פורסם 2009 בינואר 2716 שנים טוב התחלתי לשחק קצת עברתי בינתיים רק את השלב אימון והשלב הראשון וכחובב פלטפורמות אני בכלל לא מבין מה אתה מוצאים במשחק הזה אני יעבור אותו בכל מקרה כי לפי מה שהבנתי הוא קצר אבל יש משחקי פלטפורמות טובים בהרבה
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים טוב התחלתי לשחק קצת עברתי בינתיים רק את השלב אימון והשלב הראשון וכחובב פלטפורמות אני בכלל לא מבין מה אתה מוצאים במשחק הזה אני יעבור אותו בכל מקרה כי לפי מה שהבנתי הוא קצר אבל יש משחקי פלטפורמות טובים בהרבה איפה עוד ראית משחק פלטפורמה מגוף ראשון?
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים מחבר טוב התחלתי לשחק קצת עברתי בינתיים רק את השלב אימון והשלב הראשון וכחובב פלטפורמות אני בכלל לא מבין מה אתה מוצאים במשחק הזה אני יעבור אותו בכל מקרה כי לפי מה שהבנתי הוא קצר אבל יש משחקי פלטפורמות טובים בהרבה אל תשחק.תפסיק ליהיות צבוע, אתה מצד אחד אומר שהוא לא טוב, מצד שני משחק, ואתה לא יכול להגיד שאתה משחק כי שילמת עליו וחבל על הכסף.
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים איפה עוד ראית משחק פלטפורמה מגוף ראשון?וזה משנה למה ? אפילו POP שלא כזה איכותי בעצמו הרבה יותר טוב ME זה גימיק אחד גדול אבל לא מצפה להרבה מEA גם ככה אל תשחק.תפסיק ליהיות צבוע, אתה מצד אחד אומר שהוא לא טוב, מצד שני משחק, ואתה לא יכול להגיד שאתה משחק כי שילמת עליו וחבל על הכסף.אולי תפסיק לקחת דברים אישית ? זה הטעם והדע שלי אתה לא מסכים סבבה תגיד את הדעות שלך בגלל זה יש פורום ותן לי להגיד את הדעות שלי ודרך אגב צביעות =לשקר ואני לא משקר אני חורש על פלטפורמות כבר הרבה שנים וME לא אחד מהמשחקים הגדולים בסגנון -אפילו לא קרוב להיות
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים הנה חבר'ה, פה בשלב הזה אני תקוע כבר כמה ימים ואין לי מושג מה לעשות כדי לעבור את זה. אני אמור להגיע לאיזה מתג ולכבות את השערים המחשמלים, אבל איך אני קופץ ומגיע לצד השני בלי להתחשמל? הוספתי תמונה תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים רוץ שמאלה וקפוץ לגג השני, רוץ ימינה עד סוף הגג, תפנה ימינה וקפוץ הצינור, תעל למעלה והגעת מאחורי הגדר
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים האמת שניסיתי את זה, לקפוץ דרך הגדר הכתומה הזאת, אבל המרחק כ"כ גדול, אני כל הזמן נופל למטה!!!
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים מצאו hack שמאפשר לשחק מגוף שלישי... http://on-mirrors-edge.com/forums/viewtopic.php?id=2827 סרטון הדגמה: אבל קחו בחשבון שהמודל של faith תוכנן ל-1st person בלבד, ככה שלפעמים האנימציות נראות ממש מצחיקות\מטופשות ...
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים היי אני צריך עזרה ממכם נתקעתי באיזה שלב ואני לא יודע ממש מה לעשות חוץ משהצלחתי להתפס על איזה קיר..(בתמונה האחרונה)[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים רוץ שמאלה וקפוץ לגג השני, רוץ ימינה עד סוף הגג, תפנה ימינה וקפוץ הצינור, תעל למעלה והגעת מאחורי הגדר בתמונה האחרונה רוץ על הקיר בצד ימין וקפוץ על המה-שמו-הזה-של-המזגן ( ) ואז תסתובב וכבר תראה לאן ללכת.
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים היי אני צריך עזרה ממכם נתקעתי באיזה שלב ואני לא יודע ממש מה לעשות חוץ משהצלחתי להתפס על איזה קיר..(בתמונה האחרונה)HELP....[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים בתמונה האחרונה רוץ על הקיר בצד ימין וקפוץ על המה-שמו-הזה-של-המזגן ( ) ואז תסתובב וכבר תראה לאן ללכת.
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים יש לי כמה ביות במשחק...כשאני נכנס ויש את הפתיח של ea וכאלו, אין סאוונדכשהתחלתי את האימונים אז יש סירטון מצוייר שרץ לפניי וגם שם אין סאוונדהמשחק רץ לי בין 25-30 FPS בלי AA על רזולוציית 1920x1200 ואני מקבל פסים כאילו שהמסך שלי לא רחבולא מרגיש ממש הבדל ביצועים עם או בלי פיזיקסואני חושב שהמפרט שלי צריך להתמודד עם משחק כזה(מפרט בצד)
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים באג ידוע עם 7...Regarding the sound issues with Windows 7: I did a little experimenting with Creative Alchemy and found out that if you add Mirror's Edge, the sound for cutscenes and intro start working. The version of the game I own is the steam version, in case anyone is wondering.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.