פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים בתקווה שאתה בהתחלה אתה מתקשר לרומן ושם יש CAR SERVICEאחרי זה הדרך היחידה לבינתיים היא לשרוק למונית (E)אני פשוט לא יודע באיזה חלק אתה נמצא
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים אתה קורא למונית שתעצור אם היא רחוקה בלחיצה על E , בשביל להכנס אתה לוחץ על F ברצף. דרך אגב אתה יכול להכנס למונית גם אם יש נוסעים בפנים
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים בתקווה שאתה בהתחלה אתה מתקשר לרומן ושם יש CAR SERVICE אחרי זה הדרך היחידה לבינתיים היא לשרוק למונית (E) אני פשוט לא יודע באיזה חלק אתה נמצא אני יודע על איזה קטע אתה מדבר. בלי לעשות ספוילרים, האפשרות להתקשר לרומן למונית חוזרת מהר מאוד למשחק
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים פשוט אני נמצא עכשיו בבוהן, אחרי זה בתי העסק נשרפים, זה למה. חשבתי שזה יחזור אבל כרגע אין לי דרך להזמין מונית
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים אני כבר ב57% לקראת סוף המשחק המעשי שזה 61% לפי מה שהבנתי האחוזים שנשארים זה סתם כל מיני משימות קטנות !אבל לא משנה !
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים יש לי את המשחק!!! :jump: זה משחק אדיר, המשחקיות שלו מעולה, הוא ממש מציאותי. באמת אין מילים. רק חבל שאני צריך להריץ אותו על הכי נמוך, וזה פשוט מבאס לשחק ככה. אבל לא נורא העיקר יש לי את המשחק על המחשב החלש שלי, שמפתיע אותי כל פעם מחדש ;D
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים מחבר טוב הגיע המשחק סוף סוף(לקח שבוע בדיוק. מיום שלישי לפני שבועיים לשלישי שעבר, אבל המשחק נתקע בדואר עד להיום. אבל חפיף ) מתקין אותו כרגע... אריזה מושקעת האריזה שלי היא מאסיה(לא סינית או משהו. רגיל לחלוטין פשוט רשום SALE IN ASIA ONLY והדיסקים הם לא אחד על השני. אחד בחלק "הצפוני" של הקופסה ואחד בחלק "הדרומי" של הקופסה... אם תרצו תמונה אני אעלה... אני אעדכן בהמשך... אגב, מי שקונה את המשחק שיידע שהCD-KEY נמצא על החוברת הראשית.
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים HOTWIRES זה הכינוי לכבלים שמשתמשים בהם כדי "לקצר" את הרכב כשפורצים אליו [כדי שיתניע] אם אתה פורץ לרכב ולוקח זמן להתניע, תתחיל לפמפמם על HOTWIRE1 ו-2 כדי להתניע אותו יותר מהר. זה קריטי במרדפים כשיש אחריך הרבה משטרה. אגב, סתם טיפ למי שלא ידע: אם השבתתם את הרכב שלכם [הרכב מת], תתקשרו ל-911 כדי שיתניעו לכם את המנוע REMOTELEY. ענק, פשוט ענק מזתומרת שהרכב מת? התפוצץ? נשמע גדול!!
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים מזתומרת שהרכב מת?התפוצץ?נשמע גדול!!לא התפוצץ...בGTA4 מרבית הרכבים לא מתפוצצים...אם אתה דופק את הרכב מספיק חזק ומספיק פעמים המנוע שלו פשוט ימות...אגב- שאלה: איפה אני יכול למצוא מסוקים?
פורסם 2008 בדצמבר 2216 שנים המשחק דיי קליל את האמת.. לא הייתה לי בעיה לסיים אותו עם שתי הסיומות..מי שרוצה לשחק איתי באונליין שיגיד
פורסם 2008 בדצמבר 2216 שנים אגב- שאלה: איפה אני יכול למצוא מסוקים?קח מונית ויש לך שם אפשרות להגיע להליקופטר.
פורסם 2008 בדצמבר 2216 שנים לא התפוצץ... בGTA4 מרבית הרכבים לא מתפוצצים... אם אתה דופק את הרכב מספיק חזק ומספיק פעמים המנוע שלו פשוט ימות... אגב- שאלה: איפה אני יכול למצוא מסוקים? וואו ענק!!! ראליסטי אני כבר מת לשחק :jump: עוד כמה ימים צריך להגיע המשחק מEBAY ;D ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.