פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים אתה רציני?! זה הכי קקי!(אתה לא רציני)שחק כמו בנאדם... אחרי שתעבור את המשחק, שחק עם צ'יטים (רמאויות) כמה שאתה רוצה...
פורסם 2008 בדצמבר 1916 שנים קטע מגניב שאהבתי במשחק ועכשיו ראיתי ששילבו אותו גם בנסיך הפרסי - שמסתכלים למעלה אז הפרספקטיבה של הראייה שלך משתנה ודברים נראים יותר גדולים ביחס אליך.נגיד אתה עומד ליד איזה גורד שחקים ואז אתה מנסה להסתכל על האדור העליון שלו,אז פתאום הוא כאילו "גדל" ותופס חלק יותר גדול מהמסך.
פורסם 2008 בדצמבר 1916 שנים איך אני עובר את המשימה איפה שדמיטרי יענו מביא לי את הכסף ובמקום בא אחד בולגרי עם צ'קלקות שהתחילו לירות בי.. ואז הכושי עוזר לי.. קיצור כל מי שהיה בפנים מת ואז דמיטרי והבולגרי בורחים ובאים מלא שוטרים, למה הכושי לא ניכנס לאוטו משטרה כשאני יושב בו? אם אני הורג את כל השוטרים שבאים אז יורדת לי רמת המבוקשות?
פורסם 2008 בדצמבר 1916 שנים אני משתגעיש לי מחשב חזק מאוד,ואני מתקין את הGTA וכשהוא מבקש את הדיסק השני ההתקנה לא ממשיכה,היא נתקעת באמצעמה לעשות?
פורסם 2008 בדצמבר 1916 שנים אני צריך עזר כול פעם שאני פותח את המשחק ב RGSCLauncher.exe Rockstar Games Social Club לא מופיע לי כלום וככה אני לא יכול להרשם ושחק אז מה עושים? תודה לעוזרים!
פורסם 2008 בדצמבר 1916 שנים איך אני עובר את המשימה איפה שדמיטרי יענו מביא לי את הכסף ובמקום בא אחד בולגרי עם צ'קלקות שהתחילו לירות בי.. ואז הכושי עוזר לי.. קיצור כל מי שהיה בפנים מת ואז דמיטרי והבולגרי בורחים ובאים מלא שוטרים, למה הכושי לא ניכנס לאוטו משטרה כשאני יושב בו? אם אני הורג את כל השוטרים שבאים אז יורדת לי רמת המבוקשות? מישהו עבר את המשימה הזאת בכלל?
פורסם 2008 בדצמבר 1916 שנים לעוד מישהו יש בעיה עם המשימה של Ray Bucciono עם Isaac כשאני צריך ללכת למלון Majestic הLoading נתקע לי. וזה רק במשימה הזאת...
פורסם 2008 בדצמבר 1916 שנים עברתי את המשימה... כניראה באג KITTKE JACOB פשוט לא רצה להכנס למכונית משטרה....
פורסם 2008 בדצמבר 1916 שנים אנשים, איזה מכוניות אתם אוהבים?אני פשוט מת על הסולטן RS, איזה סאונד יש לו!אני אוהב גם את ההאנטלי (ריינג' רובר ספורט).עוד סופרקארס שראיתי: קורבט, פרארי, אסטון מרטין, וויפר.איפה אני משיג את הלמבורגיני והפורשה?
פורסם 2008 בדצמבר 1916 שנים אם אני זוכר נכון הדרך היחידה להשיג את הלמבורגיני זה מבארני שנותן לך אחת אחרי שאתה מסיים בשבילו כמה משימות
פורסם 2008 בדצמבר 1916 שנים אני אוהב את הRNG... אחלה אופנוע ניצחתי איתו בכל המרוצים שהשתתפתי מהניסיון הראשון... אחלה כלי אם יודעים איך לנהוג בו נכון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.