עבור לתוכן

Grand Theft Auto IV & EFLC - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

Vatos-Locos- חחח כבר הייתי בטוח שיש לך איזה תשובה בשבילי או משהו.

יוו איזה דיכאון עם המסוק הזה בזבזתי כבר איזה שעה בניסיון לעבור את זה. מי המציא את החרא הזה.

• תגובות 1.2k
  • צפיות 177.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אז מה? אתם באים לפה הרבה?...

חחחח יצאת שיפרה מהאח הגדול

פורסם

אוףףף אני לא מצליח לעבור את זה =[ בזבזתי שעה בניסיון לעבור את זה אני פשוט לא מצליח. אני מגיע לקטע של המסוק ונתקע. נכנס בבניין \ באתי לירות עליו הזווית השתנתה ונכנסתי בקיר

אחי אל תשבור את הראש אל תירה עליו תעקוב אחריו עד שהוא יעצור את הסירה וירוץ תרד ותהרוג אותו אתה לא תצליח להרוג אותו באמצע הדרך

פורסם

אני לא מצליח לשלוט במסוק כמו שצריך. המסוק הזה מוזר מהאחרים. המעברים צרים גם וזה אני לא מצליח לתמרן ביניהם. אני ינסה עוד פעם עוד מעט.

פורסם

אתה משתמש ב NUM LOCK? כי זה קל מאוד לתמרן איתם

פורסם

אני אמור לקבל כסף על כל משימה שעברתי?

ויש את המשימה הזאת ממש בהתחלה שאני בא להציל את רומן משני ביריונים כאלה שנותנים לו מכות במגרש כדורסל,אז זה הצלחתי,אחרי זה יש קטע שרודפים אחריהם במכונית שלי...ואחרי המרדף זה סוף המשימה?איך אני גורם לזה שאני אספיק להגיע אחרים יותר מהר?

פורסם

לעזאל! נתקעתי במשימה האחרונה, ואני כבר על סף ייאוש [ההמשך יהיה ספוילר, כך שרק מי שסיים את המשחק שיקרא].

קודם כל, מדובר על סוף המשחק במידה והורגים את דימיטרי [יש שני סופים שונים לפי מיטב הבנתי].

עברתי את הקטע של המרדף אחרי העובד של פגורינו, ריססתי את העובדים שלו ורדפתי אחריו עם האופנוע עד הרמפה.

אחרי שקפצתי על הרמפה הייתי על המסוק, וכאן למעשה נתקעתי. רשום ללחוץ על רווח שוב ושוב, אבל זה לא עובד.

ניסיתי ללחוץ בתדירויות שונות על רווח, אבל שום דבר לא קורה...

אשמח אם מישהו יעזור לי עם הקטע הזה.

פורסם

במשימה שרודפים אחרי הרכבת צריך לעשות עוד משהו או רק לרדוף אחריה וזהו ?

פורסם

אתה רודף אחריה עד לתחנה, ואז הורג שם מישהו

פורסם

כולם ללחוץ P במשחק

פורסם

אתה רודף אחריה עד לתחנה, ואז הורג שם מישהו

כן השאלה אם צריך לצאת מהרכב לנסות לתפוס אותה או פשוט לרדוף עד שיש סירטון מעבר ואז הורג מישהו ?

פורסם

אתה נוסע אחרי הרכבת, כשהיא תגיע לתחנה תקבל הודעה שהרכבת הגיע לתחנה והמטרה שלך יוצא מהרכבת. אז אתה יוצא מהרכב, נכנס לתחנה, מוריד למטרה את הראש והולך משם...

זה לא כזה מסובך

פורסם

לעזאל! נתקעתי במשימה האחרונה, ואני כבר על סף ייאוש [ההמשך יהיה ספוילר, כך שרק מי שסיים את המשחק שיקרא].

קודם כל, מדובר על סוף המשחק במידה והורגים את דימיטרי [יש שני סופים שונים לפי מיטב הבנתי].

עברתי את הקטע של המרדף אחרי העובד של פגורינו, ריססתי את העובדים שלו ורדפתי אחריו עם האופנוע עד הרמפה.

אחרי שקפצתי על הרמפה הייתי על המסוק, וכאן למעשה נתקעתי. רשום ללחוץ על רווח שוב ושוב, אבל זה לא עובד.

ניסיתי ללחוץ בתדירויות שונות על רווח, אבל שום דבר לא קורה...

אשמח אם מישהו יעזור לי עם הקטע הזה.

תלחץ על רווח הכי מהר שאתה יכול ללא הפסקה עד שתצליח לעלות.

פורסם

ללחוץ P חברה כדי מאוד

פורסם

אתה נוסע אחרי הרכבת, כשהיא תגיע לתחנה תקבל הודעה שהרכבת הגיע לתחנה והמטרה שלך יוצא מהרכבת. אז אתה יוצא מהרכב, נכנס לתחנה, מוריד למטרה את הראש והולך משם...

זה לא כזה מסובך

תודה אהני יעשה את המשימה מחר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים