פורסם 2009 במאי 3116 שנים תגדיר רצוף.... אם הבנתי נכון: (למרות שקשה לי להאמין כי זה היה מאוד קל.... )
פורסם 2009 במאי 3116 שנים חברים טעות שלי שכחתי שיש עוד 2 חורים... הנה החידה הנכונה:[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 במאי 3116 שנים ^ אם כך, זה בלתי אפשרי. יש לך יותר מ-2 נקודות (כל מלבן הוא נקודה לצורך העניין, והשטח מחוץ למלבנים הוא נקודה נוספת) עם מספר אי זוגי של קווים היוצא מהן...
פורסם 2009 במאי 3116 שנים ^ אם כך, זה בלתי אפשרי. יש לך יותר מ-2 נקודות (כל מלבן הוא נקודה לצורך העניין, והשטח מחוץ למלבנים הוא נקודה נוספת) עם מספר אי זוגי של קווים היוצא מהן... כל הפתרונות הקודמים לא נכונים.... זו אמורה להיות טבעת ולא 2 קצוות חופשיים גם זה בלתי אפשרי.
פורסם 2009 במאי 3116 שנים אני ראיתי חידה דומה פתורהבלתי אפשרי, יש מס' אי זוגי של מעברים חיצוניים ולכן אי אפשר לסגור מעגל.
פורסם 2009 במאי 3116 שנים חבר שלי כבר 20 שנה מנסה לפתור את החידה הזו(לא רצוף).. ונראה לי שבאמתת אין פתרון... אבל עם מישהו יצליח אז כל הכבוד!
פורסם 2009 במאי 3116 שנים חבר שלי כבר 20 שנה מנסה לפתור את החידה הזו(לא רצוף).. ונראה לי שבאמתת אין פתרון... אבל עם מישהו יצליח אז כל הכבוד! מתמטית ניתן להוכיח שאין פתרון - אם מישהו ימצא פתרון, אזי הפתרון שגוי!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.