עבור לתוכן

Grand Theft Auto IV & EFLC - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אתה רציני?! זה הכי קקי!

(אתה לא רציני)

שחק כמו בנאדם... אחרי שתעבור את המשחק, שחק עם צ'יטים (רמאויות) כמה שאתה רוצה...

• תגובות 1.2k
  • צפיות 176.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לא נראה לי שקיים צ'יט כזה

כי העיר נפתחת בהתאם להתקדמות שלך במשימה הראשית

פורסם

תגידו שמתם לב שלוחצים על P

זה עושה BLUR כזה? אתה משחקים עם זה?

פורסם

קטע מגניב שאהבתי במשחק ועכשיו ראיתי ששילבו אותו גם בנסיך הפרסי - שמסתכלים למעלה אז הפרספקטיבה של הראייה שלך משתנה ודברים נראים יותר גדולים ביחס אליך.נגיד אתה עומד ליד איזה גורד שחקים ואז אתה מנסה להסתכל על האדור העליון שלו,אז פתאום הוא כאילו "גדל" ותופס חלק יותר גדול מהמסך.

פורסם

איך אני עובר את המשימה איפה שדמיטרי יענו מביא לי את הכסף ובמקום בא אחד בולגרי עם צ'קלקות שהתחילו לירות בי.. ואז הכושי עוזר לי.. קיצור כל מי שהיה בפנים מת ואז דמיטרי והבולגרי בורחים ובאים מלא שוטרים, למה הכושי לא ניכנס לאוטו משטרה כשאני יושב בו? אם אני הורג את כל השוטרים שבאים אז יורדת לי רמת המבוקשות?

פורסם

אני משתגע

יש לי מחשב חזק מאוד,ואני מתקין את הGTA וכשהוא מבקש את הדיסק השני ההתקנה לא ממשיכה,היא נתקעת באמצע

מה לעשות?

פורסם

אני צריך עזר כול פעם שאני פותח את המשחק ב RGSCLauncher.exe Rockstar Games Social Club לא מופיע לי כלום וככה אני לא יכול להרשם ושחק אז מה עושים? תודה לעוזרים!

פורסם

איך אני עובר את המשימה איפה שדמיטרי יענו מביא לי את הכסף ובמקום בא אחד בולגרי עם צ'קלקות שהתחילו לירות בי.. ואז הכושי עוזר לי.. קיצור כל מי שהיה בפנים מת ואז דמיטרי והבולגרי בורחים ובאים מלא שוטרים, למה הכושי לא ניכנס לאוטו משטרה כשאני יושב בו? אם אני הורג את כל השוטרים שבאים אז יורדת לי רמת המבוקשות?

מישהו עבר את המשימה הזאת בכלל?

פורסם

מישהו עבר את המשימה הזאת בכלל?

תרשום תשם של המישמה ואני יעזור לך .

פורסם

לעוד מישהו יש בעיה עם המשימה של Ray Bucciono עם Isaac כשאני צריך ללכת למלון Majestic הLoading נתקע לי. וזה רק במשימה הזאת...

פורסם

עברתי את המשימה... כניראה באג KITTKE JACOB פשוט לא רצה להכנס למכונית משטרה....

פורסם

אנשים, איזה מכוניות אתם אוהבים?

אני פשוט מת על הסולטן RS, איזה סאונד יש לו!

אני אוהב גם את ההאנטלי (ריינג' רובר ספורט).

עוד סופרקארס שראיתי: קורבט, פרארי, אסטון מרטין, וויפר.

איפה אני משיג את הלמבורגיני והפורשה?

פורסם

אם אני זוכר נכון הדרך היחידה להשיג את הלמבורגיני זה

מבארני שנותן לך אחת אחרי שאתה מסיים בשבילו כמה משימות

פורסם

הרגע נהגתי בלמבורגיני :D

היה כל כך כיף חחח :)

פורסם

אני אוהב את הRNG... אחלה אופנוע ניצחתי איתו בכל המרוצים שהשתתפתי מהניסיון הראשון... אחלה כלי אם יודעים איך לנהוג בו נכון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים