פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים נתקעתי בערך ב96 אחוז מהמשחק (אזהרת ספוילר):יש איזה קטע שרואים באמצע הג'ונגל מטוס מרוסק(אחרי שהJACKEL נותן לי את המשימה), ואני לא מצליח להתקדם משם, הכל מסביבי גבהות שאי אפשר לטפס עליהם.מישהו עבר את זה?הערת מנהל הפורום: נא לסמן ספוילרים בצהוב בפעם הבאה, תודה.
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים לעזאזאל, תצהיב ספויילרים !אני ב 46%, איזה משחק מדהים..אני כרגע עם אקדח עם משתיק - ה AS50 - והמשין גן השני, 259 משהו.. שילוב מעולה ! רק שבאקדח אני לא משתמש כמעט..אני גם עם תוספת תחמושת לשלושתם, אבל תאמת רק לסנייפרים צריך באמת תוספת תחמושת..
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים אצל עוד מישהו לא ניתן לדייק בכלל כשמשמשים ברובה שמובנה לתוך הג'יפ?ועוד משהו; אפשר להמשיך לעשות משימות צדדיות אחרי שהמשימות הראשיות נגמרות?
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים סיימתי את המשחק,ספויילר:מישהו בדק אם יש הבדל בין 2 המשימות שהJACKEL נותן לי? (היהלומים או הבטריה)
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים יש לי שאלה, איפה מתרחש אקט 3 ? כלומר באיזה אזור ? אני עכשיו באקט 2 במדבר.
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים סיימתי את המשחק,ספויילר:מישהו בדק אם יש הבדל בין 2 המשימות שהJACKEL נותן לי? (היהלומים או הבטריה)כן בדקתי ובשתי המשימות מראים בסוף את אותו הסרטון, סוף כזה גרוע, היה כל כך הרבה פוטנציאל למשחק
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים יש לי בעיה קטנה במשחק... לפעמים כל העולם במשחק נראה עם צבעים מוזרים, חוץ מזה המשחק רץ חלק על גרפיקה גבוהה פרטים על המחשב: vista64bit, radeon4850, 4gbram, core2duo 8400 מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה מראש
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים שום OC, במשחקים אחרים כמו קרייסיס וקול אוף דוטי הכל בסדרבקושי יש לי את המחשב הזה חודש
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים שום OC, במשחקים אחרים כמו קרייסיס וקול אוף דוטי הכל בסדרבקושי יש לי את המחשב הזה חודשתתקין קטליסט 8.10אם לא מסתדר וזה רק במשחק הזה תנסה להתקין מחדש (תגבה שמירות)אם לא מסתדר תנסה להגביר מהירות מאוורר דרך קטליסט 8.10 ל80 אחוז (זמנית רק כדי לבדוק אם הבעיה היא חום) ותראה אם זה עדיין קורה.
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים לא קראתי את ה40 עמודים שנכתבו לפניאבל במילה אחד: גרועבשתי מילים: מאוד גרועבכמה מילים: אחד האכזבות הגדולות שיצא לי לשחק בהםנראה כמו ניסיון נואש ליצור FPS שלוקח יותר משבוע לסייםובעקבות זאת 90% מהמשחק זה הגעה ליעדים (כולל אוטובוסים), להרוג מחנות של קבוצות בצמתים.אמנם גראפיקה נחמדה אבל צפיתי לנוף קריבי כמו FARCRY הראשון וכאן יש נוף אפריקאי חסר יופי וצבע.אחרי 25% כבר ניהיה משעמם עד כמה שכיף לזרוק רימון למבנה עם אויבים ופצצות ולראות את כל המבנה מתפוצץ.אני ב50% ולא ממש מצאתי משימה מהנה.לא יודע אם יש קשר למשחק הראשון (לא ממש זוכר)ואם אין קשר אני רואה בשם של המשחק ניסון עלוב לנצל את המיתוג ש-farcry קיבל וככה נוצר הייפ והתלהבותעל משחק שבסופו של דבר אינו מהנה' אינו זורם. אז יש גרפיקה ופיסיקה יש מספיק משחקים בלי גרפיקה ופיסיקה מטורפים שמהנים ונמכרים יותר.אני הייתי מתאר את זה כסימולציה של שכיר חרב באפרקיה (וכנראה שלא כיף להיות שכיר חרב ובגלל זה המשחק לא כיפי)פשוט הממד האישי שלי למשחקים זה עד כמה מושכים אותי לשחק בהם (לא רק מבחינת מתח אלא כמה משתנים שמושכים)ומשחק טוב לא יגרום לי להרים ידיים ולאבד מוטיבציה לסיים.וכאן farcry2 לא עמד במדד.
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים תכל'ס משעמם ומתיש אני ב16 אחוז ואנ מרגיש כאילו שיחקתי במשחק חודש...כמה אפשר להרוג עוד ועוד אנשים בלי שום מטרה? אני רוצה להגיע לאיש שבתחילת המשחק דיבר איתי ולחסל אותו לוקח הרבה זמן עד שמגיעים לזה?והנסיעות כמה אפשר לנסוע ולנסוע לעזעזל?
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים שאלה:מה קורה אם אני לא הולך לעשות את המשימה שנתנו לי ועושה את המשימה של ה-buddy?
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים לא קורה כלום ,אתה פשוט עושה עוד משימה שקשורה למשימה שנתנו לך .ומה הקטע עם המוניטין במשחק ?זה בכלל נותן משהו או שזה סתם כתוב ביומן כל מיני חרטות ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.