k
  • צפיות 1.1m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תודה על הרעיון אני אנסה את זה.

יכול להיות שזה פגם בכרטיס עצמו או שאין לי מה לדאוג?

פורסם

אם תיראה גם הפרעות כאלו, יכול להיות שזה פגם בכרטיס , קשה לי להאמין שכרטיס חדש יעשה בעיות, רק תגיד לי איך 4870X2 לא היה מספיק חזק ?

רוני

פורסם

היה מאוד חזק אבל רציתי כרטיס חדש של NV עם ליבה אחת כי הרדאון היה מתחמם כמו תנור ומרעיש כמו טרקטור.

פורסם

כן, אתה צודק , גם ראיתי שלכרטיסיי NVIDIA יש תמונה יותר עמוקה וצבעים טובים יותר מATI,

פורסם

ואולי זה יישמע מצחיק אבל רציתי גם פיזיקס וDX 11 למרות שכמעט לא משתמשים בו ומשחקים עובדים איתו לא הכי חלק.. אבל בכל זאת שידרוג.

פורסם

זה בעיקרון של כרטיסי TESLA ולא GEFORCE.

אמרו שזה עובד גם על GEFORCE אבל אני אמשיך לחכות(אמור לצאת היום או מחר. הדרייבר הרי מוסיף תמיכה בGTS450 שיצא היום)

פורסם

תגידו, בעבר קראתי שהיה ניתן לבצע איזה Patch לדרייברים של nVidia ולקבל את הביצועים של הכרטיסים המקצועיים בכרטיסי ה- GeForce הרגילים (שהרי זו אותה חומרה וההגבלה היא רק בתוכנה).

האם זה עדיין קיים בדור ה- Fermi?

מאוד יעניין אותי אם ניתן לחלץ ביצועי Double Precision ו- OpenGL נוספים מה- GTX460 שלי.

תודה.

פורסם
  • מחבר

שוחרר 260.63 בטא

[move] :funn:[/move]

יש הרבה שיפורים\שינויים\תיקונים ! עודכן עמ' ראשי (התעצלתי לרשום בעברית, תסלחו לי הפעם :) )

פורסם

דווקא ה470 מקופח שם?

פורסם
  • מחבר

למה מקופח ? בסך הכל מציגים לך שיפורים שנמדדו. הם רושמים שהשיפורים הם לכל סדרת GTX400, תוצאות ישתנו בהתאם לכרטיס ומערכת.

(אגב זה לא מחייב שרק GTX400 יראו שיפור, כבר ראיתי די הרבה דיווחים על שיפורים גם לסדרה GT200)

אי אפשר לצפות שימדדו ביצועים על כל הכרטיסים, לך תדע כמה הרצות זה כולל. בדרך כלל רושמים מדידות של כרטיס בודד, היום פינקו עם 2.

פורסם

יש לי בעיה קטנה עם הדריבר עלGTX460

בMW2 אני רוצה להשתמש בAA שלא דרך המשחק , אני מסמן בדריבר override any aplication settings ולא משנה כמה AA אני שם או כמה אני משחק עם ההגדרות בMW2 אני לא מצליח לקבל AA

פורסם
  • מחבר

ניסית גם בפרופיל הגלובלי לצורך הבדיקה ? קורה שהפרופיל הספציפי לאפליקציה לא מצביע לקובץ הפעלה המתאים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים