עבור לתוכן

מחפש מתאם אלחוטי שעובד בויסטה 64 ביט!

Featured Replies

פורסם

לפני כמה ימים קיבלתי ראוטר ומתאם אלחוטי מבזק של ZYDAS או משהו כזה ולא מצאתי דרייבר בשבילו ל64 ביט! שעות שישבתי וחיפשתי וכנראה שאין לו בכלל דרייבר לפי מה שאמרו לי בתמיכה של בזק.אשמח לשמוע איזה מבין המתאמים שבזק מוכרת בבזק סטור יש לו דרייבר ל ויסטה 64 ביט בטוח! אם כן אני אחליף את שלי

תודה לעונים

פורסם

למה אתה מתעקש לרכוש מבזקסטור -- יש גם בחנויות אחרות. גם המגוון שבזק מציעה אינו מדהים.

פורסם

גם המגוון שבזק מציעה אינו מדהים.

בלשון המעטה.

פורסם
  • מחבר

אבל כבר קניתי בבזק סטור ושילמתי 90 ומשהו שקל אז לא בטוח שיתנו לי זיכוי הבנת? אחרת ברור שהייתי קונה במקום אחר.דרך אגב חשבתי, האם הכבל טלפון הרגיל של בזק (מחבר אמריקאי-אמריקאי) מתאים גם לחיבור ADSL? כי אם כן אז אני צריך לקנות כזה כבל של איזה 5 מטר ולחבר את הראוטר למחשב שלי ואז לא תהיה בעיה עם ויסטה 64 ביט.האם זה אפשרי?

פורסם

כבל טלפון אמריקאי-אמריקאי זה RJ11.

כדי לחבר נתב למחשב צריך כבל רשת (RJ45). זה לא אותו שקע.

אין בעיה להשיג כבל רשת בכל אורך שתרצה (גם 50 מטר).

פורסם

אתה יכול להחזיר כל מוצר לבזקסטור ולקבל זיכוי תוך 14 יום.

אם אתה רוצה לחבר את המודם למחשב רחוק יותר מהשקע, אני מציע לך לקנות כבל רשת ארוך ולא כבל טלפון ארוך.

ואם יש לך אפשרות כזאת זה עדיף מלחבר אותו אלחוטית.

פורסם
  • מחבר

הסתדרתי.פשוט קניתי כבל טלפון של 6 מטר והעברתי את הראוטר שיהיה מחובר קוי למחשב הראשי ואת מתאם האלחוטי התקנתי במחשב השני שעליו יש XP הכל עובד סבבה.כולה בשביל 15 שקל באמת שאין בעיה.

פורסם

אתה יכול להחזיר כל מוצר לבזקסטור ולקבל זיכוי תוך 14 יום.

אם אתה רוצה לחבר את המודם למחשב רחוק יותר מהשקע, אני מציע לך לקנות כבל רשת ארוך ולא כבל טלפון ארוך.

ואם יש לך אפשרות כזאת זה עדיף מלחבר אותו אלחוטית.

:kopfpatsch:

לא בכדי אני אומר את זה....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים