עבור לתוכן

דיון ראשי :: 2/3/4 ליבות, מה הכי משתלם?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז רובם מסכימים שריבוי ליבות זה דבר טוב כי לא חסרים משחקים שנהנים יותר עם 4 ליבות.

שלוש-ארבע ליבות למשחקים הם עדיפים מאשר שתי ליבות.

כמובן שיש יוצאים מן הכלל וזה תלוי בשימושים, אז...

הדיון מיצה את עצמו והוא כבר אינו דביק. :xyxthumbs:

• 2 שבועות מאוחר יותר...
  • תגובות 235
  • צפיות 39.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אפשר דוגמא למשחקי 4 ליבות

תודה

פורסם

משחקי unreal engine 3

DEVIL MAY CRY 4

GTA IV

משחקי Source engine

משחקי Crytek 2 engine

Hellgate: London

כמובן שיש עוד זאת רשימה לחקית שלי ידוע עליה

פורסם
  • מחבר

כנס להשוואה של מעבדים במשחקים וכשתראה שרוב מרובעי הליבות עוקפים את כפולי הליבות.. מדובר במשחק שמנצל טוב מעבד מרובע ליבות.

פורסם

אז למה ממליצים במפרטים לקנות E8400 במקום Q8200

פורסם
  • מחבר

Q8200 הוא בכלל לא משתלם..

הפנום 2 720 וה-710 של AMD הם מקבילה טובה יותר.

או בתוספת מחיר - Q6700.

פורסם

שאלה, למה משום מה יש תמיד הרגשה של סוג של "נחיתות" למעבדים מסויימים כלומר יש את הQ6600 שהוא מהולל בכל מקום ואחריו כמעט תמיד זה Q9550 בינהם כמעט תמיד אף אחד לא קונה את המעבדים האלה. כלומר לא שמעתי שיש Q6700 וחשבתי שזה זיוף או משהו כזה. או שהמעבד הזה הוא פחות "טוב" או "אוטנתי" מהמעבדים שאני אישית מכיר. זאת אומנם הרגשה מפגרת ומה שציינתי לא מבוסס בעליל. אבל בכל זאת. אני כמעט בטוח שאני לא היחיד שחושב ככה.

מה אתם אומרים? ומשום מה אני מאד מסתייג מהמעבד 3 ליבות לא יודע למה. הוא מרגיש נכה כזה. תהרגו אותי. אבל זה מה שאני מרגיש.

פורסם

הכל מגיע ליחס של עלות אל מול תועלת בסוף ואם יש לך Q6600 במחיר של נגיד 900 שקלים ויש לך Q9300 במחיר של 1300 שקלים אבל הבדל גדול אין בין השניים על מי תלך?

פורסם

שאלה, למה משום מה יש תמיד הרגשה של סוג של "נחיתות" למעבדים מסויימים כלומר יש את הQ6600 שהוא מהולל בכל מקום ואחריו כמעט תמיד זה Q9550 בינהם כמעט תמיד אף אחד לא קונה את המעבדים האלה. כלומר לא שמעתי שיש Q6700 וחשבתי שזה זיוף או משהו כזה. או שהמעבד הזה הוא פחות "טוב" או "אוטנתי" מהמעבדים שאני אישית מכיר. זאת אומנם הרגשה מפגרת ומה שציינתי לא מבוסס בעליל. אבל בכל זאת. אני כמעט בטוח שאני לא היחיד שחושב ככה.

מה אתם אומרים? ומשום מה אני מאד מסתייג מהמעבד 3 ליבות לא יודע למה. הוא מרגיש נכה כזה. תהרגו אותי. אבל זה מה שאני מרגיש.

כמו שליאור אמר, מעבדים שלא ממליצים עליהם בדרך כלל לא מומלצים בגלל שיש מעבדים שדומים להם בביצועים אבל זולים יותר או באופן כללי יותר משתלמים.

לגבי Q6700 באופן ספציפי - כשהוא היה חדש, לפני משהו כמו שנה-שנה וחצי, הוא נחשב ללא משתלם בגלל שהוא היה יקר ביחס לQ6600 שהיה ממש קרוב אליו, והיום, דווקא אחרי שהפסיקו לייצר אותו (אם אני זוכר נכון...) המחיר שלו ירד משמעותית, וזה הפך אותו ליותר משתלם.

פורסם

כן ^_^ אני פשוט סתם חשבתי על זה... תודה שאתם מסבירים לאנשים כמוני. הפורומים האלה הם כמו ארץ הפלאות לאנשים שלא מבינים. יש תשובות, אפשר לשאול, וגם ללמוד. אני חייב להגיד לכם שאני לומד פה המון. אני ממש ממש ממש חושב שזה אתר נפלא.

פורסם

האתר באמת נפלא.

להוציא איזה מנהל קצת מריר, אבל הוא מצחיק רוב הזמן D:

פורסם

טיזר שלי:

E7300 VS Q6700 - the final showdown, ביקורת מלאה, בקרוב

פורסם

עם אוברקלוק מקסימלי כמובן... נכון? אני סומך עליך שכן...

פורסם

תאמין לי שזה יהיה מקיף עד מאוד (משחקים\באנצ'ים סינטטיים\קידוד\רינדור\אוברקלוקינג- 5 תדרים מקבילים לפחות)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים