עבור לתוכן

הדיון הראשי על הדרייבר - nVIDIA Geforce

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

על איזה "מסמכים" מדובר ומה רשום בדיוק ?

יש מצב שמדובר בפלאגין SimHD ל-TotalMedia Theatre... ניסיתי את זה ואכן upscaling איכותי ל-DVD/MPEG-2 (בלבד) דרך CUDA

אבל אולי מדובר על משהו אחר... שים ציטוט או משהו.

• תגובות 1.7k
  • צפיות 1.1m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

האם הדרייברים החדשים ביותר (WHQL) הם המומלצים להתקנה?

או שיש גרסה ישנה שמומלצת יותר?

אם זה משנה אני שואל עבור כרטיס gtx260 של gainward על windows xp sp3.

פורסם
  • מחבר

הם מקבלים פידבק טוב בכלליות... תתקין WHQL אחרון זה תמיד מומלץ. למען האמת רק במקרים נדירים ימליצו לך לא להתקין דריבר רשמי אחרון.

אבל יש עניין של חוויה אישית... אם שמת דריבר WHQL אחרון ויש לך בעיות, תמיד אפשר לחזור לקודם או להתקין בטא חדש.

פורסם

שאלה קטנה, איך עדיף להתקין דרייביר חדש עלה הדרייבר הישן או קודם למחוק את הישן ואז להתקין חדש?

פורסם
  • מחבר

אפשר להתקין חדש על ישן, אבל הכי בטוח להסיר את הישן, לנקות שאריות ואז להתקין חדש (לפעמים זה יכול למנוע התנגשויות ובעיות שונות).

אני מעדיף תמיד לסגור את הפינה הזאת מראש. כי אם למשל התקנת חדש על ישן ויש לך בעיות - אתה תבצע הסרה מלאה + ניקוי והתקנה מחדש

רק ע"מ לוודא שהבעייה לא קשורה... אז כבר עדיף לעשות ניקוי מראש ואז אם יש בעיות אתה יודע שזה בטוח לא קשור לתקלות של התקנה.

פורסם

מישהוא כבר התקין תדרייבר? אפשר להגיד לי עם הוא טוב?

פורסם

יש לי מלא תקיעות במשחקי רשת אחרי שהתקנתי אותו :-\

פורסם

על איזה "מסמכים" מדובר ומה רשום בדיוק ?

יש מצב שמדובר בפלאגין SimHD ל-TotalMedia Theatre... ניסיתי את זה ואכן upscaling איכותי ל-DVD/MPEG-2 (בלבד) דרך CUDA

אבל אולי מדובר על משהו אחר... שים ציטוט או משהו.

"מסמכים" = Release Notes.

Whats New in Release 186

Video

Compute‐based DVD upscaling

קיויתי שיש איזה שטיק שמאפשר ל-WMP/MPC לנצל את זה. אני כמעט ולא רואה סרטים על המחשב - אבל אם כבר, זה יכול להיות נחמד.

פורסם

אני קצת מאוכזב מהדרייבר, משהו מוזר...? המשחק קרייסיס רץ מעולה אבל... המשחק קרייסיס Warhead מתרסק לי על ימין ושמאל? ???

פורסם

לי אין שום בעיות איתו...

פורסם

אהלן חבר'ה.

יש לי בעיה עם כרטיס מסך GTX260 של נוידיה. עד היום היה לי כרטיס של ATI והסתדרתי מעולה עם ניהול שני צגים (ששונים בגודלים) בעזרת ה CCC.

לNVIDIA לפי מה שאני מבין יש רק את ה"לוח בקרה של NVIDIA" שהוא הרבה פחות נוח :(

בכל אופן, אני לא מצליח להגדיר את שני המסכים כבלתי תלויים אחד בשני (משמע כל אחד עם רזולוציה משלו, כי הם לא אותו גודל, אז לא מתאפשרת אותה רזולוציה).

משום מה בהגדרות תצוגה אין לי בכלל את האפשרות של "הרחב את שולחן העבודה".

111111o.jpg

ובלוח בקרה של NVIDIV לא קיימת האופצייה של "הגדר כבלתי תלויים".

22222a.jpg

(אני צריך לציין שהטלוויזיה מחוברת, ופועלת, כי דרך הלוח בקרה של נוידיה, אפשר להגדיר אותה כמסך יחיד והיא פועלת ככה)

כמו כן, נניח ואני מגדיר את הטלוויזיה כמסך בודד, איך אפשר לשנות את התצוגה בו, כמו שינוי מיקום, הזזה, שינוי גודל, (מה שבכרטיסי ATI עושים דרך הCCC)?

כי זה יוצא למשל, שחצי מה"התחל" נמצא נמוך מדי, ולא מצאתי בלוח בקרה של NVIDIA איפה משנים את המיקום. (הזזה כלפי מעלה).

פורסם
  • מחבר

אתה צריך את האופציה של DualView, שמשום מה לא מופיעה אצלך

http://innergoat.modacity.net/net/monitorsetupnvnews.png

איזה דריבר זה ? תתקין דריבר חדש אחרון.

לאחר שתגדיר dualview, יהיה לך את ה"התחל" רק במסך הראשי. אם תרצה את שורת המשימות על 2 המסכים אפשר להשתמש בתוכנה

Ultramon שיודעת לעשות את זה (+עוד אפשרויות לריבוי צגים)

פורסם

אתה צריך את האופציה של DualView, שמשום מה לא מופיעה אצלך

http://innergoat.modacity.net/net/monitorsetupnvnews.png

איזה דריבר זה ? תתקין דריבר חדש אחרון.

לאחר שתגדיר dualview, יהיה לך את ה"התחל" רק במסך הראשי. אם תרצה את שורת המשימות על 2 המסכים אפשר להשתמש בתוכנה

Ultramon שיודעת לעשות את זה (+עוד אפשרויות לריבוי צגים)

פנטסטי! תודה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים