פורסם 2009 ביולי 1416 שנים אני דווקא חושש מהרגע שהם יפסיקו להוציא בילדים חדשיםעד שיש משהו מעניין ממיקרוסופט, הולכים להפסיק עם זה.
פורסם 2009 ביולי 1416 שנים כבר מ ה RC 7100 אין טעם להוריד בילדים חדשיםהשיפור לא מהותי ובנוסף ה RTM לא רחוק
פורסם 2009 ביולי 1416 שנים נדמה לי שהשינויים שממש נרגיש בהם הם תאימות לתוכנות מסויימות ותאימות לחומרת המחשבים שלנו!+ ה DRM ...
פורסם 2009 ביולי 1416 שנים מחבר כבר מ ה RC 7100 אין טעם להוריד בילדים חדשיםהשיפור לא מהותי ובנוסף ה RTM לא רחוק7077 ;D
פורסם 2009 ביולי 1516 שנים מה הסיבה שאחרי בילד מסויים כבר אי אפשר לעשות שידרוג, רק התקנה מחדש.אתה צריך להבין, שכל שדרוג של מערכת הפעלה הוא פוטנציאל לבעיות.שידרוגים יוצרים מצבים שלא היו מופיעים בעת התקנה נקיה מה שיוצר בעיות תיאומת לעיתים גם באגים רציניי...מיקרוסופט לא מעוניינת לטפל בתלונות של אלה שעצלנים מדי להתקין מחדש ומשדרגים, לכן אפשרות השידרוג נחסמת כאשר יש חשש לבעיות.
פורסם 2009 ביולי 1516 שנים אתם יודעים שלגרסאת ה RC תיהיה אפשרות של שידרוג (למרות שיהיה עדיף לעשות התקנה נקיה).
פורסם 2009 ביולי 1516 שנים מיקרוסופט הודיעו שאפשר להתקין את ה7 הסופי על גבי הRC.היה כתוב באתר של פול תורוט.
פורסם 2009 ביולי 1516 שנים אפשר, אי אפשר...את מי זה מעניין? למה שמישהו לעזאזל ירצה לעשות שדרוג מRC לגירסה המלאה? :kopfpatsch: תעשו התקנה נקייה, הכי בריא והכי טוב.
פורסם 2009 ביולי 1516 שנים כי הרגע עשינו רובנו התקנה נקייה ועד שסידרנו הכל והמערכת טסה, אני לא רוצים לחזור ולמחוק הכל מחדש.
פורסם 2009 ביולי 1516 שנים נכון - חוץ מזה, כל התוכנות הקטנות שלי על C, ולא בא לי למחוק אותן. אלא אם אפשר למחוק רק את ה-WIN7 הישנה ולהתקין את החדשה מבלי לגעת בשאר הקבצים...
פורסם 2009 ביולי 1516 שנים נו בחייאת איזה קשקוש... תוך יום-יומיים הכל מותקן ומסודר על מערכת סופית ונקייה. עדיף. שכל אחד יעשה מה שבא לו בקיצור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.