עבור לתוכן

הדיון הראשי על הדרייבר - nVIDIA Geforce

Featured Replies

פורסם

אני תמיד מוריד את הדרייברים מהאתר של נבידיה USA\canada זה בסדר או שעדיף מארץ אחרת?

• תגובות 1.7k
  • צפיות 1.1m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היי

אני לא מבין למה הדרייבר החדש משפר ביצועים במישחקים רק על רזולוציות של 1920 על 1200 או 2500 , רזולוציות כאלו גבוהות מאוד, ומה עם 1680 על 1050, בזה אין שיפור? לא לכל אחד יש כזה מסך עם כאלו רזולוציות.

רוני

פורסם

ואני לא מבין למה לא מוצאים NHANCER או כלי אחר עם הגדרות מתקדמות שמתאים לדרייברים האחרונים

כמה זמן צריך לעבור?! :bash:

פורסם
  • מחבר

אני תמיד מוריד את הדרייברים מהאתר של נבידיה USA\canada זה בסדר או שעדיף מארץ אחרת?

זה בסדר.

היי

אני לא מבין למה הדרייבר החדש משפר ביצועים במישחקים רק על רזולוציות של 1920 על 1200 או 2500 , רזולוציות כאלו גבוהות מאוד, ומה עם 1680 על 1050, בזה אין שיפור? לא לכל אחד יש כזה מסך עם כאלו רזולוציות.

רוני

קודם כל הביקורות הראשונות של פרמי הראו שהיו בעיות ביצועים ברזולוציות גבוהות, אז הגיוני שיעבדו לשפר את זה.

חוץ מזה מדובר בדוגמאות לשיפורי הביצועים שנמדדו ע"י nvidia. זה לא אומר בהכרח שאין הבדל ביצועים עם הרזולוציה שלך.

אי אפשר לצפות מהם שימדדו את כל הרזולוציות או את כל המשחקים או את כל ההגדרות. אתה מוזמן לערוך בדיקות ולעדכן אותנו...

ואני לא מבין למה לא מוצאים NHANCER או כלי אחר עם הגדרות מתקדמות שמתאים לדרייברים האחרונים

כמה זמן צריך לעבור?! :bash:

nhancer עדיין בפיתוח להתאמה לגרסאות החדשות של הדריבר.

בינתיים אתה יכול להעזר בכלים הבאים (כאשר הראשון דומה ל-nhancer מבחינת פונקציונליות, אבל לא ידידותי כמוהו):

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=323963

http://www.geeks3d.com/20100528/manage-your-sli-profiles-with-nvidia-geforce-sli-profile-tool/

http://nvidia.custhelp.com/cgi-bin/nvidia.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=2624

פורסם

יש דרך להתקין את הדרייברים בלי השדרוג של הHD AUDIO DRIVER??

הוא כנראה מתנגש לי עם הדרייבר של REALTEK וגורם לי לקריסות של BC2...

פורסם
  • מחבר

אי אפשר להסיר את הדריבר של האודיו לבדו ?

אם לא, תפרוס את קובץ ההתקנה לתקייה כלשהיא (אם התקנת את הדריבר פעם אחת הוא כבר פרוס ב-c:\nvidia )

ותמחק משם את הקובץ hdaudio... כשתתקין את הדריבר אני מניח שהוא ידלג על התקנת האודיו (הקובץ לא קיים)

פורסם

תודה על התשובה! :xyxthumbs:

הבנתי לגבי המחיקה של הקובץ רק שלא הבנתי על מה שאלת בשורה הראשונה...

הדרייבר שיש לי מותקן (זה של REALTEK ) הוא לא זה שעושה לי בעיות , זה הדרייבר של אנווידיה לHD AUDIO שעושה את הבעיות

פורסם

כשאתה מוריד את הדרייבר מהאתר של NVIDIA, זה קובץ EXE שמחולץ לC:\NVIDIA בדר"כ.

לאחר שליחצת את הקבצים ההתקנה תחל אוטומטית. סגור את ההתקנה, תמחק מהתיקייה שחילצת אליה את הקובץ HD AUDIO.EXE או משהו כזה ואז תפעיל את הקובץ התקנה מאותה תיקייה.

פורסם

הבנתי לגבי המחיקה של הקובץ

את זה הבנתי...

פורסם
  • מחבר

אם הבנתי נכון כבר התקנת את האודיו של nvidia, אז אמרתי שאולי אפשר להסיר את הדריבר אודיו של nvidia מתפריט ה-uninstall של win.

בצע הסרה של ה-nvidia drivers ואז תבחר remove only the following ותראה אם יש ברשימה את ה-hd audio שלהם.

לי הוא לא מתקין את הדריבר אז אני רק יכול לשער שאפשר להסיר אותו משם.

פורסם

האמת שהשאלה שלי הייתה לפעמים הבאות שיצאו דרייברים כי אחרי שהתקנתי את הנוכחי וזה גרם לי לקריסה של BC2 , התקנתי מחדש את הדרייבר של REALTEK שיש לי וזה פתר את זה.

פשוט רציתי לדעת אם יש אפשרות להתקין את הדרייבר של אנווידיה בלי זה של הHD AUDIO אבל לזה כבר ענית לי... :xyxthumbs:

כרגע אני לא רואה ברשימת התוכנות התקנה/הסרה רק של הHD AUDIO - אני אבדוק את זה בדרייבר הבא שיצא...

פורסם

יש לי בעיה עם הדרייבר האחרון..

בקריסיס וורהד התמונה כאילו מוסתרת אחרי חלון בצבע חום כזה..

יש פס למטה שמראה שהמשחק כן רץ וגם שאני מזיז את העכבר רואים ארטיפקטים על הצבע ושומעים קול

התקנתי את הדרייבר הקודם וזה עובד רגיל

טוב אני לא יודע מזה אבל היו לי גם בעיות בלוח בקרה שלא הצלחתי לשנות דברים (הצלחתי לשנות אבל הם לא נשמרו זה התאפס מחדש)

וגם שמתי לב שאין הבדל כשאני מפעיל AA..

ניסיתי עם דרייבר ספוויפר והכל

נראלי אני אחזור בסוף ל 197 :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

מסתבר שעד כה לא נעשתה שום עבודה על nhancer חדש :'(

מצא לו זמן להסתבך במעבר דירה, להרוס 2 כרטיסי GTX480 ולארח את ההורים שלו בבית החדש למשך 4 שבועות :s07:

http://forum.nhancer.com/showthread.php?t=3328

פורסם

לא הבנתי... אחרי שאני מוריד את הדרייבר של אינוידיה... אני צריך להוריד את הדרייבר של ה-פיזיקס לחוד???

פורסם
  • מחבר

לא, הוא מצורף לדריבר ומותקן אוטומטית. אולם לא תמיד הגרסא המצורפת תואמת את הגרסא האחרונה של פיזיקס, לכן אני מעדכן קישורים בנפרד.[br]פורסם בתאריך: 9.08.2010 בשעה 18:55:45

באותו הקשר, שוחרר PhysX חדש 9.10.0513. עודכן עמ' ראשי ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים