עבור לתוכן

כרטיס מסך למשחקים על 1900x1200 תקציב 2.6k

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אבל השאלה היא אם בכרטיס דו ליבתי אני באמת ירגיש הבדלים בביצועים בין הלוחות....

• תגובות 120
  • צפיות 11.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עוד לא ראיתי שום הוכחה לזה, אז סביר להניח שלא.

פורסם
  • מחבר

בדקתי בנצ'מארקס על כל הכרטיסים האלו....ובעיקר בדקתי איך הם מריצים קרייסיס כי ככה הם יריצו תמשחקים החדשים...והם מריצים על איזה 30+(לא מספק אותי)

נראה לי שאני הילך השבוע לקנות את ה4870X2 בלי להחליף לוח ובלי להחליף ספק ונראה איך יהיה מקסימום גם לוח אני יקנה......אוף עכשיו אני לא יכול לגנות הגה למחשב><

פורסם

זה לא זה.

חיפשתי השוואה של כרטיס בודד (אפילו HD4870X2) על לוח PCI-E 1.1 מול אותו כרטיס על לוח של PCI-E 2.

זה שיש הבדל במערכי CF אני יודע (ולכן לא כדאי להשתמש ב - P45 אלא לחפש X38 זול כי ה - X48 ממש יקרים).

פורסם

אבל כשמדובר בשתי ליבות זה מדמה את ה-CF, ולכן רוחב הפס כן משמעותי. תקן אותי אם אני טועה, כי לא מצאתי השוואה של הכרטיס על PCI-E 2.

פורסם

תיאורטית כן..

אבל בפועל כיוון שהכרטיס יושב על חריץ אחד זה לא בדיוק אותו הדבר.

פורסם

לדעתי זה דבילי לשים כרטיס של 2500 ש"ח על לוח אם מיושן שיאט אותו :kopfpatsch:

פורסם

כל עוד לא ידוע כמה רוחב פס הוא בדיוק צריך, אז לא ידוע אם הלוח יאט אותו או לא.

וגם אם חסר לו רוחב פס, לא ברור איך בדיוק זה ישפיע על הביצועים.

ולדעתי לקנות כרטיס מסך ב - 2500 ש"ח זה דבילי באופן כללי (אלא אם כן יש לך מסך 30 אינץ' עם רזולוציה 2560X1600 שאז יש בזה היגיון).

פורסם
  • מחבר

יודעים מה לדעתי זה דבילי לקנות כרטיס ב1000+ שקל שיריץ משחקים על 40+ ותוך חודשיים לא יריץ משחקים כמו שצריך....עדיף להשקיע 2300 בכרטיס שיריץ הכל בשנה הקרובה(אני מתאר לעצמי שאפילו יותר) ואז שוב לקנות כרטיס ב2000

פורסם

יודעים מה לדעתי זה דבילי לקנות כרטיס ב1000+ שקל שיריץ משחקים על 40+ ותוך חודשיים לא יריץ משחקים כמו שצריך....עדיף להשקיע 2300 בכרטיס שיריץ הכל בשנה הקרובה(אני מתאר לעצמי שאפילו יותר) ואז שוב לקנות כרטיס ב2000

אם יש לך את הכסף, תעשה חיים, למה לא?

אבל אל תשכח לשים קצת בצד, כי הכרטיס הזה הולך להגדיל לך את חשבון החשמל... מצד שני, הוא יחסוך לך צורך לחמם את החדר בחורף, בגלל שהוא תנור לא קטן...

ואל תשכח שהכרטיס הכי חזק לפני שנה בערך היה 3870*2. ואיפה הוא היום?

פורסם

תוך חודשיים, כן בטח...

אם אתה רוצה להיות פראייר, אין בעיה ואף אחד לא עוצר אותך (מצידי שתקנה מחשב חדש כל שנה).

פורסם
  • מחבר

אם יש לך את הכסף, תעשה חיים, למה לא?

אבל אל תשכח לשים קצת בצד, כי הכרטיס הזה הולך להגדיל לך את חשבון החשמל... מצד שני, הוא יחסוך לך צורך לחמם את החדר בחורף, בגלל שהוא תנור לא קטן...

ואל תשכח שהכרטיס הכי חזק לפני שנה בערך היה 3870*2. ואיפה הוא היום?

ואיפה הכרטיסים היותר חלשים ממנו היום?זאת בידיוק הנקודה...עד עכשיו הוא היה סבבה ועכשיו מחליפים(זה התיכנון)אבל תראה תיותר חלים ממנו מה קורה איתם אחריי שנה...הם לא מריצים כלום!

פורסם

דבר ראשון להגיד שHD3870X2 לא מריץ היום כלום זאת טענה מגוחכת...

דבר שני, ולמה מה? אתה חושב שאם תקנה HD4870X2 הסיפור יהיה שונה?

יהיה בדיוק אותו דבר!

פורסם
  • מחבר

אבל את השנה פלוס הוא יחזיק בניגוד לכרטיסים יותר חלשים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים