עבור לתוכן

Prince of Persia - ביקורות ראשונות

Featured Replies

פורסם

לחובבי הסידרה, הכותר החדש ישוחרר ביומיים הקרובים בארה"ב.

ביקורת ראשונה ומעולה של IGN

הציון- 93

IGN

It has its shortcomings, but I already sense that Prince of Persia will be one of the

few games from this generation that I carry with me for the next decade.

http://pc.ign.com/articles/934/934100p1.html

פורסם

וואו, אם המשחק כמו שהביקורת מציגה אותו, זו יצירת מופת שנזכור עוד הרבה שנים :)

פורסם

המשחק אכן נראה טוב מבחינת משחקיות וגרפיקה אבל מצד שני אני לא מאמין לאף ביקורת בלעדית של IGN, הם מוציאים את הביקורת תוך זמן קצר מרגע קבלת המשחק ולא בודקים אותו לעומק (במכוון או שלא במכוון).

פורסם
  • מחבר

נכון.

IGN כבר לא פקטור קובע אבל הוא יכל לתת גם ציון נמוך אם היו חושבים שם שהמשחק בינוני.

נחכה כמובן לשאר הביקורות היותר רציניות.

פורסם

אני מבין שיש מועד לPC גם?(באתרים כתוב שהשני לדצמבר זה רק PS3 ו-XBOX?)

פורסם

הביקורת מאשרת את מה שחששתי ממנו בדיון המרכזי על המשחק, בקיצור שהולך להיות עוד פעם משהו בסגנון של ASSASSINS CREED. משחק שפונה יותר לקהל הקז'ואל ופחות לשחקנים שמחפשים אתגר אמיתי במשחק:

I'm okay with removing any serious penalties from a game like Prince. After all, the more you stress about death, the harder it would be to enjoy the scenery. But I do hold issue with some of the other ways Ubisoft has made Prince consumer friendly. When you need to double jump, the color bleeds out of the world. When an enemy is about to counter attack, the block button flashes on screen. There's no way to remove these prompts for those who want to add some challenge. At times, Prince feels a bit like Mister Toad's Wild Ride. Sure, you have your hands on the steering wheel, but you're being guided along. I'm all for making things accessible to a broader audience, but there's no reason Ubisoft couldn't also service the hardcore gamer at the same time.

פורסם

זה אני או שהגרפיקה נראית מצויירת משו ?

פורסם

זה אני או שהגרפיקה נראית מצויירת משו ?

בדיוק! המשחק נראה גרפית זהה ל- TF2.

חבל...? אני לא מת על הגרפיקה הזאת.

פורסם

כן חבל גם אני לא אוהד גרפיקה כזאת .

אבל נראה קיבל ציון טוב לבינתיים.

פורסם

השם המלא של המשחק הוא Prince of Persia: Next Zen.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים