פורסם 2008 בנובמבר 1517 שנים איך לצלם את המפה?הייתי שם כבר אבל אני אבדוק שוב[br]פורסם בתאריך: 15.11.2008 בשעה 13:55:11מצאתי בסוף את הסימן הזה של היד בכפר הזה.תודה.
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים הנשקים באמת מגיבים "חלש" והאויבים כלל לא מאתגרים. אבל הכי כואב, ופה אני ממש נפתח, זה שאין שום קשר, חוזר שנית, שום קשר לfar cry1 האהוב והטוב. למה הם עשו לנו את זה? איפה ג'ק שלנו?....
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים הנשקים באמת מגיבים "חלש" והאויבים כלל לא מאתגרים. אבל הכי כואב, ופה אני ממש נפתח, זה שאין שום קשר, חוזר שנית, שום קשר לfar cry1 האהוב והטוב. למה הם עשו לנו את זה? איפה ג'ק שלנו?.... טוב סיימתי את המשחק, באמת אין שום קשר ל FAR CRY 1. נכון ש FC2 עם גרפיקה יותר טובה, יותר "מתוחכם" כביכול עם יותר אפשרויות, עולם פתוח ולא משחק ליניארי - אבל תכל'ס הרגשתי יותר כמו לשחק need for speed: africa מאשר לשחק משחק FPS עשוי טוב.
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים טוב סיימתי את המשחק, באמת אין שום קשר ל FAR CRY 1. נכון ש FC2 עם גרפיקה יותר טובה, יותר "מתוחכם" כביכול עם יותר אפשרויות, עולם פתוח ולא משחק ליניארי - אבל תכל'ס הרגשתי יותר כמו לשחק need for speed: africa מאשר לשחק משחק FPS עשוי טוב. :lol: והכי גרוע שהג'יפ הכי חזק מגיע ל-60 קמ"ש.
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים חחח קרע אותי עם הNFS אפריקה...אבל להגנתו של המשחק הג'יפ הכי מהיר מגיע ל-110 קמ"ש עם כל הכבוד (אחמ Full Gaz אחמ)
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים חחח קרע אותי עם הNFS אפריקה...אבל להגנתו של המשחק הג'יפ הכי מהיר מגיע ל-110 קמ"ש עם כל הכבוד (אחמ Full Gaz אחמ)אז כנראה לא ניסיתי את הג'יפ הזה. 8)בכל מקרה אפילו 110 קמ"ש זה איטי. :-\
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים שאלה לי:אני רוצה לפתוח עוד נשקים וציוד וכל זה, אבל אין לי משימה כשאני נכנס לנשקייה(ואני לא באמצע משימה אחרת, אני לגמרי חופשי ממשימות). מה עושים?ניסיתי לעשות משימה ואז אולי אחריה תיפתח לי האופציה אבל לא עזר.
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים במשחק יש 3 ערים, יש גבול לכמות המשימות מסוג מסויים שאפשר לעשות בכל עיר, שתעבור עיר ייפתחו לך עוד משימות...
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים אה ...הבנתי.אני עכשיו ב23%. אז בעצם ב33% תיפתח לי העיר הבאה או שיש איזשהי חלוקה אחרת?
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים לא יודע מה אנשים מתלהבים ממנו חצי שעה של משחק הספיקה לי.......... אני הולך להתקין את הראשון
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים הבאגי לא מגיע ליותר מ-115 קמש. מה שכן, מגניב ליסוע איתו.אני לא יודע לכמה הוא מגיע,אבל אני די בטוח שהוא הרכב הכי מהיר במשחק
פורסם 2008 בנובמבר 1817 שנים חברה חלק מהרכבים מגיעים ל60 כי יש מקומות עם הגבלת מהירות למי שלא ידע.תנסו את הבאגי במקום בלי הגבלה ותראו כמה כיף לנסוע בו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.