עבור לתוכן

לשכת סעד עולמית - סטרט אפ חדש.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני אחלק את התשובה שלי ל2 ברשותך...

כל מה שאתה אומר מאוד נכון אבל אתה שוכח שיש פה כבר גייס חמישי (הפלסטינאים??), זה לא מפריע לך לתת להם חשמל, מים, נשק וכל מיני

דברים שגם באים על חשבונך, זה מה שקורה שהם מיעוט בעם שלך וכרגע הם כאלה, אם היתה להם מדינה זה נותן לך לגיטימציה לפעול נגדם אם הם

מפריעים את שלוותך (וגם פותר אותך מכל מה שהם מקבלים מאיתנו בחינם).

אתה יכול לקרא לזה שמאלני או איך שבא לך (ההגדרות האלה לא מדברות אלי) אבל אם אדם בא לבקש עזרה אני עוזר אם אני יכול, משום מה

העזרה היחידה שאתה רואה היא לתת להם להתיישב פה ואת זה לא אמרתי, צריך לעזור במה שאפשר ולשלוח אותם הלאה למקומות אחרים, אבל

לסרב לעזור כי הם לא יהודים, זה מחליא אותי הגיזענות המרומזת...

אותי מחליא הצביעות של החברה שלנו :pissed: :pissed:....לעזור לאיזה מוסלמי ממדינת אויב שלך תדע אם הוא באמת מסכן ולא

איזה "מסכן בתפקיד מסכן".גזענות או לא אל תשכח שלך יש מדינה אחת ולמוסלמים יש 22 או 25 (ראה בויקיפדיה כמה מדינות יש היום תחת דת האיסלם)

לכן עלינו לשמור על צביון כלשהו בלי אורחים לא קרואים.

הבעיה עם הפלסטנאים ידועה לי והיא רק אשמתם של הפוליטיקאים המלוקקי ישבן שלנו שכל כך רוצים שלום וחייבים להרשים את הממשל של בוש.

עד שלו יהיה פה איזה דקטטור הבעיה הזו תמשך.אצלהם אין דמוקרטיה ותיראה איך הם חיים במישמעת (לפחות מבחינת הגיוס לטרור נגדנו המצעדים..ההצדעה)

לכן אני הייתי מחפש מדינה איסלמית שיש לנו יחסים איתה (כן זה קצת קשה אני יודע...) ושולח אותם אליה (האמת אם ראית את הסרט מדגסקר תבין את הרמז)

• תגובות 147
  • צפיות 12k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מה זה אומר בשבילך יהודי ?

מה זה אומר בשבילך מוסלמי ?

אתה אומר דבר וסותר אותו -

אז כן היית עוזר ל"מוסלמי" להגיע אל מקום בני דתו , זו עזרה .

אתה מתכוון יהודי טוב לאיכלוס הארץ

מוסלמי איננו טוב לאיכלוס ,

בוא אגיד לך דבר כזה - כולם צריכים עזרה בלי שום קשר לדת וגזע .

חוק השבות הוא חוק גרוע שגם הוא צריך תיקון ושיפצור ( לא יתכן שתהיה הגירה חופשית של פושע/ או של לא יודע מי רק בגלל שחתכו לסבא שלו את ה בולבול ליפני 90 שנה )

פורסם
  • מחבר

יהודי זה אחד שלא מזדהה עם הפלסטינאים והם לא מעניינים אותו (צר לי על השמאלנים שאיבדו את עצמם)

מוסלמי זה אחד שרק חושב איך לזרוק אותי ואותך לים (ועל כן אנחנו לא צריכים עוד כאלה פה כי יש לנו מספיק :nono:)

אני מבחינתי הייתי עוזר לכל המוסלמים בארץ להגיע למכה ולהשאר שם.. :P

ולעזור לכל יהודי התפוצות לבוא להיות במקומם.

זה בעיני ניקרא לעזור ;D ;D

ראה מה קרה בעכו (יום כיפור האחרון )

תיראה אני לא עושה הכללות ואני בטוח שיש דו קיום אבל אני לא חושב שהוא יכול להמשך לאורך זמן (זה לא נושא התרד )

פורסם

כן ,

אבל תגדיר יהודי

ומה דעתך על ההגדרה של חוק השבות למי הוא יהודי ?

ותרגיע כי אתה עושה את ההפך מאשר אתה מכוון לעשות - אתה מנסה לעורר סימפטיה לדרך שלך ואתה מעורר אנטגוניזם ביגלל שאתה מתלהם ונעול , פיתרונות במסגרת חברתית תמיד יהיו על בסיס פשרה , אז שוב , תרגיע .

פורסם
  • מחבר

מי הוא יהודי ???

זה שאלת המיליון דולר ידידי.אבל לא כל אחד הוא יהודי.

מי שמאמין ביהדות מתוך אמונה ורצון (ולא מתוך צביעות על מנת לקבל את ההטבות של מדינת ישראל כדי להכנס בשעריה)

מי שעבר את "הקיצוץ" באיברו הוא יהודי... ::)

חוץ השבות צריך להיות יותר קשה.אני יודע שמי שרוצה להכנס לארצות הברית צריך להראות גב מיקצועי כלכלי ולעבור מבחנים מקצועים

והיסטוריים על ארצות הברית וזה תהליכים שיכולים לקחת שנה ואם לא עוברים אותם לא מקבלים ויזה.וכמובן לא מקבלים אזרחות

גם אנחנו צריכים לאמץ את זה ולא לתת לכל אחד להכנס ולבחון כל מועמד לאזרחות שלנו.האם ידעת שיש שכונות בארץ שיש ועדות קבלה???

וכמובן איך לא ימי הערכה של חברות הסלולר והתמיכה הטכנית.

מדוע לא לקחת את זה כמודל חברתי????

מי שלא מתאים לא מכיר את הדפוסים שלנו לא יכנס למדינה שלנו.זה דיי ברור.

לכל אותם פליטים אין שום מושג על ישראל וברור שהם לא יעברו שום מבחן ומן הסתם הם יסולקו על ידי משטרת ההגירה.

אתה לא חושב שאם אתה רוצה למשל לעבור לאנגליה לא תלמד אנגלית בריטית?? לא תלמד את התרבות המקומית בלונדון?? באירלנד???

אתה תחיה שם לא??.מה הם למדו עלינו ??.

שאתה תבוא לאנגליה אתה תדע את השפה את חלק מהתרבות.את תשתלב חברתית תרבותית.אתה לא תיהיה נטע זר ;).

הם באו לפה לא מתוך מטרה להיות חלק מאיתנו - הם באו לפה לנצל אותנו לחיות על חשבוננו ולא שום דבר אחר.

לכן צריך לעשות להם וועדות קבלה ולשאול אותם שאלות ולא להקל עליהם.

מה הם יודעים עלינו ? מה מטרת הביקור שלהם?? בדיוק כמו שארצות הברית עושה לאדם שמגיש מועמדות לאזרחות אצלה.

ואם הם לא יתנו תשובות מתקבלות על הדעת הפיתרון הטוב ביותר זה כלא (כמובן זה מה שקורה כרגע במציאות וזו הפקרות לשמה)

פורסם

טוב

הרבה קשקשת ברשת .

יאללה תסכם אבל בלי היתלהמות וכולם כבר הבינו את הלאומיות

אז בוא תסגור את הנושא ע"י ריכוז הרעיונות והתגובות יחד עם פיתרונות .

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

פתרונות ???

המממ..קשה לי לומר

1) הנה אחד דבר ראשון - סגירת הגבול לפליטים חדשים (על מנת לטפל באלה בכבר בארץ).ריכוז הפליטים במחנה כלשהו ולא פיזורם ברחבי הארץ (או תל אביב

והטמעתם באוכלוסיה המקומית לא שקשה להבחין בהם :P..).טיפול באלה החולים החלשים לקראת הכנה למסע הבא חזרה לארץ המקור ו\או למדינה מוסלמית

אחרת.

אני לא רואה רעיון אחר.

אם יש לך רעיונות אחרים בבקשה.

פורסם

אז מה היה לנו ?

כל הדפים האלו וסתם ?

תעשה סיכום רציני שלפחות התרד הזה יהיה שווה משהו

כולם בהתחלה יצאו עליך - עכשיו שהם שותקים ומחכים למסקנה , השגת את תשומת הלב אז אתה מסיים עם רעיון אחד ?

תתאר את הבעיה

כיצד היתחילה

מי האנשים המעורבים ?

על הבעיה הזו משפיעה ועל איזה מיזרים ?

איך היא בעיה ולמה ?

ולסיכום מספר פיתרונות .

להגיד לא לתת להם להיכנס - את זה גם הדביל של השכונה יכול לעשות - אבל להציג את הבעיה ולתת פיתרונות , את זה לא כולם יכולים לעשות.

בהצלחה .

פורסם
  • מחבר

מה אתה רוצה שאני אגיד ??

לפתוח להם שולחן ??

לתת להם תעודות זהות זמניות???.מבחנתי לתת להם חודש להיות פה לעזור להם במחסה באוכל לחודש חודשיים (שזה יכול היה להגיע לעניים שלנו..)

ולהחזיר אותם.

המסקנה שלי שהממשל שלנו טעה שהוא פתח את הגבול.

התיקון היחיד הוא לטפל באלה שפה (באופן זמני ואחת לחודש לבקר כל משפחה ולראות שמישהו לא "נעלם" )

ואחרי חודשיים על כל מה שהם הביאו איתם יפה מאד להביא אותם לאילת ולהפרד.

אנחנו לא נועדנו להיות מחנה עבודה.גם לנו מגיע לחיות ברווחה.

מה אתה לא מבין.אתה רוצה לעזור להם יותר (ושהם יריצו שמועות על איזה פראיירים אנחנו ויאללה עוד ועוד כמוהם יבואו לפה :kopfpatsch: :kopfpatsch:)

לתת למישטרת ההגירה תגבורת ושתטפל בהם

נקודה.

פורסם

אז מה היה לנו ?

כל הדפים האלו וסתם ?

תעשה סיכום רציני שלפחות התרד הזה יהיה שווה משהו

כולם בהתחלה יצאו עליך - עכשיו שהם שותקים ומחכים למסקנה , השגת את תשומת הלב אז אתה מסיים עם רעיון אחד ?

תתאר את הבעיה

כיצד היתחילה

מי האנשים המעורבים ?

על הבעיה הזו משפיעה ועל איזה מיזרים ?

איך היא בעיה ולמה ?

ולסיכום מספר פיתרונות .

להגיד לא לתת להם להיכנס - את זה גם הדביל של השכונה יכול לעשות - אבל להציג את הבעיה ולתת פיתרונות , את זה לא כולם יכולים לעשות.

בהצלחה .

הבעיה היא שיש אנשים אשר מהגרים לישראל מסיבות שונות, רובם ככולם עניים. הם באים למדינת ישראל בבקשה לרווחה, כאשר מדינת ישראל לא יכולה לספק זאת לאזרחיה שלה. ישנם אנשים מעדיפים לטפל קודם כל באזרחים וישנם שחושבים שצריך לקחת את כבשת הרש ולחלק אותה גם למהגרים. האחרונים עושים זאת בין השאר בגלל החשש מתגובת העולם(שעשה זאת בדיוק לפני 60 שנה-ואני לא מאשים אותו). אני אומר אדרבא, מי שרוצה לדאוג לאותם מהגרים מוזמן לקחת אותם אליו ובינתיים לשלוח כסף דרך האו"ם למען אותם אנשים אומללים. אבל כמובן כאשר העניין מגיע ליידי מעשה כולם מזדנבים כאשר הפרייארית הראשית עומדת בגאון לבד(קרי מדינת ישראל). כל זאת בשל צדקנות מוזרה שהתפוגה בין רגע כאשר רצו לרשום את ילדי המהגרים לבית ספר אחר מאשר הירדן(תחפשו את תוגבת ועד ההורים של בית הספר אהבת ציון-במיוחד של הסגנית שהצהירה שהיא חושבת שיש לשלב את המהגרים בתוכנו)

פורסם

האם היית אומר כך אם היית אמריקאי בזמן מלחמת העולם השנייה ומאות אלפי פליטים יהודיים היו מנסים להיכנס למדינתך?

אל תערבב בשר עם חלב :nono: :nono:

אלה פליטים זרים שאין לנו שום מכנה משותף איתם :תרבותי אתני כלכלי חברתי.

הם יהפכו לנטל חברתי ברגע שיקבלו אזרחות.אני לא רוצה זרים במדינה שלי.וזו זכותי הלגיטימית.אין לי שום מכנה משותף עם הפראים האלה

והבעיות שלהם לא מעניינות אותי.כל יפי הנפש התל אביבים שכל כך אוהבים לעזור להם לא חשבו לעזור קודם כל לעניי ארצנו ?? להומלסים??

לנזקקים?? - יאללה חתיכת צבועים.

אני מסכים, יש הבדל בין שואה שבה מכונת ההשמדה הנאצית השמידה את אזרחיה הנאמנים לבין המלחמה בסודאן.

בנוסף כמו שנאמר ליהודים לא היה מקום ללכת מכיוון כי כל אירופה בערה, לאומת זאת בדרפור הכוחות האפריקאים שעכשיו נטבחים אבל קודם הפרו את הסכם השלום וכמעט הצליחו לעשות הפיכה במדינה המוסלמית, יש להם את כל אפריקה לפניהם.

יהודים שעזבו את גרמניה (שהייתה מעצמה לא רק צבאית אלא גם תרבותית ומדעית) וניסו להדחק לכל מקום שרק יקח אותם

לאומת הסודנים שמעדיפים להגיעה לישראל כי בארץ המצב יותר טוב מ...

תאכלס אפילו ארה"ב שבזמנו התגאתה בפסל החרות שלה כבר מזמן מזמן החליפה את הכיתוב לאין מקום.

אדם הוא אדם, גם אם הוא מוסלמי וגם אם הוא אנלפבאת, הם פליטים... ואם אתה מתכוון לעזור להם זה לא משנה אם הם באים בלי כל או שהם משכילים וסקסים.

השאלה היא איך המדינה שלנו יכולה לתת מקלט לפליטים האלה וכמה פליטים אפשר לקלוט פה.

לא מדובר עכשיו על מתן אזרחות ופינוי משרות... אבל מן הסתם שאנשים כאלה ינסו להשתלב בעבודות שחורות מקומויות.

כמובן שיכולה להיות בעיה למדינה כשהיא קולטת אוכלוסיות זרות לתוכה אבל זה לא משימה בלתי אפשרית לתת מקלט למספר אנשים שבורחים מרצח עם.

רק שתהיה בעניינים, כשהם באים ממצרים ותופסים אותם אז או שאונסים את הבנות, או שגונבים להם את הרכוש האחרון ששווה משהו או שיורים בהם לכיף ליד הגבול.

עכשיו צריך לשבור את הראש מה עושים עם החברה האלה, לראות שהם לא מהווים סכנה (איזה כמה חברה מאל קאעידה בטעות) ושהם מקבלים חיסונים ולראות איך בעולם משנים את המצב במדינות האלה בשביל שאותם פליטים יהיו באמת פליטים לזמן קצר ויחזרו למדינות שמהם הם באו.

מה זאת אומרת כמה אנחנו יכולים לקלוט בלי לחשוב על אזרחות ומשרות ו... ?!

מה אתה עובד בשיטה של הממשלה? אין דבר כזה רק קליטה, איפה הם יחיו, מה הם יוכלו, איפה הם יעבדו השכלה לילדים?

צריך לחשוב על הכול ומה לעשות זה בדיוק סקסי לכל מיני צפון בונים הם מרגישים שהם מצילים את העולם.

כן והיחס שהם מקבלים במצרים, מציל חיים שם, כי עכשיו הפליטים אפילו לא מנסים להכנס למצרים החלשה כלכלית(מקסימום תחנת מעבר לישראל)

לכן המצרים לא צריכים להשקיעה כסף בנושא לאומת זאת אנחנו משקיעים הון תועפות בתגבור הגבולות, תפיסה טיפול רפואי כול ההוצאות מסביב גירוש ואם הם נשארים פה אז זה רק פותח את הברז עוד יותר כסף שיכול ללכת לחינוך לבריאות לרווחה ...

ובניגוד למצרים שעלידי מדיניות נוקשה חוסכים לעצם מצבים בעיתים הרוגים ומעמסה כלכלית בעתיד, אנחנו במדיניות הנוכחית שלנו רק פותחים יותר ויותר את השלטר...

זה בדיוק כמו הפיגור של האכלת ילדים רעבים באפריקה שכל מה שזה עושה (מלבד לעשות טוב על הלב לכל מיני יפי נפש שחושבים שהם מצלים את העולם) זה מיצר על כל ילד רעב שהצלנו היום שתי ילדים רעבים מחר, עם כבר הפתרון צריך להיות השקעה בלהכשיר אותם להאכיל את עצמם.

חחח וכן בטח נראה לך שהם אי פעם יחזרו לכפר השרוף שלהם כאשר בארץ מקימים להם מרפאות חינם בתחנה המרכזית בתל אביב ??

חכה עוד שנה שנתיים הם עוד יבואו בדרישות עלינו.

מה 13 עמודים, אני רק עברתי על ה2 הראשונים :( אני בטח מה זה לא קשור עכשיו ...

פורסם

חשבתי ש-Radeon38 הוא גזען וחסר חמלה אבל אתה מנסה להתחרות בו ולצערי אף מצליח לנצח... איך בדיוק יש הבדל בין רצח של עם אחד לרצח של עם אחר? אתה באמת חושב לפני שאתה פולט שטויות גזעניות וחסרות כל חשיבה כאלו?

אם אתה בכל זאת מתעקש לטעון שיש לסודאנים אפשרות להגיע לכל אפריקה, לפחות תבין מה קורה באפריקה לפני שאתה רושם זאת - סומליה במלחמה, קונגו במלחמה, סיירה לאונה במלחמה, זימבואאה בקריסה מוחלטת מבחינה כלכלית ובנוסף לכך משתוללת שם מגפת כולירה שכבר הרגה 1000 אזרחים והמספר רק ממשיך לעלות, סוואזילנד מוכת איידס (30 אחוז מהאוכלוסיה חולים באיידס!) וסובלת מרעב קשה, אריתריאה היא מדינה בעלת שלטון דיקטטורי אכזרי שלא מאפשרת שום כניסה של פליטים לתחומה.

בנוסף לכך, מכיוון שמדובר בפליטים נוצריים הם לא יתקבלו במדינות מוסלמיות כמו מצרים, אלג'יר, תוניסיה, לוב (שהנשיא שלה קדאפי טוען ש"המלחמה" של סודן נגד הנוצרים בתחומה היא מלחמה צודקת כאשר ברור לו לחלוטין שמדובר ברצח עם), צ'אד, תימן וכו'.

פורסם

המממ

ותוך כמה זמן הם ישכחו את כל מה שאמרת על כמה שהם מסכנים וכו'

ויתחילו לעשות את מי שמארח אותם למיסכנים ?

וגם למה כול כך רע להם שם ?

מה הסיבה שכל הדברים הנוראים שמנית קיימים ?

מי גרם לזה לקרות ?

איך אפשר לפתור את המילחמה בקונגו ? את האיידס בסווזילנד ? ואת הדיקטטורה באריתראה ?

האם ע"י הכנסה ביתי אחראית ובלתי מפוקחת של מהגרים אנחנו ניפתור להם את הבעיה ?

האם ע"י זה שהם יכנסו לארץ תפסק המלחמה בקונגו ? השילטון האריתראי יוחלף ?

אין ממש מחלוקת על זה שהם מסכנים ( אני לא רואה מהגרים שגונבים את הגבול בעלי אזרחות אמריקאית ו / או שוודית ) אבל האם המצב כיום הוא הפיתרון ואיך הזה ישפיע על מדינת ישראל - זו השאלה !

פורסם

מי שגרם לזה זה דווקא האדם הלבן, כמו בכל מקום כמעט האמת...

פורסם

בהתחשב בכך שמדובר בפליטי מלחמה שהקרובים שלהם נרצחו/נאנסו/נשחטו באכזריות, מדינת ישראל צריכה לקבל אותם גם אם כמה תושבים בתוך ישראל יתלוננו על כך. ממה שאני ראיתי, הם הרבה פחות מזיקים מאנשים לבושי שחורים שפותחים למישהי את הראש כי היא הלכה עם גופיה לא צנועה ליד השכונה החרדית שלהם או ממישהו שכורת לחבר שלו את הראש.

אבל כנראה שאותם אנשים ימשיכו להעדיף יהודים, גם אם מדובר בחלאות אדם כפי שתיארתי מעליי, מאשר לקבל לשטח מדינת ישראל פליטים שנמלטים מרצח עם (אותו רצח עם שבוצע כלפי יהודים לפני 60 שנה). אני לא רואה סיבה שלא לקלוט כמה אלפי פליטים כאלו ולשלוח אותם לעבודה בענף החקלאות, כולם ירוויחו מכך - החקלאים יקבלו ידיים עובדות שהם כל כך צריכים ויוכלו להגביר את התפוקה ואת הייצור, הפליטים יחיו חיים נורמליים, מדינת ישראל תרוויח כסף מהמסים שישלמו החקלאים והפועלים החדשים ותושבי מדינת ישראל יחסכו סכומים גדולים של כסף בשנה עבור קניית אוכל (בגלל שאם לא תהיה חקלאות בארץ, האוכל הזה ייובא ממדינה אחרת). בנוסף לכך, אף פועל ישראלי לא יפוטר כי ישראלים ממילא לא מוכנים לעבוד בחקלאות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים