עבור לתוכן

נתב (בכ-100$) וכרטיס אלחוטי (בכ-30-40$) מ-Amazon

Featured Replies

פורסם

מזדמן לי לרכוש באמאזון ולהביא את הרכישה לארץ, ואני מעוניין בין היתר להביא נתב וכרטיס רשת אלחוטי.

מצאתי כל מיני אופציות לכל אחד מהרכיבים, אבל לא הצלחתי לבחור ביניהן.

האופציות שאני רואה לנתב הן:

D-Link DIR-655

Belkin N1 Vision

ולכרטיס אלחוטי:

D-Link DWA-130

NETGEAR WPN111

Belkin F5D8053

(שימו לב שלחלק מהמוצרים המחיר בעמוד המוצר הרבה יותר גבוה מאשר המחיר המינימלי שאפשר לקבל אם לוחצים על used & new)

אני לא כל כך הצלחתי למצוא יתרונות\חסרונות וסיבות להעדיף איזשהם מהמוצרים, אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לבחור (או יציע חלופות יותר טובות אם יש).

נ.ב. שנאי לנתב - לא בעיה (וכנ"ל מיסים בכניסה לארץ ואחריות).[br]פורסם בתאריך: 15.10.2008 בשעה 23:05:23

בחזרה לעמוד הראשון.
פורסם

ממה שקראתי נראה שהבלקין מציג עבודה יותר טובה מהבחינה האלחוטית ושהD-LINK מספק ניתוב יותר טוב.

נראה שמבחינת מחיר לתועלת הD-LINK עדיף.

מה התקציב ומה הצרכים שלך?

פורסם
  • מחבר

התקציב בכותרת - אני מעוניין לרכוש נתב באיזור ה-100$ וכרטיס באזור ה-30-40$. הצרכים הם שימוש ביתי, כאשר אני מוכן להוציא כסף על נתב אמין ועדכני טכנולוגית (בכל זאת זה לא נורא יקר). אני יודע שיש לא מעט נתבים גם במחירים נמוכים יותר, אבל ההבדל לא נראה לי כזה משמעותי בשביל מוצר שישרת אותי במשך הרבה שנים.

פורסם

איזה מצחיק אני :silly:

כמו שאמרתי, אישית נראה לי הD-LINK עדיף. ישנו גם הלינקסיס WRT600N ואמור להיות גם בעזור המחירים הללו ויתכן שהוא עדיף כיוון שהוא dual band.

לגבי כרטיס אלחוטי, תקנה כרטיס מאותה תוצרת של הנתב. אין פה ממש משחק בעניין, בגלל שיש שוני בין האימפלימנטציות של התקן בחברות השונות.

פורסם
  • מחבר

אחלה, אני אלך על ה-D-Link. תודה רבה על העזרה.

פורסם

I don't think if Amazon ship routers to Israel .

If i am not wrong they ship only DVD Book and so.

פורסם
  • מחבר

אל תדאג, זו לא בעיה.

פורסם

אתה לא לוקח בחשבון שני דברים:

1. ספק כח -- תקבל אחד אמריקאי שלא עובד ב-220V. חיבור הספק דרך ממיר מ-220V ל-110V מקצר מאוד את חייו ונותן מתח לא יציב במוצא. הנתבים הללו דורשים ספקים מיוצבים ולא סתם ספקים סטנדרטיים ובדרך כלל די קשה למצוא כאלה בשוק החופשי.

2. אחריות. די קשה יהיה לך לממש את האחריות האמריקאית בארץ, אם בכלל.

פורסם

הראוטר שאצלי הוא wrt600n עם שלושה usb600n אין צורך בשנאי הספק שלו ממיר גם 220 רק שצריך כמו כבל של קומקום(או מכונת גילוח) ואז זה מתחבר לאיזה שנאי שלהם והוא מתחבר לראוטר

עובד מצויין היה לי מודם c2-010 שעשה בעיות ושהוא הוחלף לatzec זה ליגה אחרת

אחלה ראוטר טווח שידור ענק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים