עבור לתוכן

הדיון הראשי על הדרייבר - nVIDIA Geforce

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין את הקטע של הפרופילי SLI, כאילו מה אם יצא משחק חדש ועדיין לא הוציאו פרופיל מעודכן אז הSLI יעבוד חרא או לא יעבוד בכלל?

זה תלוי, אם המשחק עצמו מספק תמיכה בטכנולוגית SLI אז נראה לי שלא תמיד צריך פרופיל.

הפרופילים בדריבר מתעדכנים עם שחרורי דריבר ועדכוני ביניים של פרופילי SLI (אנוידיה שחררו 4 כאלה עד כה, גם EVGA מספקים עדכונים)

מבחינת ה-SLI הפרופילים מגדירים את שיטת הרנדור ולפעמים עוד כמה compatibility flags. ישנם מס' שיטות רינדור כאשר כל אחת יכולה להיות אפקטיבית יותר במשחקים שונים. אנוידיה יחסית זריזים בעדכונים האלה כך שהרבה פעמים הפרופילים מתווספים עוד לפני שהמשחקים שוחררו,

או תוך זמן קצר לאחר מכן. בעקרון אתה יכול ליצור פרופיל ידנית ולבחור את שיטת הרנדור היעילה יותר למשחק הספציפי ולשחק עם דגלי תאימות

במידת הצורך (אפשר למצוא הגדרות למשחקים שחסר להם פרופיל בפורומים, בעיקר של nhancer) אולם כבר היו מצבים שפרופיל לא עוזר וחייבים

עדכון דריבר או פאץ' למשחק.

• תגובות 1.7k
  • צפיות 1.1m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

197.45 WHQL שוחרר

פורסם

תודה, הותקן.

פורסם

מישהו יכול בבקשה לתת קצת פידבק בקשר לדריבר הנוכחי אם הוא נתקל בבאג כלשהו או ירידה בביצועים שאני יהיה מעט רגוע כשאני יתקין אותו אחרי הפדיחות בדריברים הקודמים =>

פורסם

לא שמתי לב לשום בעיה חוץ מתופעה מוזרה עם הBSPLAYER שסודרה איך שהוא לא ברור לי איך בדיוק.

פורסם

טוב התקנתי את הדריבר ירד לי בהערכה של וינדוס 7 לGraphics מ7.3 ל7.2 קיצר כבר באסה :o

פורסם

באמת איכפת לך מה רשום בהערכה של ווינדוס 7?? :screwy:

העיקר שיש שיפורים/יציבות במשחקים ותוכנות...

פורסם

באמת איכפת לך מה רשום בהערכה של ווינדוס 7?? :screwy:

העיקר שיש שיפורים/יציבות במשחקים ותוכנות...

לא כזה אכפת לי אבל זה כבר התחלה מאכזבת באשר לשיפורים\יציבות זה כבר אני יצטרך לראות בהמשך =ם

פורסם

שטויות , הבדיקה הזאת לא אמינה , אתה יכול להריץ אותה שוב ושוב ולקבל כל פעם תוצאה אחרת...

פורסם
  • מחבר

מהסקר ב-guru3d שמבצעים לכל דריבר חדש:

rw2vdg.png

יש הרבה דיווחים על פוטנציאל אוברקלוק גבוה יותר, יציבות, IQ וביצועים טובים עם הדריבר הזה...

אתם חושבים שכדאי לשים סקרים כאלה פה על כל דריבר חדש ? הקטע הוא שצריך הרבה הצבעות ע"מ שיהיה אינפורמטיבי.

פורסם

מאז שהתקנתי את הדרייבר החדש המסך השני לא עובד (multiple display)

המחשב בכלל לא מזהה אותו באופן מוזר.

אני אנסה להסיר את הדרייבר לחלוטין ולהתקין שוב אולי זה יסדר איזה משהו..

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

שוחרר בטא 197.57 (לסדרה 400 שוחרר בטא 197.75). עדכון מומלץ למשחק APB אך מעבר לזה זהים לדריבר רשמי קודם.

עודכן עמוד ראשי, הוספתי גם section של סדרה 400, אך בינתיים לא כולל מידע נוסף (שאפשר לקרוא בדף של NV)

כנראה שבכל מקרה הולך להיות איחוד דריברים בקרוב.

פורסם

סינדרום , אתה יודע מה הסיבה שבכלל פיצלו את הדרייבר של סדרה 400 לשאר הסדרות (נגיד ל200) ?

זה היה נראה לי מוזר מאוד...

פורסם
  • מחבר

אני חושב שבדרך כלל כרטיסים חדשים מקבלים דריברים יעודיים בהתחלה... ויותר מאוחר משתלבים עם שאר הכרטיסים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים