עבור לתוכן

אנרמקס או משהו אחר למפרט הבא? שאלה חדשה בפנים, מאוד חשוב לי, בבקשה

Featured Replies

פורסם

Retail זה אומר שהספק מגיע בארחיזה מהודרת עם כל האביזרים הנלווים (כבלים, מפצלים וכאלה).

כל הספקים של אנרמקס שקטים מאוד.

• תגובות 52
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הלינק שהבאת מראה על המודולרי של אנרמקס ומה שהצעת לי לפני כן זה לא המודולרי...

אתה אומר לקחת את המודולרי?

חוץ מזה, ראיתי שיש retail וכתוב שהוא עם מאוורר 12 ס"מ שקט מאוד, ורציתי לדעת האם הלינק שהבאת לי בתחילת הת'רד זה לא retail ? כלומר הוא בלי מאוור שקט? לא מבין מה ההבדל בין retail ללא, או שאין כזה דבר retail בספקים...אשמח להסבר.

זה אותו הספק. המודו זו הוורסיה המודולרית. הפרו זו הוורסיה הלא מודולרית.

פורסם

ואם יורשה לי להוסיף, כל עוד לא מדובר בספקי 600W ומעלה, שצמת החוטים שלהם ענקית- להוסיף כ"כ הרבה כסף (ההפרש בין הפרו למודו די גדול...) בשביל מודולריות זה בזבוז.

פורסם

הלו..הלו..אם המחיר הזה נכון ויש את הספק הזה במלאי מה רע לקנות אותו..? מחיר מצחיק לספק שלדעתי טוב יותר כמעט מכל הספקים שהוצעו..

http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1102

פורסם

יש בפנדה ב - 345 ש"ח...

זה ספק טוב בהחלט גם אם לא טוב כמו האנרמקס (או האנטק).

פורסם

מאיפה המחירים האלו? זה ספק שנמכר עד לפני שבוע בכ-650 שקל...

לדעתי הוא לא פחות טוב אם לא יותר מהאנרמקס, אבל אין ספק שהמחיר כרגע לספק הזה מעמיד אותו ב-FIRST PRIORITY

פורסם

SHIRNOSHE

אני מציע לך שתשמור על הפה ותפסיק להסיט את הנושא. כדאי גם שתקרא את הטרד על הספקים של TAGAN ש TMS הורידו לאחר בדיקה מהמדף.

כל ההודעות הלא רלוונטיות תמחקנה.

פורסם

וחזרה לדיון,

הייתי הולך על ה-ENERMAX בגלל יעילות גבוהה, בגלל 5 שנים אחריות ובגלל שיש לי בבית כבר שני ספקים שלהם ואני מאוד מרוצה מהם.

פורסם

גם לי יש שני אנרמקס 425 + 525

מאוד מרוצה

פורסם
  • מחבר

אז למסקנה, אם אני מבין נכון..כולכם ממליצים על האנרמקס פרו 82 + 550 ולדעתכם הוא עדיף על האנטק?

פורסם

כן, בעיקר בגלל המחיר.

פורסם
  • מחבר

ואם המחיר לא משנה אז יש עדיפות כלשהיא לאנטק?

דבר שני, הכבלים של האנרמקס מספיק ארוכים בכדי להעביר אותם מאחורה במארז שלי? יש לי p182 של אנטק.

עכשיו דיברתי עם מי שאני קונה ממנו את המחשב, הוא אמר שהוא לא מוריד לי במחיר בגלל שהספק של אנרמקס יותר זול מהקורסאייר המקורי שהיה במפרט, אז אני שואל אם יש משהו יותר טוב מהאנרמקס ב-600 ש"ח או שנישאר עם האנרמקס למרות שהואלא מוריד לי במחיר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים